masajul in sarcina
Imi puteti spune va rog daca in sarcina este permis masajul;
am dureri mari de tot de spate, si am gasit un maseur care sa vina acasa; am facut pana acum o singura data masaj, si m-am simtit bine, dupa care am vorbit cu o colega care a nascut la 8 luni si care facuse si ea masaj incepand de la 6 luni, si cica in spital i s-a spus de catre o asistenta ca de asta a a nascut la 8 luni; dupa ce am vorbit cu ea m-au apucat toate durerile, ba parca aveam contractii, ba ma durea si mai rau spatele...deh am inceput sa fiu luata rau cu capul; AAAaaa si unde a facut ea masaj era la vania,asa ca personalul era suficient de autorizar dpmeudv;
Multumesc anticiapt de raspunsuri;
Kita
cu fulgulet +12S si Andrei (10.02.2005)
Raspunsuri
bulinuta27 spune:
kita eu am facut masaj toata sarcina si nu am patit nimic...am intrebat si medicul si a zis ok..in ultimele luni ptr ca eram o balena stateam pe o parte si asa imi facea...eu am operatie de dubla hernie de disc
sarcina usoara
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
simona-d spune:
si eu am recurs la masaj dar numai la picioare fara talpi si a fost oribil pt ca nu m am relaxat deloc!!!a venit tipa acs poate daca ma duceam la un salon unde au masa special pt burtica gravi era alta treaba. la mine acs in pat cand pe o parte cand pe alta a fost naspa!!nu am mai facut de atunci!! imi mai face sotul seara la picioare ca pe alea le simt grele rau!!!
AnnaBaby spune:
Eu fac masaj si kinetoterapie de 3 luni deja si ma simt foarte bine. Bineinteles ca nu e un masaj agresiv, e ceva special pt
, care pe langa faptul ca e relaxant e bun si pt drenarea lichidelor din tesuturi. Cel putin la picioare face minuni. Iar pe spate la fel e foarte fain, chiar daca nu e o pozitie prea confortabila, ca stau pe o parte, dar decat deloc e bine si asa.
[navy]Kita[/navy] daca ai ocazia sa faci masaj, go for it!!! Nu mai crede toate prostiile debitate de unii si de altii, ca n-are nici o legatura nasterea prematura cu masajul.
Anna
33+ cu
Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze
Mirtha spune:
Masajul anticelulitic este permis in sarcina ? Ma ghindesc la picioare - coapse si brate . La mine astea sunt zonele cele mai predispuse. Am facut niste aripioare la antebrat - mi-e rusine sa mai port ceva fara minecuta fie ea cit de scurta - si niste pernite in spatele genunchiului. Nu stiu cum sa scap de ele. Sunt foarte dizgratioase.
Mirtha 19+