Cum deosebesc

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Claudia,nu mincam carne de porc.
Cit despre bunatate,hmmm...n^o dau la nimeni ca fac pacate,o arunc la gunoi daca aflu ca-i de porc.
Da` nu`s zgircita,iti dau de vita,de miel...

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Am lecturat ceva pe net si daca magazinul de la care ai cumparat zice ca e halal ar trebui sa respecte regulile si sa nu fie porc. Ma gandesc ca vand la multa lume si ar da faliment daca ar face asa ceva.

De recunoscut cel mai simplu e dupa miros. Eu nu prea mananc nici porc nici vaca si mi-e simplu sa le recunosc. Carnea de porc miroase urat, carnea de vaca miroase a sange, dar nu urat.

Pastreaza carnea si vorbeste cu ei luni. Ma gandesc daca nu cumva e carne de vitel si de-aia a fiert repede ca e carne tanara si nici nu-i asa rosie ca nu a apucat sa creasca. Uite aici timpul de gatire si compara cu cat ai fiert tu
http://www.recipetips.com/kitchen-tips/t--912/veal-cooking-times.asp

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Clover,multumesc!
Am uitat sa sun,vineri am lucrat pina tirziu ,ieri am lucrat dar oricum a fost simbata ,asa ca vorba ta,imi ramane sa sun luni.
Daca nu uit iar
Am intrebat^o si pe prietena mea si mi-a zis la fel,si ca depinde si de ce a mincat animalul(de are carnea mai rosie ,mai alba...)
Multumesc oricum tuturor pt. pareri!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Eu cred ca amandoua sunt de vita, doar ca una e de vita tanara (vitel, care fierbe f repede si are culoare mult mai alba decat cea matura) si alta de vita batrana sau de manzat (vorba vine manzat...colo de 2 ani) si atunci e rosie si fierbe muuuult mai greu.


Mergi la inceput