Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 19

a_deju spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Roxanica,
Pediatra noastra nu e de acord cu plecatul la mare al copiilor pana in 3 ani.Exact din aceatsa cauza.80% din ei fac diaree sau viroze,din cauza apei,a aglomeratiei,a lucrurilor utilizate de zeci de persoane, bagatul in gura,etc.Sanatate lui David!
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
ete flori, ca sa zic asa :)) pai si astia care au ghinionu' (

Deea, mami de

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Lavinia_P spune:
A-deju,
Nu pui o poza cu crocsii aia?Zici ca in Carrefour sunt?Sa stiu dupa ce sa ma uit.La raionul de incaltaminte copii?
Kikineatza,
Simpatica rau..si ce de palarii are domle...Da ultima costumatie mi-a palcut mie cel mai mult!
minunea mea

kikineata spune:
A-deju dau dreptate! dar dc tot am colindat am zis ca nu strica informatia ca la Stone chiar n-au masuri mici. Si sa fie pentru toate buzunarele. Sa stii ca aia de la Next erau de aceeasi calitate cu Crocsii.
Dianocia, alta data sa scrii mare mare ce ai scris cu rosu ca aveam impresia ca ai dat reply gresit...nu de alta dar nu vedeam. Batranetea bat-o vina.
Le gasesti in baneasa shopping city, langa feeria. Si sandale sau bascheti pt. d ca era mai inalt la picior pe Drumul Sarii la Bebito.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Lavinia_P spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Lavinia_P
Roxanica,
Pediatra noastra nu e de acord cu plecatul la mare al copiilor pana in 3 ani.Exact din aceatsa cauza.80% din ei fac diaree sau viroze,din cauza apei,a aglomeratiei,a lucrurilor utilizate de zeci de persoane, bagatul in gura,etc.Sanatate lui David!
minunea mea
ete flori, ca sa zic asa :)) pai si astia care au ghinionu' () de s-au nascut fix la malu' baltii?? e imuni?
orice locatie noua, oriunde ar fi, pt copii mici reprezinta un oaresce risc de asa ceva.. ca vb ceea, imunitatea se dobandeste si-n timp :) apa murdara, aglomeratie, lucruri la comun si bagat in gura gasesti si la primul parc, la colt :)) singurul motiv real si adevarat de ne-adus copchii la mare si la plaja este soarele.. si chiar ma uitam ca pe crema de plaja de la klorane scrie mare NU EXPUNETI DELOC LA SOARE COPII SUB 4 ANI...
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Da..m-am gandit si eu la asta..Dar totusi statistic,cam asa e...se imbolnavesc mai usor.
Pe toate lotiunile scrie asta..eu stiam de 3 ani..dar vad ca au crescut levelul.
minunea mea

Ktrinel spune:
bey, kiki, bag de sama ca fii-ta are haine mai multe decat mine...gata, ma duc la shopping..ce ochi migdalalti are...
Dia, ii sta f bine Oanei tunsa...parul JUliei mele e un balamuc curat...
iulia-stefi, sanatate!
bambo, cate dioptrii are ?
am inceput si noi sa legam cuvintele: bebé dodooo...iar nu, nu este NU ci «oo, nooo...»

a_deju spune:
in constanta, crocsi originali (exact cei descrisi de ktrinel, breteluta de la spate e prinsa in niste "capse" cu un cap de crocodil si pe bretea scrie crocs TM
) sunt numai in magazinele "stone creek", unul din magazine fiind si in carefour. in alta parte is numai slapi "tip crocs", hai sa nu le zic contrafacuti :) cand i-am luat lui eric, tantile de la magazin mi-au zis ca marimile incep de la 20 (nu stiu exact care e corespondentul in numarul americanesc de pe talpa.. cred ca 4, cel de care zicea kiki)
ktrinel, ai infaptuit o asemenea metafora c-am stat ceva minute sa cujet adanc :)) luand-o rebusistic, sa inteleg ca te dadeai margelata ca n-ai patit-o in vacanta, si acuma te-a lovit si pe tine za virus, sau..????????
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

Ktrinel spune:
dejule, v-am scris ultima data ca eram cu gatul in pioneze...adica cu amigdalele rosii, mari si umflate, plus ganglioni inflamati pe langa gat...de-aia am zis ca aratam ca un curcan...

kikineata spune:
Lavinia....si io care cautam sa-i cumpar o palarie-doua, ca n-are. N-are ma decat 2 si una la pachet c-o rochita si e cam mica. Te-a furat peisajul zi drept, te-ai uitat la verdeata in loc sa te uiti la fata!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

roxanica2006 spune:
Buna, fetelor!
Azi am o stare de kko, chiar nu stiu ce ma apuca, n-as avea motive: david se simte mai bine, mi-a mai facut aseara un 39,2 si de-atunci n-a mai facut febra, a dormit toata noaptea , dimineata a tusit un pic, dar sper sa nu se agraveze. Dar nu e in apele lui, e si normal, de altfel...daca pana acum facea scandal la schimbatul scutecului, acum plange din tot sufletul, si tot asa, in toate momentele "neplacute" : imbracat, dezbracat, mancat, etc, reactioneaza mult mai urat decat atunci cand e sanatos. e de inteles...
Lacramioara, gandeste-te ca nu va mai dura mult perioada asta grea, cand Stefy e bolnavioara, mai strange putina putere, rabdare multa si va fi bine. Si David al meu varsa mereu cand are muci multi, dar in tot raul e si un bine, e si asta o metoda de eliminare a lor, pe urma respira mai bine, doarme mai linistit. Nu-i da mancarica chiar inainte de culcare, pentru ca mereu tusesc cand sunt asezati la orizontala si apoi varsa.
E atat de scumpa cum doarme acolo linistita...Stiu ca e tare greu cu febra asta nenorocita. Si micutul meu face la fiecare raceala febra mare, si de fiecare data ma sperie de moarte, ma gandesc numai la convulsii. Dar de fiecare data am trecut cu bine, asa va fi si la voi.Multa, multa sanatate!!
Bambo, ii sta atat de bine Antoniei cu ochelari, f.f.f frumoasa e, ti-am zis ca sunt mai speciali si mai simpatici copilasii cu ochelari Pare sa n-o incomodeze prea mult, ii poarta atat de natural, e un copil cuminte si intelegator.
Lavinia, deci dr. voastra a taiat marea de pe lista...Voi mergeti undeva in concediu? Cum mai e Mihaita cu nasucul infundat?
Ruxandra, Grigore a mai facut febra, mai tuseste??Ce tratament v-a prescris dr. voastra??
Teutz
Yagmur, ce mare sarbatoare va fi la cluj, deja vad artificii in zare, marea revedere Luchita-Denis!
Kikineata, mai, Gargarita e superba, cate rochite, palarioare, pantalonasi, mami asta o imbraca nemaipoment, e cea mai eleganta dom'soara din parc, fara doar si poate. Iar pozele de pe gaura cheii sunt asa sugestive, perfecte amintiri peste ani...in ele se vede clar ca garga e centrul universului lui mami
deea, cum au iesit analizele lui david??Cu examenele cum mai e?Mai poti??
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu

a_deju spune:
iaca, daca vreti sa va imbolnaviti de crocs-mania :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)