Salut!
Sunt in cautarea unor oferte pentru o vacanta in septembrie.
Problema este ca vom fi 6 oameni - 4 adulti si 2 copii, unul de 2 si unul de 3 ani. Noi vom plati tot - avion, cazare, masa, si caut ceva cat mai accesibil.
Ne gandisem pt Grecia (nu Paralia sau Halkidiki) sau Turcia (nu , 7 nopti, cazare + avion si eventual masa, dar toate ofertele pe care le-am vazut sunt undeva la 350 eur de pers. Stiti altceva / undeva mai ieftin?
Vazusem si niste bilete de avion low-cost pt Viena, dar intre timp s-au dat. Bruxelles - daca pun toate taxele, ajung la cat erau cele de Viena, fara reducere. Am cautat si spre Barcelona, dar n-am gasit nimic la 3 mil / bilet, cat am auzit la o cunostinta.
Daca aveti idei / cunostinta de ceva de genul asta, pls help.
Multumesc frumos!
Bilete de avion ieftine pentru Viena gasesti cite vrei. Intra pe skyeurope si vezi acolo.
Pe bilete la Barcelona am dat 580 RON/2 persoane, WizzAir, in mai. Le-am luat pe la sf lui februarie. Uita-te pe site-ul lor, dar vezi ca pretul pe care il vezi la inceput nu e cel final, se tot adauga trecand dintr-un ecran in altul [:-)]
In schimb clickair iti arata direct pretul final.
Incearca mai multe variante, preturile variaza de la o zi la alta destul de mult, sambata si duminica sunt oneroi mai scumpe, etc.
Dar ce vreti de fapt, concediu la mare sau de vizitat? De vizitat mai greu cu 2 copii mici.