idee vacanta septembrie

idee vacanta septembrie | Autor: andira

Link direct la acest mesaj

Salut!

Sunt in cautarea unor oferte pentru o vacanta in septembrie.
Problema este ca vom fi 6 oameni - 4 adulti si 2 copii, unul de 2 si unul de 3 ani. Noi vom plati tot - avion, cazare, masa, si caut ceva cat mai accesibil.

Ne gandisem pt Grecia (nu Paralia sau Halkidiki) sau Turcia (nu , 7 nopti, cazare + avion si eventual masa, dar toate ofertele pe care le-am vazut sunt undeva la 350 eur de pers. Stiti altceva / undeva mai ieftin?

Vazusem si niste bilete de avion low-cost pt Viena, dar intre timp s-au dat. Bruxelles - daca pun toate taxele, ajung la cat erau cele de Viena, fara reducere. Am cautat si spre Barcelona, dar n-am gasit nimic la 3 mil / bilet, cat am auzit la o cunostinta.

Daca aveti idei / cunostinta de ceva de genul asta, pls help.

Multumesc frumos!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Bilete de avion ieftine pentru Viena gasesti cite vrei. Intra pe skyeurope si vezi acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pe bilete la Barcelona am dat 580 RON/2 persoane, WizzAir, in mai. Le-am luat pe la sf lui februarie. Uita-te pe site-ul lor, dar vezi ca pretul pe care il vezi la inceput nu e cel final, se tot adauga trecand dintr-un ecran in altul [:-)]

In schimb clickair iti arata direct pretul final.
Incearca mai multe variante, preturile variaza de la o zi la alta destul de mult, sambata si duminica sunt oneroi mai scumpe, etc.

Dar ce vreti de fapt, concediu la mare sau de vizitat? De vizitat mai greu cu 2 copii mici.

Mergi la inceput