Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

"The Man From The Earth" se numeste filmul. Scuzati ca n-am scris, io chiar eram convinsa ca am zis...neuronu imputzinat:))

Adinelu trimis reteta cu scuzele de rigoare!

Turtureishan hai ma ca toate suntem flori, zau. Apropos de stari de gravide, azi la intrebarea uzuala a dnai dr "si ce va supara, ce dureri aveti" io (ca o floare:) ) ii raspund: nimic, doar ca ma ustura o bucatica de piele in dreapta sub san. Dar ma ustura TAREEE de tot. A pufnit-o si pe ea rasu'...atipica gravida mai sunt. Succes in convins sotiorul sa mergeti la baby expo si in gasit crese!

Mai cu datul asta cu crema...pt mine e ceva atat de banal, incat nu mi s-a parut ca fac vreun efort. Eu n-am avut vreodata probleme cu tenul/pielea dar din cauza ca totusi e uscata, mereu m-am dat cu crema. Si acum mi se pare un proces natural...am schimbat doar crema mea cu cea de gravide/vergeturi. Dar sunt ferm convinsa ca depinde in cea mai mare masura de "materialul clientului". Ca daca genetic esti predispusa la vergeturi, poti sa faci baie in creme si uleiuri...

Ma duc sa ma joc cu bebelusheniile, in special cu cc cosul de pampersi:)) Sunt ca un retard...ma joc cu orice cumpar pt Galu...si cu periile de biberoane m-am jucat:))

SUN 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Deci io nu ma mai joc, ca astia de pe etaj cu mine, dar de la alt departament, maninca in cor inghetata adusa de seful lor ca sa sarbatoreasca inceputul de week-end. Si eu poftesc aici cum n-am poftit in sarcina asta la ceva, dar nici nu pot sa plec sa-mi cumpar inghetata de la magazin. Si nimeni nu ma-mbie si pe mine cu o bucatica :-(((((
Vreau inghetata !!!!!!!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

maine merg la nunta......merg sa-mi pregatesc rochita...si sa ma pregatesc si pe mine...

Cami 33s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

BIRI-ma bucur de vestile bune!!!
DARA_d-ai grija cu gatul!In primul rand-mult ceiut cu lamaie!!!!
ESTRELLA-eu stiu ca multa apa face minuni si evitarea sarii.La mine functioneaza foarte bine.
MCOCA-Felicitari matusico!
RONTZY-Si eu vroiam sa cer sfatul fetelor pentru cosmeticele de bebe.Eu inclin spre produsele Nivea-am incredere in firma si pe deasupra sunt si usor de procurat,se gasesc peste tot.ma gandeam si la Mustela...inca nu m-am hotarat.Sugestii??!
ELLA-multumim!

Sursula29+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sursu, merci .

Boti, perversa mica, e copilu lu frate-miu :))).

Turtu, dupa toate probabilitatile nu ar trebuie sa apara atunci, deoarece va avea numai 37s. In cazul in care e grabita nu-i bai ca in 2 ore suntem la Lyon, si nu am cum sa nasc asa de repede . Da, mergem de vineri seara-dupa amiaza pana duminica dimineata. Este ziua unui prieten (face 30 de ani), asa ca a inchiriat o cabana si mergem toti (vre-o 14). Am mai facut o chestie de genul asta (o aniversare) anul trecut si a fost suuper cool.

Vicky 36+ si Maya
AMR +3 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Vic am crezut ca-i vorba de viitorul finut dar nu stiam ca-i varul primar al Mayei, hi, hi...

Eu am luat cosmetice Bubchen, mi se par tare faine si nu au aproape deloc miros, exista gama completa la mai toate hypermarketurile si toti bebelushii care am auzit ca au folosit-o n-au avut probleme. Daca om fi noi aia atipici schimbam.

Rontzy in Ro cea mai completa gama de biberoane si tetine au cei de la Nuk, Nuby si Avent, cel putin Nuk gasesti peste tot si-s tare faine. Noi avem Avent pt ca daca tot avea pompa biberoane si accesorii am luat inca 2 bibe, vreo 3 seturi de tetine si peria de bibe tot de la Avent.

Azi am zi de bucatarie, mama ce dor mi-era, acum e toata montata, asa mai vii de-acasa Fac o ciorba radauteana si poate printre picaturi strecor si un risotto...

Si io mi-am luat azi un film, stiti voi, ala cu "un fleac... m-au ciuruit..." ma amuza total

Monica 33+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, nu te-ai inselat, e vorba de viitorul finutz in acelasi timp :). Yami, yami, iar bucataresti.

Vicky 36+ si Maya
AMR +3 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

vicky felicitari matusico! sa va traiasca si sa fie sanatos!

turturica eu ceai de zmeur gasesc aici si la supermarket, la pliculete. cred ca o fi si pe la voi. super daca esti in stare sa te mai cocoti pe munte, eu si acasa un etaj gifii ca o locomotiva

sun ce lucrusoare mai tot comanzi tu acolo?

anaxena eu la prima sarcina am avut exact ca tine dureri insuportabile de pelvis/ ligamente, simteam ca ma rup in bucati. mai ai rabdare un pic. am sa-ti dau acelasi sfat ca si sun, sa nu te superi: mai ai f putin, nu lasa deprimarea sa iti strice aceste ultime zile, incearca sa le folosesti cumva sa te rasfeti si sa faci anumite lucruri pe care nu le vei mai putea face muuult timp dupa ce vine Maria, tot universul se schimba atunci dar uneori chiar tinjesti dupa 10 minute pt tine si nu le vei avea, profita acuma.

boti pup. hai mai ca ai pus degetul pe o rana adinca inca, cea cu numele, va anunt eu imediat ce e gata...
nu-mi spune si mie nimeni cum se face ciorba aia, ca am mai intrebat

sursula, cristinelu

plec sa-mi sadesc florile in fata casei

36+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Rontzule io am spalat cu Ariel lichid (noi folosim exclusiv ariel dar solid, asa ca ei i-am luat gama lichida), biberoane avem numai avent iar produse cosmetice de la mustela (ulei, sampon+gel de dus 2 in 1, crema contra iritatiilor, lotiune de corp). Si asa vom merge in continuare, cu speranta ca bebelushca le va accepta!

Botiii super truper ca ai bucatarie in sfarsit! Bucatareli nene pe capu tau...

Turtu uof...imi pare rau ca nu poti sa papi inghetata. Lasa ca ajungi tu acasa si mananci!

Noi nu suntem sanatosi, clar! Iubi ma streseaza acum sa testam aspiratorul nazal (care are 4 capete cadou), sa fie el sigur ca e safe pt fii-sa.:)) Ma si vad aspirandu-i nasul...am luat-o razna noi!

SUN 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salutare!!1
cu greu m-am adunat pe la calc.a fost aglomeratie pe aici. Si ma mai si lupt cu o "depresie prenatala" , mai exacty am niste draci intr-o anumita parte a corpuluo. si incerc sa ii domesticesc.
Ms fetelor care s-au ingrijorat pentru o biata mamica paranoia ca mine MCOCA, SUN, TECKY. Cu bubitzele a fost cum a zis Tecky, cica se poate sa fie de la caldura si haine sintetice. desi nu cred ca ar fi sintetic treoul pe care l-am purtat...dar...prefer sa cred ca asta e toata treaba. De mancat nu ma mananca pielea deloc si au aparut numai in partea stanga langa buric cateva. si atat. zice ca daca erau de la mancare apareau si pe maini sau picioare, in niciun caz numai asa...ointr-o zona.deci m-am mai linistit. cica daca incep sa ma manance sau sa se extinda sa merg la doctor. eu ma speriasemsa nu fie vreo boala luata de pe la pruncii astia de la scoala...ca innebuneam.
A.CICEL/ nu cunosc ce e cu mixtura asta. Si zici ca ti-a dat-o tot pentru iritatii? pe mine nu ma deranjeaza neaparat. ma gandesc doar sa nu fie ceva intern. sa vedem cum evolueaza.asta imi mai trebuia acum...bubitze!!!
Pnu mai stiu cine facea varza calita...da mi s-a facut o pofta......Oare nu invita musafiri la masa? o mananc si asa arsa si fara sare.
am vazut ca vb despre creme pentru BBi. Mie mi-a facut cadou sora mea grijulie un set de la NIVEA BABY cu tot cu rucsac. are de toate. ce credeti? e bun?
toata lumea are copii grasunei si vad ca le stiti toate dimensiunile...doctoresa mea nu a parut tare preocupata sa imi dea date din astea. oricum nu pricep toti termenii astuia. Sper ca la urm ecograf sa aflu mai multe. decat ca e atat de deeparteeeeeee la sf lui iunie abia. se mai plangea cineva ca a chemat-o to asa de tarziu.banuiesc ca e normal.
si la noi in fam e moda asta cu date de nastere identice. eu in aceeasi zi cu bunicul meu. mama cu bunicul ei si o verisoara cu bunica . de fapt, strabunica. pe care am prins-o in viata, by the way.
am promis un site. il caut si trimit.

bebe Andrei
Ruxandra 26+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput