Bucurii de sept-oct 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna, am ajuns si eu pe DC...
Ruxa si Sebicu, va doresc multa sanatate!
Alina, felicitari pentru permis!! Ma bucur pentru tine!!
Crisnemes, am vazut pozicile, cu baietii tai cei frumosi. Si mie mi-a placut salopetica Daca mai vad reclama aceea la TV notez numarul de telefon, pretul si ce alte informatii mai dau ei.
Lexi, sper sa gasiti o gradi pentru Maria, cat mai repede.
Gety, week-end placut la tara.
Gabitzica, multumim ca ne-ai tinut la curent cu examenul Alinei.
Andreea, Narcisa are trei mese principale si una-doua gustari (de obicei doua) pe zi.
Adina, nu stiu ce as face ... ma gandesc ca daca e vorba de alt copil ii poti atrage atentia frumos, sa fie mai grijuliu, sa nu loveasca, etc... Si eventual as vorbi si cu parintii, mai ales daca ei sa zicem ca nu se implica. Iar daca ar fi vorba de ai tai, eu i-as duce la orice intalnire odihniti, hraniti; as interveni de fiecare data cand ar fi cazul, as atrage atentia copiilor, sa fie cuminti... Si le-as distrage atentia in momentul in care incep sa se manifeste violent... La altceva nu ma duce mintea acum.
Nici eu nu as fi de acord cu o excludere din grup; ar putea fi vorba de oricare dintre mamici, nu stiu cum le-ar pica lor daca ar avea probleme de acest gen.

Alexandrina 22+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

La multi ani fericiti Tanima!
Iti dorim multa sanatate si realizari frumoase!

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI TANIMA!!!

Adina - ce super ar fi sa va cunoastem live!
Cat despre intrebarea ta - e greu sa fii de partea cealalta a baricadei, adica sa ai un copil asa mic violent. Pentru ca nu ii poti explica totusi mare lucru, nu poti aplica nici sistemul de recompense, iar pedepsele nu sunt percepute ca atare...In orice caz izolarea copilului nu e o solutie. As incerca sa fiu non-stop cu ochii pe el, as fi foarte atenta la comportamentul lui ca sa pot preveni in timp util gesturile de violenta, desi sunt constienta ca la cat sunt de imprevizibili acum, ar fi cam dificil de realizat, dar merita incercat, si mi-as revizui comportamentul meu in prezenta lor. Dar no, mie mi se pare simplu, pentru ca nu am fost de partea asta a baricadei. Iar daca al meu copil ar fi unul cuminte, si alt copil l-ar agresa, as proceda exact ca si tine, altceva nu ai ce face, pentru ca una e sa ai de-a face cu un parinte nesimtit, care se face ca ploua in astfel de cazuri, si alta e cand vezi ca parintele depune efort sa previna, doar ca este imposibil sa previi in toate situatiile.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata.

Tanima LA MULTI ANI cu cat mai multe momente frumoase.

Dragutele...trezirea.Cafeluta e gata....ia sa vedem cine doreste.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Buna dimi!

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata fetele

Am si eu timp liber, am trimis baietii la cumparaturi!!!...
TANIMA - La Multi Ani!!! si tot ce iti doresti alaturi de familie si de printisorul tau!!

Adina - eu daca mai tii tu minte am avut ceva prbleme cu grasanu'..care era ff agresiv la intalnirea cu ceilalati copilasi, nu conta varsta sau sexul copilasului.Ce am putut eu face la varsta aia mai ales, sa fiu mereu langa deja ajunsesem sa stiu la ce reactioneaza violent, sau cand avea de gand sa pocneasca copilul respectiv si ii opream ferm mana, ii explicam (desi sincer nu stiu cat intelegea el la 1 anisor )si apoi il rugam sa-l pupe pe copilas ca i-a facut buba....si uite asa intr-o luna grasanu meu s-a dat pe brazda si nici nu mai are instincte violente nici afara cu copii si nici cu mine in casa cand nu-i convine ceva!

In schimb acum cand vad ca este total inofensiv al meu si vine un alt copil mai mare si ori arunca cu nisip in fata, ori il impinge ca sa se joace cu jucariile lui...ii spun cat pot de amabil ca sunt jucariile lui bebe, de ce nu l-a rugat pe bbe daca i le da de buna voie si apoi daca vad ca nu ma pot intelege cu el, ii zic sa se duca la mama/bunica lui sa-i cumpere si lui jucarie ca a grasului!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 11+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Multumesc tuturor ptr urari.
Vin si cu tratatia, bineinteles, asa ca poftiti de mancati si de beti. Nu e prea mult, ca restul am halit eu la pranz de acum nici nu mai pot sa stau pe scaunde burta.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Salutareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Va d eo mie de ori. Mi-a fost dor de voi cat am fost plecata sa stiti. M-a sunat Lilina si mi-a spus ca intrebati de noi. Am zis ca dispar periodic in concediul asta si pana la urma am disparut de tot.

Acum 2 ore ne-am intors si noi de la munte. Am fost o saptamana la Bran, ne-am relaxat, plimbat si odihnit prin zona...la Rasnov si prin Poiana Brasov. Din fericire am avut parte si de vreme f frumoasa. Pozele nu am timp sa vi le arat acum...nu le-am descarcat inca...pt ca nici nu despachetez bine ...maine plecam pana miercuri la tara la bunica mea si apoi vineri la mare cu Lilina & company...suntem tot pe drum, pe drum, pe drum...vorba cantecului

Vreau sa le spun Tanimei si lui Gety "La multi ani" cu multe impliniri familiale, succese profesionale, fericire si noroc!!! Sa va traiasca puiutii!

Alina ...FELICITARI!!!!! Bravo! Stiam eu ca am de ce sa iti tin pumnii si sa ma gandesc la tine. Trasee lungi si plimbari placute cu permisul la purtator

Va pup si va imbratisez pe toatee-toateeee!

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Nu in ultimul rand vreau sa pup burticile noastre si nepoteii care se anunta. Xandrutza, Roxana si Alexutza sper ca sunteti bine iar nazdravanii voiosi si activi pupa-i-ar matushica pe ei

Cristina nepotica noastra cea frumoasa ce face?

Nici nu stiu ce sa scriu mai intai...imi alearga degetele pe taste ca nebunele...as scrie o gramada si v-as povesti ....imi vin toate numele voastre in minte...as scrie cateva cuvinte fiecareia...dar sunt tare prinsa acum...cu plecarea de maine...

Roxana sa stii ca te-am visat intr-o seara...nascusei o fetita nu pe Victoras...si era asa precoce ca mergea din prima zi...si in afara de Daria mai aveai 2 baietei gemeni...tot asa micuti...pana intr-un an...Habar-n-am ce-mi veni sa te visez....
Si am mai visat pe cineva...din gashca mamicilor care nu mai scriu la noi...nush ce am ca am mai visat-o si pe ea candva demult...ehhh...Nu are rost sa spun pe cine...insa ma surprinde ca va tot visez...v-am mai povestit eu....mi-ati intrat rau pe sub piele

hai ca va las acum...poate dupa ce termin de aranjat bagajele si culc papusica mai intru...daca nu...ne vedem miercuri seara sau joi

puppp din nou

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Tanima, LA MULTI ANI si de la mine! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiul si sotul tau!

Alina, bine ai venit din vacanta si drum bun si distractie placuta in continuare! Sa aveti vreme frumoasa la mare!

Alina M, felicitari pentru permis si cat mai multi km la volan!

Mexxa, multa sanatate puiului tau si putere sa treceti peste acest hop! Pupici Sebicului!

Pup toate Bucuriile si pe mamicile lor!
Noapte buna!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput