Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

bambo, cate dioptrii are ?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

+3.25 ochiul stang si +0.75 ochiul drept

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Deea, noi am expus domnisoara la soare de la 7 la 9 dimineata si apoi am fugit acasa iar seara dupa ora 18. Noi la mare anul trecut am adus-o, la recomandarea pediatrei, pentru aerosoli si nu pentru bronz. Dar era neagra ca un tiganus, de acasa, ca e mai bruneta si .... Dar n-am exagerat, ca sotul e mai sensibil decat ea, ca el e mai blond. Are tenul mai deschis si imediat se arde, asa ca testam pe el....

Ktrinel, multumim.

Kiki, multumim. Am ajuns si la doctor, la urgenta.

Roxana, multumesc din suflet de incurajari. Ajuta foarte mult. E greu, dar sper sa treaca, ca e asa de agitata, iar cand se culca, uita sa se mai trezeasca. Ieri a dormit 3,5 ore, asta ca a venit sotul, ca altfel cine stie la cat se trezea. Acum a adormit la fel ca si ieri, tot la schimbat scutecul si tot pe marginea patului.

Aseara am dus-o la urgenta s-o vada si doctorul ei din spital, ca era de garda. A trecut-o pe antibiotic injectabil, e internata .... dar ne-a trimis acasa, ca era full spitalul. Dimineata ne-a trimis la ORL-ist si are angina pultacee si am inteles ca e epidemie, ca nu era singura cu asa ceva. Acum e in vacanta de la cresa si are o energie de mama focului pe care o consuma pe mine. Aseara alerga pe hol prin spital de nu credea nimeni ca are febra aproape 40. Avea multa treaba cu servetelele umede. Cat am stat pe hol la urgenta, cred ca mi-a luat trei randuri de piele, asa m-a mai sters pe fata. Ma tinea de par sa nu ma misc si ma stergea de zor. Si apoi a inceput sa stearga pe jos.
Azi nu mai are febra. Sa vedem diseara. Suntem rupti de oboseala si ea are chef de joaca si alergat. Dar n-are ea nici o vina ca eu nu mai pot, deci trebuie sa ma supun.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput