Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna fetelor,
imi pare rau ca nu pot intra tot timpul sa traiesc si eu cu voi aceasta odisee, dar acasa merge groaznic net-ul.
Am intrat un pic de la servici...

Stie cineva de unde se pot cumpara haine de frumoase in bucuresti?
Eu nu gasesc si nu prea mai supor pantalonii vechi, iar bluzele au inceput sa fie stramte

Multumesc frumos,

Mada 10+

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Hop si eu! Am fost foarte prinsa cu lucrarea de licenta, facultate serviciu, nici de dormit nu prea mai pot, desi as vrea.Am intrat doar sa va salut si sava spun ca ma bucur pentru cele care si-au vazut bb.Eu voi merge abia in iunie( pe 19 am programare la Iosup la morfofetala de 14 saptamani, apoi merg la doctora si la TT. Spersa fie totul bine, eu gandesc pozitiv si am o stare de spirit buna. Ma rog la dumnezeu sa imi ajute sa aduc pe lume un puiut samatos!
Va doresc numai bine!
PS Elilov, eu tot elevit iau, dimineata , dar de vomitat vomit seara. Asta e , fiecare organism reactioneaza intr-un fel, trebuie sa rezistam pentru puiutii nostri. Mult curaj si fetelor care isi fac injectii,mi-e mila de voi si va admir pentru taria voastra! Doamne ajuta sa ducem la bun sfarsit sarcina si sa ne bucuram de ingerasii nostri!

Marguta 10+
mami de Edy(16.07.2000) http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Azi am luat si eu alte rezultate la analize.
Electroforeza hemoglobinei este ok
Secretie vaginala :
Celule epiteliale poligonale frecvente izolate si in gramezi plicaturate si distrusein proportie de 70%
Leucocite frecvente
Levuri rare.Prezente filamente miceliene rare
Bacili Gram pozitivi,polimorfi(probabil Doderlein)-prezenti

Oare tb sa fiu ingijorata?

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Carmendu nu e nicio problema sa iei orice fel de prenatale!
Catalina2307 nu stiu daca frecvente leucocite nu inseamna vreo infectie urinara..eu sper ca nu..urocultura ai facut-o?
De la eco vesti bune...bebelina e bine...are 240 gr si pare de 18 sapt.

Bianca Andreea
Larisa Elena16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by loren@

Carmendu nu e nicio problema sa iei orice fel de prenatale!
Catalina2307 nu stiu daca frecvente leucocite nu inseamna vreo infectie urinara..eu sper ca nu..urocultura ai facut-o?
De la eco vesti bune...bebelina e bine...are 240 gr si pare de 18 sapt.

Bianca Andreea
Larisa Elena16+

Da si e sterila...

Madutza daca o sa citesti cateva pagini in urma o sa gasesti toate detaliile despre magazine gravidute.

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Loren@- felicitari pt vestile bune!
Catalina- nu stiu ce sa iti zic....la mine la mai toate scria absente sau rare si nu am nimic.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Loren felicitari pentru bebelina!

ginye 16+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Sunt dezamagita....fetelor spuneti-mi daca exagerez:
eu sunt la dr Ion Ionut, Giulesi, am citit numa lucruri bune despre el...dar parca as vrea mai mult decat ofera!
Am facut eco, mi-a spus ca sunt bine bebeloii, "traiesc" , ca placentele sunt "aparent" bine pozitionate...un bebe are 13 sapt, altul 12 sapt si 15 zile (eu sunt teoretic in 12sapt). Si ATAT!Nu tu batai pe minut pentru inimioare,nu tu dimensiune (lungime).
I-am spus ca problemele persista, ca am inca scurgere colorata, ca azi m-a durut mijlocul rau si burtica la fel dupa ce am facut un shoping de 3 ore, si raspunsul a fost ca se mai intampla.
Data trecuta imi spusese ca unii dr. fac cerclaj preventiv in sarcini gemelare, si m-a pus sa ma gandesc la asta . Eu ma hotarasem sa-l fac, acum insa cica nu e nevoie ca e colul suficient de lung (la eco abdominal, altfel de consultatie nefacand pana acum) si ca o sa hotaram in august la sfarsit dupa ce vedem morfo-fetala.
Pai pana in august se pot intampla multe....
L-am intrebat daca e periculos cerclajul, si mi-a spus ca asa cum sunt eu acum nu, dar ca uneori cand se constata e prea tarziu necesitatea, si se face mai mult degeaba, poate fi periculos ca oricum se pierde sarcina.
Si l-am intrebat daca intalnirea noastra de la sfarsitul lui august nu poate fi tardiva in cazul necesitatii cerclajului?? Cica sa stau linistita ca nu e tarziu la 20 saptamani.Pai colul nu trebuie examinat mai des??? Daca se deschide mai devreme ca din iunie pana la sfarsitul lui august...???
Voi ce parere aveti?? Parca m-as mai duce in paralel la inca un medic pentru a doua parere, dar nu stiu nici unul in care sa am incredere!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna iubitelor! Of ce va duc dorul ziua la servici!
Marush ce supeeer, cu 2 bebici. Sa fie sanatosi si tu pe langa ei!!
Cheriactiv imi pare rau ca te doare spatele asa de tare. Ai grija de tine si incearca sa te menajezi.
Fetelor, dragutele mele, va multumesc mult pentru incurajari:Elilov, VonHelen, Loren@, Ginye55, Bebecris, Sorvint. Abia astept sa va dau vesti bune!
Loren@ super vesti de la ecografie! Sa fie sanatoasa bebelina ta si sa creasca mare!
Elilov eu iau Elevit din prima zi in care mi s-a confirmat sarcina, la recomandarea doctorei mele. In afara ca uneori ma simt mai constipata, dar am grija sa mananc destule fructe si se rezolva, in rest nu am avut probleme. Singurul inconvenient este ca este o pastila foaaarte mare
Spiridus si Alra ma ofer eu voluntar cu puiutii mici. Si asa mi-am dorit mereu sa am mai multi, acum am ocazia mai repede si deja crescuti
Fetelor, va rog vreau si eu adresa si parola pentru mailul comun...multumesc mult!!
Mav super ca ai deja colostru! Eu la David am avut mai incolo, dupa luna a 5-a. Momentan inca n-a aparut si la mine, dar durerile de sani nu m-au slabit deloc
Catalina eu nu ma prea pricep la interpretat analize. Mai bine nu te stresa cu ele si lasa medicul sa le interpreteze
Va pupic dulce!

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Marush- daca nu te simti multumita 100% de medic, schimba-l. Nu conteaza ca alta lume spune ca e bun. TU trebuie sa fii convinsa ca esti pe maini bune. Nu sa stai mereu sa-ti pui intrebari. Sunt o groaza de medici buni. Mai mergi la un control la alt medic sa vezi cum decurge. Eu nu inteleg de ce nu ti-a facut intravaginal si nu ti-a masurat pliul, femurul, capusorul. Poate era prea ocupat ...ca de la tine e munca dubla.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput