masajul in sarcina

masajul in sarcina | Autor: kita

Link direct la acest mesaj

Imi puteti spune va rog daca in sarcina este permis masajul;
am dureri mari de tot de spate, si am gasit un maseur care sa vina acasa; am facut pana acum o singura data masaj, si m-am simtit bine, dupa care am vorbit cu o colega care a nascut la 8 luni si care facuse si ea masaj incepand de la 6 luni, si cica in spital i s-a spus de catre o asistenta ca de asta a a nascut la 8 luni; dupa ce am vorbit cu ea m-au apucat toate durerile, ba parca aveam contractii, ba ma durea si mai rau spatele...deh am inceput sa fiu luata rau cu capul; AAAaaa si unde a facut ea masaj era la vania,asa ca personalul era suficient de autorizar dpmeudv;
Multumesc anticiapt de raspunsuri;

Kitacu fulgulet +12S si Andrei (10.02.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

kita eu am facut masaj toata sarcina si nu am patit nimic...am intrebat si medicul si a zis ok..in ultimele luni ptr ca eram o balena stateam pe o parte si asa imi facea...eu am operatie de dubla hernie de disc
sarcina usoara

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-d spune:

si eu am recurs la masaj dar numai la picioare fara talpi si a fost oribil pt ca nu m am relaxat deloc!!!a venit tipa acs poate daca ma duceam la un salon unde au masa special pt burtica gravi era alta treaba. la mine acs in pat cand pe o parte cand pe alta a fost naspa!!nu am mai facut de atunci!! imi mai face sotul seara la picioare ca pe alea le simt grele rau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu fac masaj si kinetoterapie de 3 luni deja si ma simt foarte bine. Bineinteles ca nu e un masaj agresiv, e ceva special pt , care pe langa faptul ca e relaxant e bun si pt drenarea lichidelor din tesuturi. Cel putin la picioare face minuni. Iar pe spate la fel e foarte fain, chiar daca nu e o pozitie prea confortabila, ca stau pe o parte, dar decat deloc e bine si asa.
[navy]Kita[/navy] daca ai ocazia sa faci masaj, go for it!!! Nu mai crede toate prostiile debitate de unii si de altii, ca n-are nici o legatura nasterea prematura cu masajul.

Anna 33+ cu Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Masajul anticelulitic este permis in sarcina ? Ma ghindesc la picioare - coapse si brate . La mine astea sunt zonele cele mai predispuse. Am facut niste aripioare la antebrat - mi-e rusine sa mai port ceva fara minecuta fie ea cit de scurta - si niste pernite in spatele genunchiului. Nu stiu cum sa scap de ele. Sunt foarte dizgratioase.

Mirtha 19+

Mergi la inceput