Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 20
mcoca spune:
Votez si eu cu Sun si aspiatorul nasal cu baterii. Si noi tot din ala luam.
Turtu, eu am uitat sa spun ca noi nu suntem deloc oamenii muntilor. Adica ne place asa la aer curat sau la ski, dar cortul si cataraturile nu sunt pentru noi :).
Vicky
36+ si
Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei
Biribu spune:
inca nu am pus poze ca sunt la barbatu-meu in calc, va spun eu cind.
aspirator de nas cu baterii am folosit si noi cu succes si chiar ne-a salvat cind a avut muci racita fiind, cu pompita nu faceam mai nimica. dar eu nu l-am folosit decit cind a fost racita, altfel se lasa nasul copilului in pace, nu se aspira in mod normal ca se irita mucoasa nazala.
36+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
SunSmile spune:
Stim mami Biri!
Oricum, multumim mult pt sfaturi...pt mine conteaza mult.
Eu l-am luat ca sa-l avem. Pt ca daca o vad fornaita, n-o sa stau sa ma uit la ea ca prostu ci o sa-i aspir mucisorii, ca s-o ajut! Bine, noi am luat multe lucruri doar asa, sa le avem acolo...dar noi suntem genul foarte organizat si prefer sa ma stiu in siguranta!Asteptam pozele alea mai repede...
Iupiii, e gata omleta mea la cuptor, a facut iubi si cartofii si abia astept sa mancam cu multe roshii proaspete.
Turtu ma bucur ca gasisi inghetata! Si nu mai rade...o sa vezi si tu cum e! Suzetele le las acolo sigilate, ca cine stie ce idei imi vin si apoi tre sa cumpar altele:))
Ahhh, apropos de parerishti, astazi am patit-o iar (eu ma amuz pe seama lor, ma enervez doar daca imi pun mana pe burta)...o tanti de la casa din cora: "vaaaai, dar o sa aveti un baietel tare lung dupa cum arata burta". Deci stia femeia si ca-i baiat si ca-i lung.:)) O sa ma duc sa-i duc o bere cand s-o naste Galu....
SUN
36+ 

SunSmile spune:
Am logoree...opriti-ma!:)
Hai ca tot suntem in zona pregatiri...voi la ce varsta faceti botezul? Restaurant/acasa? Invitati multi/doar familia si apropiatii?
Stiu ca am mai discutat, da' fac si io sondaje:))
Sorelix iesi din depresarea aia ca ma bagi in boala. Tu chiar nu intelegi ca nu-mi place fara tine???
Gini cum mai esti? Te-ai mai linistit?
SUN
36+ 

boticelina spune:
Sun, Biri sar'na de precizari vis-a-vis de aspirator, am vazut si eu cu baterii, o sa mai trec pe la farmacia aia sa ma mai uit odata la el.
Turtu normal ca n-am bagat un kil de smantana, nici faina nu voi pune, eu gatesc mai regimos asa, am pus doar vreo 300 gr, dar din aia varsata care se dizolva frumos. Am terminat zugraveala, acum sunt eu la aparat cu pusul lucrurilor in dulapuri, mici retusuri, alea, alea, uf, mi-a mai venit inima la loc ca m-apucase disperarea cu santierul ala interminabil...
Am uitat sa va zic, am si eu baiatul blanos acasa, ai mei au fugit cateva zile in concediu la munte si n-avea cu cine ramane la ei asa ca acum am si formatia completa de pisici acasa 
Monica
33+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
Tecky spune:
Acum am venit de la cofetarie unde am mancat un ecler mare de tot.![]()
Turturica am citit si eu ca vergeturile apar in functie de organismul fiecarei persoane dar prefer sa-mi para rau ca m-am dat cu crema decat sa-mi para rau ca nu am facut-o.
Boti ce bine ca ai inceput sa scrii din nou.Ce de bunatati gatesti!
Camy distractie placuta maine la nunta!
Diarux ma bucur ca nu e nimic serios cu bubitele!
Sun noi vom face botezul cam la 3 luni de la nastere si la un restaurant va avea loc petrecerea!
Tecky 35 sapt 
AMR 5 sapt
tiberica spune:
Pup fetele!
Sunule,in legatura cu botezul. Initial am zis ca o sa facem ceva restrans doar cu familia dar sunt cativa prieteni care s-au autoinvitat, deci trebuie sa cautam un restaurant. Iar ca varsta eu imi doresc sa o botez pana in max 2 luni.Si eu ma gandesc la ce restaurant pentru ca o sa fie perioada nuntilor si e cam greu de gasit...daca nu fac in localul nostru dar...sincer, mi-as dori in alta parte nu tot acasa!
Aspirator nazal eu am luat cu pompita , am avut la prima fetita si nici nu l-am folosit. Am fost in urma cu 2 sapt la Chicco la magazin si, bineinteles, ca mi-am facut aprovizionarea...cu multe altele.
Cosmetice bb am luat Mustela si Dr. Fisher o sa vad care vin mai bine fetitei.
Cineva spunea de Nivea, imi cer scuze dar nu mai retin cine, te rog sa nu te superi pe mine dar eu am lucrat 7 ani pt si cu ei...nu aduc in Ro calitate.Nu spun mai multe, sunt produse bune dar eu le evit...am doar crema de maini si masca de par.
LA prima sarcina nu am folosit cosmetice pentru vergeturi , nici macar crema si nu am ramas cu vergeturi. Acum mi-am luat Mustela si Avene pentru ca am pielea uscata , in special abdomen si sani, dar cred ca sunt apa de ploaie...oricum, mie imi place sa fac baie in crema ,daca ar fi posibil.
Va pupic pe toate !
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 32 +
Dai Vointa , Iei Putere!