Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 6
andre_ea spune:
Irda, felicitari pentru bebe Antonia! E o frumusete de copil. Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Asteptam pozele cu cutia de Santal
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
catilin2008 spune:
sa fie sanatoasa printesica
de antonia..este o frumusete, asa mititica si fragila..mie una inca nu imi vine sa cred ca mai am putintel si o sa tin si eu o papusica de genul acesta in brate..cu toate ca imi da la ghionturi...cred ca sunt vanata pe interior![]()
28 + cu
Bebicu Andrei
Alina Maria spune:
Acum am vazut si eu pozele cu mica printesa Antonia ,e o minunatie , e perfecta si atat de angelica , inca o data felicitari mamico , si tu ai intinerit in poza aia cu 10 ani , esti atat de luminoasa si linistita ca si printesa .
Cat de perfect poate fii un pui de om !
Alina
37
si
Mandy Stephanie 3 ani

19 zile 

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
flo1980 spune:
Irda ce frumoasa e Antonia! 

Cum sa nu fie cand mamica ei e tot frumoasa!?!
Intr-adevar e mai rotunjoara la fata, mie mi se pare ca are trasaturile tale.....dar inca e mica, v-om vedea mai tarziu.
Dia filipas eu nu mai iau de mult ac. folic...am luat in primele 3 luni. Am luat in schimb de la 7 luni tardiferon cu ac. folic. Nu stiu ce sa-ti raspund, asa ti-a recomandat medicul tau?
Madina71 si eu am avut la dosar adeverinta de salariu si nu mi-a cerut nici dosarul care continea toate analizele facute pe parcursul sarcinii....
Ana cum te mai simti? Ce probe faci?
Flory mami de Alex si
35+ cu 
AMR 5 saptamani 
bebe 2
pozele mele
ella81it spune:
Buna ziua fetelor!
Mor de cald!Si e abia inceputul verii!
Am vazut pozele cu bb Antonia,e frumusica foc imi vine sa pup monitorul
Felicitari Irda!
Am citit tot ce ati scris !
Linia neagra am,vergeturi pe sani si picioare,de kg ce sa mai zic!Sunt pe primul loc![]()
+20!
Nu stiu cred ca retin multa apa ca de mancat nu mananc mult!
MADA mie imi e teama sa ma uit in oglinda,nu imi place fata mea ,picioarele sunt ca 2 butuci
.
Deja am vb cu sotul din toamna ma duc la sala de fitness si el sta cu baiatul!![]()
Am facut ultimele analize streptococul b a iesit neg. dar cred ca am o infectie urinara!
E grav?
Maine ma duc sa fac o urinocultura !Sper sa fie bine!
Ma duc sa spal aragazul!
Va pup!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
34+
narcisa.s spune:
Fetelor, o prietena buna de a mea are o problemutza, daca puteti sa va dati cu presupusul cam ce iesiri are din problema.In 2 dec ea a semnat un contract cu o firma de constructii pe perioada determinata de 6 luni (adica pana in 2 jun) urmand ca dupa 6 luni sa se transforme in perioada nedeterminata. Acum au anuntat-o ca ii prelungesc contractul pe inca 6 luni de fapt, adica pana in 2 dec, deoarece au aflat ca e insarcinata si urmeaza sa nasca in mijlocul lui dec...Ea poate sa faca ceva in situatia asta??E legal ca eu nu ma pricep...
In alta ordine de idei, ma bucur tare mult ca Mona e acasa si ca bb e bine!!!Doamne ajuta!Pup fetele
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (30+)si Vil asteptand o 
AMR 10
Caprioara spune:
Fetelor, trebuie sa iau o piatra in gura: in sfarsit va scriu de acasa!!!
Sunt singura, netul merge, si am reusit sa ma apropii de calculator
.
Irda, ai o minunatie de fetita! Si tu radiezi in poza!
Alina Maria si Estrella, multumesc de informatii. Va intreb tocmai pentru ca nu stiu ce doza sa iau ca sa fie bine. Eu nu iau decat Elevit, fier am luat inainte de sarcina si pana pe la 16 saptamani parca.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca34+
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
mcoca spune:
Narcisa, din pacate e foarte legal si se practica peste tot. Daca nu are nimic scrizs la mana despre aceasta "intelegere" nu are ce sa faca. Are noroc ca ii mai prelungesc 6 luni, ca putea sa nu-i faca nici un contract.
Vicky
36+ si
Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei
dara_d spune:
Irda am vazut pozele ai o fetita foarte frumoasa ,sa iti traiasca si sa fie sanatoasa.

34+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
catilin2008 spune:
narcisa, din pacate este legal, eu lucrez la o firma de constructii..si s-a mai intamplat...orice contract poate fi reziliat de oricare dintre parti in orice moment, daca acea parte considera ca are motive intemeiate..
noi aveam semnat un contract pentru o casa pe structura de lemn, s-a facut fundatia, proprietarii s-au rasgandit..au zis ca o vor in alta locatie..acum..se pare ca nu o mai vor deloc..si structura casei se face in fabrica..este deja jumatate de casa facuta..deci..si invers se poate..
28 + cu
Bebicu Andrei