Bucurii de sept-oct 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...

Ne cerem mii de scuze ca nu am mai aparut dar am avut asa de multe probleme.....

Saptamana viitoare ne internam in spital pt operatie....din pacate microbul a avut radacini extinse si sa ajuns si la urechea dreapta.
Nici nu am curaj sa ma ganmdesc la ce ma asteapta.....din nou 3 saptamani de spitalizare....plans.Dar sper macar sa fie bine.Sa scapam de tot acest chin.

In rest Sebi se simte bine.Ii place foarte mult sa se joace cu alti copii, ziua am renuntat la pampers ca vrea la olita sau WC.(in spital va fi mai greu cu asta!). cu mancatul; este mai greu...e cam mofturos, nu prea are pofta de mancare....dar sper ca dupa operatie sa isi revina.

Incepe incet incet sa zica cuvinte...taci, hai, papam, afara, gaca, si altele pe vocabularul lui...
Despre mine nu mai am ce zice...ma imaginati starea care o am.

O sa revin dupa control sa va zic exact ziua.
Oricum zilele acestea o sa incerc sa intru mai des....

Va pup si ma duc sa citesc putin din urma sa vad ce sa mai intamplat...poate cateva pozici..

Va imbratisam.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, Doamne, mexxa, prin cate mai treceti! Parca nu se mai termina! Multa, multa, multa sanatate! Ma voi gandi la voi!
Uite o consolare micuta pentru Sebi.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Mexxa, multa sanatate lui Sebicu, sa dea Domnu sa iasa bine operatia si sa nu mai fie nicio problema NEVER EVER !!!

am vorbit cu Itzy, era bine merci la Bran, mi-a spus ca ii e dor de voi, va pupa....si are un mesaj pt.Alina Morostes "bafta multa maine la examen"

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

anangel_lexi multumesc pentru consolarea lui Sebi...e tare frumusica.

Lilina multumim

A adormit un pic piticu si am zis sa intru sa va mai povestesc unele altele.
Ma bucur atat de mult ca in sfarsit au rezolvat problema cei de la RDS...k deja ma sunasem de cate ori am facut sesizari.
Acum pot sa mai vorbesc cu voi....ca de prietenii nostri nu mai pot zice nimic.De cand sa imbolnavit Sebi simt ca toata lumea ne ocoleste...chiar daca le-am zis ca ceea ce are Sebi nu este transmisibil...nu au de ce sa isi faca griji mai ales cei cu copii....chiar mi se pare urat din partea lor....

Apoi sunt super satula de spitale....de fiecare data cand merg la doctorita care se ocupa de Sebi trebuie sa ii explic de 2 ori..sa ma fac inteleasa..parca e cu mintea in 15 colturi.Luni ne intalnim cu anestezistu sa stabilim exact data.
Mie asa mila de el cand vad cum curge infectia....am dat comanda si de noi aeratoare..., am inceput sa pun deoparte cele necesare pt spital pentru ca sot sa nu isi prinda urechile in dulap...

Simt cate o data ca m-am saturat...stiu ca nu trebuie sa ma dau batuta...dar e atat de greu sa mai fac fata situatiei.Poate voi ma intelegeti....

Am citit cateva capitole din urma....am vazut poze tare frumusele cu bucuriile.

revin...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

mexxa, nu-mi mai spune de prieteni, ca asa sunt satula de ei (nu de toti)....greu gasesti pe cineva pe lumea asta care sa-ti fie prieten/alaturi si la bine si la greu...multa sanatate, inca o data ii urez lui Sebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Of, Andreea, imi pare rau ca iar aveti de tras prin spitale. Va tin pumnii, sa iasa bine operatia si sa nu mai apara recidive.
Cat despre prieteni eu nu i-as mai numi prieteni, in conditiile in care au ales sa va ocoleasca; mai bine ti-ai cauta altii noi, care sa fie alaturi de voi indiferent de situatie.
Lexi, imi pare rau sa aud ca se desfiinteaza grupa Mariei. Ce s-a intamplat?
Crisnemes, cred ca ai fost tare mandra la serbare, cu un flacau pe scena. Ai facut poze?
Lilina, noroc ca ai pus tu mesajul lui Itzy; mi-am amintit de examenul Alinei.
Hai Alina Sper sa prinzi un politist prietenos

Pe mine m-au luat arsurile, iar am nevoie de pompieri...

Alexandrina 22+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lilina, mersi mult pentru mesajul de la Itzy, transmite-i pupici ca si-a aminitit de examenul meu chiar si in concediu.

Xandrutza, multumesc, sper sa fie bine.
Doamne ce emotii am!

Mexxa, multa sanatate lui Sebicu!

Gety (scuze de intarzaiere), La multi ani cu sanatate!

Revin maine cu vesti...sper sa fie bune.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

AlinaM. - te asteptam cu permis cu tot!

Mexxa - greu ti-i mamico!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

good morning

Alina Morostes, facem galerie aici si iti tinem pumnii sa iei carnetul

Itzy e de 'groaza', are o memorie de 'elefant'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!Ma inscriu si eu la o cafea!

mexxa imi pare tare rau ca ai asa probleme cu Sebastian. Multa sanatate si sa treceti cu bine peste operatie.

Alina iti tinem pumnii azi! Sa vii cu vesti bune!

Ati vazut cumva la televizor la teleshopping
o placa de impaturat haine. Eu nu ma prea pricep si tare mi-ar place sa le vad impaturate la fix.Am vazut o data si nu am mai vazut reclama de atunci, pe net nu am gasit nimic daca ma puteti ajuta...

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput