Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
diana21 spune:
Bebecris, uite ce scrie in MedEx 9editia 2008) despre vit C si anticoagulante!!!
"Interactiuni medicamentoase ale vit. C - scade efectele anticoagulantelor... Mareste rezistenta capilarelor.
Ar fi bine sa il intrebi pe dr. mai multe despre asta! Pt ca tu iei multa vit C, 1g e doza maxima.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 15+
Dialoguri strumfesti
mav spune:
Salut!
Scriu repede-repede, intr-o pauza de 5 min... Am apucat sa citesc doar pana la pag. 5, asa ca... inca nu sunt la curent cu tot ce-ati mai scris.
Mihaela, am salvat eu lista si linkul cu lucrurile necesare pt bb, dar pe calculatorul de acasa.... Daca ai rabdare, te rog sa mai astepti pana diseara si o sa le postez eu din nou.
Elilov, sotul meu este un pacifist/ diplomat de felul lui, asa ca i-a raspuns amabil asistentei, i-a zis ca "sigur, zilele astea vom ajunge la cabinet" (oricum va merge el sa ia dosarul meu si al lui Seb).![]()
Maria-k, o sa treaca uratii si veti merge in vacanta, super-super!!! Doamne ajuta sa veniti 3!!!
Otilia, cum mai stai cu problemuta? Maine mergi la dr, Doamne ajuta!
Mie nu mi-a venit TT ieri, azi m-au sunat de la lab ca e gata, trebuia sa-mi aduca sotul meu rezultatul de acum o ora si sunt stresata raaaaau, ca nu mai vine odataaaaaaaa!
Eu am inceput sa gasesc botitze galbene (de colostru) in sutien!!! Voi????
Va pup, tre' sa ma intorc la munca!
18+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
dandusa spune:
fetelor,va rog sa-mi dati si mie adresa si parola de la mail-ul comun
Mamica stralucitoare
17+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
alessia30 spune:
buna
si eu sunt viitoare mamica de noiembrie 2008.
inca nu stim
sau
.
orice sanatos sa fie
diana21 spune:
quote:
Eu am inceput sa gasesc botitze galbene (de colostru) in sutien!!! Voi????
Eu am colostru de sapt. trecuta, chiar ma ingrijoram ca a aparut asa repede. Data trecuta a aparut in sapt. 18 sau 19...
Otilia, cand vii vreau sa iti spun ce scrie in MedEx despre vaccinul Rhogam...O sa postez si la subirctul nostru! Nu stiu de ce, dar...e in grupa C la categoria de risc pt. sarcina!!! Si aici nu scrie ca s-ar face dupa cerclaj, ci numai dupa: amnio, pierderea sarcinii, avort, sarcina ectopica dupa sapt. 13 de gestatie. Deci nu se face chiar asa, cu una, cu doua, in sarcina.
Totusi, grupa C de risc inseamna "riscul nu poate fi exclus - studiile pe oameni lipsesc, iar cele pe animale sunt fie pozitive in ceea ce priveste riscul fetal, fie lipsesc. Oricum, beneficiile potentiale pot justifica potentialul risc."
_
si
cu Bebedoi 15+ Dialoguri strumfesti
bebecris spune:
merci....o sa intreb...
kita tu iei vitamina c?
quote:
Originally posted by diana21
Bebecris, uite ce scrie in MedEx 9editia 2008) despre vit C si anticoagulante!!!
"Interactiuni medicamentoase ale vit. C - scade efectele anticoagulantelor... Mareste rezistenta capilarelor.
Ar fi bine sa il intrebi pe dr. mai multe despre asta! Pt ca tu iei multa vit C, 1g e doza maxima.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturelsi
cu Bebedoi 15+
Dialoguri strumfesti
15+http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
carmendu spune:
elilov - eu iau elevit. si eu ma chinui sa le iau pentru ca mi se par bombe nu pastile. sunt asa de mari!!!!!!
loren@ - pot sa schimb elevitul pe materna, asa de la sine putere?!??! nu sunt probeleme? contin aceleasi elemente?
au dimensiuni mai mici?
bebecris - in legatura cu catelul care urla noaptea si nu poti sa dormi, poti face o plangere la politie dar si la protectia animalelor si spui ca animalul este singur in casa, fara stapan. sa vezi tu, cum nu-l mai lasa singur in casa!!!!
ramo - eu stiu ca in sarcina pilozitatea creste, iar parul se ingrasa mai mult. poate tu esti mai norocoasa cu parul.
mamiseli - elevitul nu e bine sa-l iei seara pentru ca are vitamina C. bebecris a punctat foarte bine. nu seara. explicatia e simpla. vitamina C e un energizant si luata seara provoaca agitatie. e bine de stiut ca orice contine vit C, trebuie evitat seara. sucul de citrice in special. asta nu e valabil doar pe perioada sarcinii, ci ar trebui sa devina un modus vivendi.
carmen
14+
spiridusul spune:
mav.. la mine asa e de la inceput, umblu cu servetzele in sutien; dar, eu sunt un caz aparte pt ca il alaptam inca pe Alex cand aveam 6 sapt de sarcina
Mamiseli, uite www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/86/Default.aspx" target="_blank">aici lista mea cu necesarul pentru bebe
elilov,
de multe ori, atata vreau de la mesajele mele: sa mai descretesc frunti
dandusa ai pm
carmendu.. stai ca mai e una cu pilozitatea: cik daca bb e baiet, nu mai creste parul(al' de trebuie epilat), ca ia bb toti hormonii... la mine s-a adeverit la prima sarcina.. acum nu ( oare e fetita? da? uraaaaaa?)
nu m-am prins total de unde si de ce se discuta despre vitamina C. eu iau in fiecare zi. parca am voie vreo 3 pastile, dar e posibil sa aberez. cel mai des uit de ele, dar incepe sa imi curga sange din nas, si imi amintesc imediat.
fetelor, am organizat putin inbox-ul la adresa comuna, daca tot am dat pe acolo. daca va deranjeaza desfac la loc ce am facut
diana21 spune:
Listute mai vechi...le-am gasit in calc. meu, sunt de pe vremea Strumfitei mele ![]()
In camera, diverse
termometru de camera, (de apa) si de corp
cantar (electronic)
umidificator
Medicamente, sanitare
1.ser fiziologic (pt. sani, buric, etc.)
2.tifon steril
3.vata
4.spirt medicinal
5.crema antiiritanta bebe
6.servetele umede
7.ulei de corp
8.crema hidratanta
9.sampon
10.gel de dus
11.betisoare pt. urechi
12.aspirator nazal
13.trusa forfecuta
14.set pieptene si perie
15.perie pentru biberon
16.2, 3 biberoane sticla termorezistenta cu tetine silicon
17.suzete fiziologice silicon
18.sterilizator biberoane
19.batistute
20.ceaiuri
21.unguent galbenele
22.comprese sterile
23.lingurita silicon
24.pampersi
25.pipeta nazala
26. Garmastan pt. sani (fisuri)
Hainute pentru primele saptamani
1.zece camasute de corp din bumbac, cu siret intr-o parte
2.zece salopetute cu capse
3.doua, trei perechi de pantalonasi
4.cinci, sase bluzite de bumbac tip body
5.caciulite bumbac
6.doua paturici de pat
7.o patura pentru afara
8.trei prosopele de baie cu gluga
9.trei, patru scutece din finet, bumbac
10.bavetele
11.hainute pt. afara
Altele
1.lenjerie patut bebelusi 2
2.patut
3.masa de infasat
4.dulapior pt. masa de infasat – comanda - un sertar mare jos si rafturi deasupra
5.dulapior mic cu cinci seratrase
6.carucior multifunctional cu scaun pt. masina
7.marsupiu nou-nascuti
8.gentuta pt. mamici
9.carusel muzical pt. patut
10.veioza bebelusi
11.oala mare pt. fiert apa
MAMI
1.pompa pt. san
2.tampoane san
3.crema emolienta pt. sani
4.crema antivergeturi
5.chiloti cu centura speciala pentru burta
6.un sutien pt. alaptat
Astept si alte listute sa vedem ce mai stergem si ce mai adaugam!
_
si
cu Bebedoi 15+
Dialoguri strumfesti