Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 12
Nicole1980 spune:
Buna dimineata,
Mamici care alaptati, am citit ieri intr-o revista ca laptele matern contine 76% apa si are o consistenta de a fi foarte usor digerat de catre bebelusi, tocmai de aceea de cele mai multe ori ei nu se satura si mai cer supliment, care se digera mai greu.
Asa ca nu vad de ce ar trebui sa ne simtim vinovate daca le dam si supliment. (m-am inclus si eu, chiar daca puiul meu este inca in burtica).
Si eu am sa incerc cu san, dar daca nu se satura, ce sa fac sa-l las sa moara de foame....
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
melly23 spune:

mama da ce miscare 

pe unde sunteti fetelor????????????????????

haideti ca mai suntem multe pana la sfarsitul odiseei!!!!!!!!!!
eu tot 2 in 1 !!!durerile li-au trecut ca si cum ai pusca din degete!~!!m-o durut toata ziua ieri de la vreo 14 pana la pe la 22 apoi gata!!!nik!!!io cred ca cineva face misto de mine!!!!

39+ Amelia Gabriela
Nicole1980 spune:
Gabitza felicitari pentru bebe grasunel. Mai ai cateva zile.
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
gabitzam spune:
A nascut Lilly !
Primit SMS la prima ora:
"Am gasit barza. In 30 mai la ora 1:55 s-a nascut Julia prin nastere normala. Are 3.6kg si 54cm. Suntem bine amandoua. Vom reveni pe forum cu amanunte. Lilly79 "
Bravo mamico! Bine i-ai facut la barza aia de ti-a adus asa bebelusha
Sa fiti sanatoase amandoua, sa ajungeti cu bine acasa! Multa fericire si bucurii va doresc!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Neata si de la noi!
Intr-adevar surprinzatoare liniste pe forum!
Noi suntem bine, activi la greu, cred ca s-a facut puternic baietelul din burtica lui mami. Azi mergem la control, poate aflam cand e marea intalnire!
Elenuca Felicitari!!

Sa-ti traiasca puiul, multa sanatate si recuperare rapida!
Simonix am vazut pozele, Robertelul creste vazand cu ochii... iubitul de el.
Inais
special la fetite!
Lori
39+
asteptand un bebe Robert
AMR 1 SAPTAMANIA???
Andree27 spune:
Merci Gabitzule ca ai informat tu despre Lilly ca eu numai acum m-am dezmeticit de cap!!!Si eu am primit mesajul,dar dormeam,si cand m-am trezit sa merg la baia m-am uitat la el,dar abia imi tineam ochii deschisi,nu ca acum as fi mai breaza!!!!
Lilly felicitari!!Sa-ti traiasca JUlia si sa aveti parte numai de bucurii impreuna!!!FELICITARI!!!!!

Poze
Andreea
38+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 2saptamani!!!
Lorich spune:
Lily sa-ti traiasca fetita!! Bine ca pana la urma ai prins barza aia hoatza.
Laurica sa ne spui si nou ce mai face bebe Mircea, cu ochisorul lui; mai, oare nu o fi avut socrela vreun microbel ceva? Ca daca nu-i curent.. de la ce sa fie?
Lori
39+
asteptand un bebe Robert
AMR 1 SAPTAMANIA???
leeloo2004 spune:
Mesaj de la Monik - primit aseara, la ora 22:
"Suntem fericitii parinti ai unei fetite de 2890g si 50 cm. E frumoasa foc si cuminte! Monica"
Monik, sa-ti traiasca Sara-Maria - sa fie mereu asa de cuminte si sa va aduca numai bucurii!!!!
Refacere usoara si te mai asteptam cu vesti! Multi 
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
gabitzam - felicitari pentru bebe grasunel1 Hai, ca mai e putin pina pe 10 iunie...la ce spital nasti tu?
Lilly - sa-ti traiasca comoara si sa va aduca numai bucurii!!!
Asta e a doua noapte in care m-am odihnit mai bine - adevarul este ca imi convine mai mult programul cu baia lui bb la 10-10.30 seara, ultima masa la 11 - dupa care se culca si se mai scoala abia pe la 4.30 ca sa manince. Asta imi da mie ceva timp de odihna, apoi ma pot trezi la 7:30 sa-l pregatesc pe cel mare de gradi. Dupa ce pelaca cu taica-su - mai am timp de o baie, putin net si pe 9-9.30 se scoala sa manince din nou. Chiar as vrea sa-i apstrez programul asta de seara - sa vedem daca pot! Adevarul e ca am avut si norocul ca cel mare sa adoarma pina la baia lui bebe si atunci nu l-am mai obosit si pe el (raminea treaz sa vada ce ii face u lui bebe!).
Sincer abia astept sa vina ziua de miercuri sa iesim si noi pe afara! Ieri a fost prima oara cind am eisit si eu din casa de la operatie - am luat o gura de aer si mi-am cumparat niste fructe - asa de bine a fost ca vreau sa repet operatia astazi, dupa ce vine mama...
Reallaura - daca ochisorul nu are nicio secretie, nu te speria - pot fi mai multe cauze pentru pleoapa umflata - sterge-l cu ser fiziologic si vezi miine cum este! Cit despre soacra racita - daca are probleme cu gitul, las-o sa bea apa rece - cui pe cui se scoate! - o sa se simta mai bine, nu ii face rau!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
gabitzam spune:
Mai, dar stiu ca o sa aiba de unde alege Raducu meu dintre atatea fetite ![]()
BRAVO MONIK !!! FELICITARI!!! Sa va traiasca si sa infloreasca minunica, sa fie sanatoasa si tot o bucurie sa fie in jurul ei!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla