Bucurii de sept-oct 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 9

lilina spune:
neatza
nu am apucat sa iau clarinol... ma apuc de el cand ma intorc de la mare, adica sapt.viitoare
Vlad e bolnav, cred ca are enterocolita, nu am fost la spital, am vorbit cu pediatra si am inceput deja tratamentul :(((((((((((((((((
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

princess spune:
Buna dimineata!
Lilina, multa sanatate lui Vladone! Sa se faca bine cat mai repede!
Xandrutza, ce-ti face burtica? Inca nu stii sexul lui bb sau vrei sa ne faci surprise?
Avem poze noi in album pentru cine doreste sa le vada:
www.flickr.com/photos/ialina74/show/with/2544604656/" target="_blank">aici
Va pup si va doresc o saptamana buna!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...

ramomar spune:
Salutareeeeeeeeeeee
In primul rand vreau sa urez "La multi ani bucuriilor noastre si tuturor copiilor!Sa le dea Doamne Doamne o copilarie minunata si o viata fara griji!
,
dar si pt GETY si TANIMA, asa ca fetelor va doresc din suflet o viata senina, multe impliniri si fericire si MULTI MULTI...ANI FERICITI!!!
Cristina sa traiasca mica crestina! m-am gandit la voi ieri si v-am vazut in poze. Sa-ti traiasca copilasii ca tare frumosi sunt!
AlinaM felicitari soferitoooooo! si pe mine ma apuca emotiile ca stiu ca se apropie...
mamilili ehe deci asa ma indrumi tu, sa ma imbat cu heineken, daca ar fi asa ar trebui sa fiu tot ametita mai ales ca am berea la indemna(nu heineken, dar stii tu..
). am trecut pe acolo, am facut cateva poze, dar nu am avut timp sa si vizitam
lexi nu am de ce sa ma supar. Mie mi-a parut rau ca nu ti-am amintit din timp, ca atunci poate iesea ceva.
mexxa multa sanatate lui Sebicu, poate reusesti sa ne pui si cateva poze cu el,nu l-am vazut demultttt! Va doresc sa scapati de probleme si sa nu mai auziti de otita, never ever!
itzy concediu placut in continuare si sa va ganditi si la noi (tu cu lilina) cand o sa va balaciti in mare
special pt burticoase!
lilina si sandra multa sanatate bucuriilor voastre!
o zi minunata!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

xandrutza_76 spune:
Lilina, multa sanatate lui Vladone!
Princess, am vazut pozicile, sunt foarte frumoase. Mi-a placut parculetul in care v-ati plimbat. Il pupacim pe Rares.
Nu stiu inca ce e bebe, mai am de asteptat, e tare secretos Va anunt cand aflu.
Ramo, wellcome back!
Alexandrina 22+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

lilina spune:
multumesc fetelor
imi e asa de mila de Vladone al meu. ca e tare necajit, se vede clar ca nu ii e bine, vrea numai in brate, nu suporta sa stea singurel
azi-noapte, noi incercam sa=l adormim si lui i se facuse foame si zicea "mami maiii, papa ? pui pui ?"

GETY spune:
Buna ziua si de la noi!
Am venit si noi ieri de la tara, si am fost si la vot. Am colindat prin 3 scoli sa gasesc unde sa votezi. Asa e cand iti schimbi adresa de pe buletin.
Maria s-a descurcat bine, nu a stat locului o clipa, eu mai voiam sa mai fac si treaba si sa fiu si cu ochii pe ea, ce mai, am venit acasa foarte obosita si cu o gramada de rufe de-ale Mariei murdare.
Pozici un pic mai tarziu.
Alina, felicitari pentru ai trecut examenele cu bine.
Tanima, LA MULTI ANI pentru ziua de 31 mai!
Asa creste Maria Diana

GETY spune:
Mai am de vazut pozici, dar un pic mai tarziu.
Cristina, pupam micuta crestina!
Lilina, multa sanatate lui Vladone!
Maria a avut enteroviroza. Tot cu scaune multe si cu febra se manifesta si la Vladone?
Asa creste Maria Diana

eloise spune:
Tamina, cu intarziere la multi ani si multa sanatate iti doresc!
Lili, da, la Cacica am fost weekendul trecut. Nu mai fusesem acolo din excursia facuta-n clasa a 2-a . A fost fain, desi cam racoare (8-9 grade in galeriile subterane, normal)Nu pui poze de la intalnire? Sau poate ne-ntalnim pe mess sa mi se dai, daca ai timp. Still being busy?
Andra & Lilina, sanatate Gargaritei si lui Vladone!
Andreea, tin pumnii in continuare lui Sebicu. Sper din suflet ca interventia asta sa fie ultima si sa nu mai aveti niciodata probleme cu otita.
Crisnemes, am vazut pozele cu frumuseii tai!
Sectiunea "probleme si intrebari":
* copilul meu nu vrea sa manance aproape nici un fruct sau leguma proaspat(a). Doar mar ras ce mai mananca, asa, crud. In rest, mi-e ciuda ca refuza cirese, capsuni, caise, piersici, nu mai spun de rosii, castraveti, ardei... Cand era mic accepta fara probleme fructele mixate. Ce sa fac? Suc obtinut la storcatorul de fructe vrea, dar eu vreau sa-i dau si fructul ca atare.
*cat mai poarta copilasii vostri la pantof? V 24, dar cred ca nu mai are mult si trece la 25.
* weekendul asta m-a disperat pur si simplu in parcuri, izbucnind in plans numai daca un alt copilas se apropia, cat se poate de pasnic, de el
*reclama asta la pampers e o adevarata pacoste, nu-i asa?
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~~*~New old pics~*~

lilina spune:
eloise, sarutmana
nici Vladone nu se prea omoara cu fructele, i le dau ori pasate, ori borcanase, decat deloc....
V poarta 23 la picior
reclama la P e odioasa

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
tasia, noi cu Maria vorbim in romana acasa, la gradi i se vorbea in germana dar am observat ca nu prea are ea treaba, nu stiu cat intelege dar nu o vad frustrata de ceva. Eu am mai vorbit cu ea in germana pana sa venim aici si poate ca mai intelege cate ceva. Oricum cand va incepe gradi, va invata. Eu imi doresc insa sa nu uite romana, mai ales ca bunicii nu stiu germana si trebuie sa se poata intelege cu nepoata. De aceea noi vorbim cu ea numai romaneste.
Cat despre carucior si mers pe jos, probabil Fabi e un copil foarte cuminte. Eu nu pot s-o las pe Maria pe jos decat in parc sau in zona pietonala pentru ca in zonele circulate are tendinta s-o zbugheasca in strada. Am trecut prin niste spaime cumplite de vreo 2 ori si de atunci fie o tinem amandoi de cate o manuta, fie sta in carut.
Alina, felicitari pentru carnet!
La cat mai multi km si sa nu te lasi intimidata de soferii nesimtiti!
Adina, multumesc pentru pontul cu Spielgruppe. Habar nu aveam ca exista asa ceva.
Noi ieri am fost la parcul de distractii, Maria a studiat foarte atenta toate trenuletele, caruselurile, masinutele, etc, dar nu am dat-o in nimic pentru ca stiu sigur ca s-ar fi speriat foarte tare. In schimb s-a ales cu un balon urias in forma pestisorului Nemo iar eu mi-am luat 3 prosoape de bucatarie cu niste broderii superbe.
Multa sanatate lui Vladone si lui Sebicu!
Princess, foarte frumoase pozele cu Rares! Mie mi se pare ca seamana cu tine. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)