Sunt plina de rautate.....
Raspunsuri - Pagina 3
ada29 spune:
Buna fetelor,
Ma regasesc si eu in multe din ceea ce ati scris voi.
Sotul imi spune ca sunt prea sensibila,darrr,nu pot frate sa raspund cu aceeasi moneda,nu pot si nu vreau.
Pentru mine toate chestiile urate pe care mi le fac altii sunt cu luare aminte,adica imi amintesc sa nu fac niciodata ceea ce mai devreme nu mi-a placut.
Eu trec usor peste multe,nu tin ura si nu stau bosumflata dar toate pana la bunul simt.Cand intalnesc oameni nesimtiti parca ma picur cu ceara.Sufar in tacere,ma consum si ma intreb incontinuu,cum a putut face,zice?
Am invatat sa iau oamenii asa cum sunt si parca mi-e mai bine.Cand intalnesc oameni cu mult bun simt ma simt asa de bine,sunt intr-o stare de euforie,sunt fericita.
Sotul spune ca e numai vina mea pentru momentele cand sunt dezamagita de vreo persoana pentru ca prea multa credibilitate le ofer.Intotdeauna vad numai partea plina a paharului.
In concluzie-permit orice la oricine dar sa fie simtit,corect.Sa-mi ofere numai cat ofer eu.Cer asa de mult?
Ada
lorelaim spune:
Denitzel - multzumesc frumos
Tyaa - da... dupa ce am citit... musai tre' sa-tzi marturisesc ca ai dreptate... esti REA... TARE REA... si ce-i cel mai grav...cu tine insatzi! Sincer - itzi doresc sa te iubesti mult-mult-mult pe tine insatzi, sa te privesti ca cea mai importanta persoana pe acest pamant si sa te ocrotesti de toate rautatzile si mojiciile celor din jur prin umor, indiferentza si relaxare. Nu te autochinui - ca n-are sens. Iar atunci cand simtzi ca acolo in adancul sufletului un dram de invidie cand vezi ca altu' are si tu nu ai desi consideri ca ai merita inzecit mai mult... sa stii ca invidia e un sentiment absolut uman... si totzi avem dreptul sa o "simtzim" din cand in cand fara sa ne auto-invinuim. Dar nu fa din asta un chin... Accepta ca au si zici "iaca asta e"... Daca "intorci cutzitu'n rana" tot nu obtzii mai mult.
De cateva zile am venit din Tunisia. Doar trecand cu autocarul pe strazile care duceau la statziunea noastra, privind pe fereastra si vazand saracia din jur... mi-am dat seama - odata-n plus - cat sunt de norocoasa... Si eu nu am casa, nu am masina... Da' sincer... putzin imi pasa... pt ca suntem totzi sanatatosi, am un sotz care ma iubeste, un copil pe care-l iubim si care ne scoate zilnic peri albi :-) Deci am o viatza care ma face fericita asa cum e... Da' recunosc ca intotdeauna e loc si de mai bine daca e sa punem probl financiar... Insa stiu ca nu trebuie sa-mi doresc asta cu incrancenare ci cu rabdare...
Multa bafta!
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
tyaa spune:
Lorelaim, multumesc pt confirmare.
mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
Ica 1975 spune:
Lorelaim, si una ptr Denitzel
Tyaa, ma regasesc partial in ceea ce scrii. Daca gasesti antidotul la asa ceva, vreau si eu te rog. Pun mai jos asemanarile
Adica mai mereu vad jumatatea goala a paharului.
In loc sa spun ce ma deranjeaza mai bine stau bosumflata si nu vb...sau cand as vrea sa spun nu imi ies vorbele pe gura.
Ma deranjeaza unele lucruri dar nu sunt sigura ca ar fi cazul.
Micile probleme care nu merita atentie ma fac sa fiu incruntata peste zi, mai putin in preajma copilei mele.
As mai avea cateva, dar lucrez la ele Ce-mi doresc - sa pot face precum Lorelaim.
Noi
Ce faci te si face.
ileanna spune:
Parerea mea: ai prea putin respect si incredere in tine insati. Nu te pretuiesti, nu-ti acorzi intelegere. Te judeci, te invinovatesti, te pui la zid ... nu esti suficient de buna pentru tine insati.
Alegi sa nu-ti spui opinia, sa nu deranjezi, sa nu atragi atentia. Nu crezi ca ceea ce ai de spus este important.
Ii tratam si vedem pe ceilalti exact la fel cum ne tratam si vedem pe noi insine.
Tu ai acumulat prea multa frustrare.
Parerea mea. Imi cer scuze daca am gresit.
33S cu bb Vlad
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png
tyaa spune:
Frustrari am acumulat cu caru.
Ileanna, nu prea imi place sa trag atentia dar pe ceilalti nu ii tratez ca pe mine.
Las muuuuuult de la mine mai mereu, nu ar fi problema dar cateodata nu imi face bine treaba asta.
Si nu pot ataca o persoana, mi-e f greu. O tot ocolesc daca nu imi face bine comportamentul sau prezenta ei.
In familie e si mai greu.....
Pe voi ce lucruri simple va deranjeaza?
mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
lorelaim spune:
Ica si Tyaa - va recomand cartea "Cei sase stalpi ai respectului de sine" de Nathaniel Branden
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Lorelai
May 3, May 2, May 1
ruxij spune:
Ziceti voi, dar nu e deloc bine sa spui oamenilor in fata tot ce gandesti. Io fac asa: rabd rabd rabd si pana la urma trantesc cate una cu violenta si stric relatia cu persoana aia.
In rest, eu nu prea ma regasesc. Mie imi trece f. repede supararea. In schimb remarci la adresa copilului, desi nu stau bosumflat, nu le uit, nu le iert si ma si razbun Si in general coc planuri de razbunare, da' nu prea imi ies (uneori ies)
damadepica spune:
quote:
Originally posted by lorelaim
Ica si Tyaa - va recomand cartea "Cei sase stalpi ai respectului de sine" de Nathaniel Branden
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Lorelai
May 3, May 2, May 1
Pai de unde se cumpara? Ca am cautat-o in librarii (sunt din provincie) si pe net si nu o gasesc niciunde!!!!