Nou stil de viata (210)
Raspunsuri - Pagina 4
tlaura spune:
Multumesc Tzunico draga! E intr-adevar o piesa frumoasa, ritmata, antrenanta! Am dansat impreuna cu Andrei pe melodie!
Anda, chiar azi merg la plaja; pe la ora 2 cu un coleg de-al sotului si cu sotia lui bineinteles! Al meu e plecat, vine de abia in seara asta!
mephala30 spune:
ziua buna! multumim de tratatie, am baut un ceai verde cu lamaie, lipton, asta mi se pare cel mai bun.
Tzuni, ma bucur ca te simti mai bine. Despre tipatul la Meri, asta e...se mai intampla.
Sabinelu, tu reusesti sa fii calma tot timpul? Nu te-ai rastit niciodata la Sofia?
Bravo tie, daca ai reusit!
Dordia, felicitari pentru kg. pierdut!
Zuzilici, , de unde timp de vanzare? Ma ocup mai mult de copii, citesc carti, am putin timp si de tv....
Pup
Marilena, i-am cumparat bomboane si suc, sa serveasca copiii la gradi. Week. viitor vor veni bunicii, daca va fi timp frumos, vom iesi la gratar.
Spor la bucatarit!
Anda, e zi obisnuita, cu joaca, plimbari, bucatarit, poate-mi fac timp si de un film...
Delia, ai castronelu cu fructe langa tine? Sau ai dat-o pe cereale cu lapte?
meniul:
-banana
-cas sarat cu rosii, castraveti
-ostropel de pui
-mar, cirese, capsune
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Sabina spune:
neata!
am hranit piticu: avocado, mar si cereale . A ras Tooooot.
Putin mai tarziu mananc eu restul de la avocado cu lamaie.
Carmen, pana la 2 ani nu am tipat niciodata la sofia.
de la 2 la 3 ani maxim de 3 ori. Prima data in ziua in care a murit bunicul meu. Mi-am dat atunci seama ca tipatul parintilor nu are legatura cu copilul, ci cu nervii adultului :(
de la 3 ani jumate insa mult mai des, si de fiecare data ma simt exact cum zice Tzuni, un monstru
Asa ca eu nu faceam pe lupul moralist, ci doar ziceam cum ar fi idealul:)
pentru ca nu-i deajuns sa ne para rau, ci trebuie si facut ceva in sensul asta. Doar pt ca parintii au tipat la noi, nu inseamna ca ca e scuzabil. Eu una nu am sa ma iert niciodata. Asta nu inseamna ca traiesc permanent starea asta de vinovatie, ci doar ca am clar cum e bine sa fac.
Gusta, esti din bacau? mama e din bacau, si bunicul din partea mamei acolo sta. Am trait in Bacau 5 ani, desi sunt bucuresteanca dupa nastere.
va urez o zi frumoasa, eu voi fi si in seara asta la concert, apoi plecam la busteni, deci pana luni nu cred ca intru.
Va pup!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Delidana spune:
'Neata!
Carmen, am papat un castron de capsune cu frisca si altul de cereale cu lapte. Si nu, nu va scriu din baie.
Tzunica, asta e, se mai intimpla. Cu totii avem nevoie de mai multa rabdare.
Cu sportul am lasat-o mai moale pentru ca nu m-am simtit bine zilele astea, mi-a fost tare rau. Cind zic "sport" ma refer la acea jumatate de ora de gimnastica pe care o prestam acasa. In rest am mers mult pe jos...
Luni si marti am primele 2 examene din sesiune si sint un pic stresata. Nu asa de rau cum am fost la prima sesiune dar totusi...
Va pup.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Delia vezi ce faci, ca io impletesc deja coronitza!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
gusta spune:
Anda e bun asa ,si esti oricand binevenita la Bacau.
Sabina da sunt din Bacau,am trait cred ca 23 de ani acolo si ai mei stau in continuare tot acolo.
Tzuni buna melodia pentru a imi savura cea de a 2 cafea.
Delia eu tin pumni stransi.
Eu aproape am terminat curatenia dar diseara mai bag odata aspiratorul si un mop si e gata.In gradina am facut numai un pic ca ploua asa ca astept la pranz.Acuma ma duc sa coc cele 2 rulade ,dupa duc copilul la gradi si am timp 2 ore sa fac blatul de tort,iau copilul si dupa fac choux si mancare.A am uitat si salamul de biscuiti,bun ca va scriu voua ca asa imi amintesc cam cat am de facut.
Mai sunt in zona pana imi termin cafeaua ca vreau sa ma odihnesc un pic ca hernia isi intra in drepturi.
Marilena si Mara Augusta
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
M-am intors azi-noapte, tarziu, si acum as dormi sub birou fara nici o jena... Din cauza vantului puternic am avut vreo 30 de minute de zguduiri mai mult decat zdravene... n-a fost tocmai placut...
Carina, felicitari pentru primul tau capitol! Si multa sanatate la dintisori si noroc la operatie... Brrrr! Iti tin pumnii.
Tzuni, cunosc sentimentul. Mi s-a intamplat si mie... Eu imi cer scuze Marei dupa, o rog sa ma ierte si ii explic cu o mie de cuvinte ce s-a intamplat. Ii spun ca am gresit sa tip la ea si ca n-am nici o scuza, dar incerc sa analizez cu ea situatia care m-a facut sa tip... Uf...
Gusta, o sa fie tare frumos la petrecere(i); iar Mara o sa fie atat de fericita... nu te mai stresa, caci o sa iasa totul perfect, o sa vezi!
Delidana, nu mai stiu daca ti-am raspuns; citesc si acum, o gramada... de fapt cred ca mi-e dor de "aerul" de citit din studentie, ce cartile "obligatorii" (ale sora'mii, ca ale mele nu erau literatura alea obligatorii); am avut o studentie tare-tare frumoasa. Iti tin pumnii la examene!
Pup toate doamnele si revin.
Cat despre meniu:
Ieri a fost OK pana pe seara, respectiv:
MD: musli cu lapte si fructe
P: suhi/sahami/tempura (as manca in fiecare zi...)
C: am mancat 2 sandwichiuri odioase, unul in aeroport si unul in avion, caci imi era tare foame; + o napolitana, cea din avion
Azi:
MD: sandwhich cu branza + cappucino
P/C: nu stiu
Intrebare: la Mara la gradinita se organizeaza in vara o tabara la Predeal; ne-au dat toate informatiile posibile si imposibile, inclusiv program pe ore pentru fiecare zi. Pleaca cu tot personalul din gradinita, inclusiv bucatarese si asistenta medicala. Nu stiu ce va zice Mara si daca ar vrea, dar pana acolo ma gandesc la ce sa zic eu.... Noi suntem parinti super-closca si super-panicosi amandoi. Pe de alta parte, cei de la gradi, pana acum, au fost super OK si au mare grija de copii. Mara are insa numai 4 ani.... Voi ati lasa copilul in tabara in conditiile de mai sus?
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
nastad spune:
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Sabina spune:
Gabi, eu nu, dar sunt subiectiva pt ca noi oricum mergem f f f mult la munte.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
vikinga spune:
Gabi, chiar vinerea viitoare va merge si Aldo cu gradinita intr-o excursie dar numai de o zi, undeva la vreo 50km, juma de ora cu trenul si inca putin cu un bus. Vor merge intr-un freizeitpark cu poney si alte animalute plus alte activitati. Sunt 36 de copii si 5 educatoare si au intrebat de inca 3 parinti care sa insoteasca grupul. Normal ca io-s una dintre aia trei. Aldo al meu e f aerian, dar exact cu capul in nori, fara exagerare si e extrem de sociabil si prietenos, nu are notiunea de frica, de a a fi uneori rezervat. Fata de oameni strainii ori situatii noi. El are 4 ani jumate si dupa cum il stiu, nu as sta tocmai relaxata. Fac ei plimbari intre gradinita si teatru, ori intre gradi si plaja, padure, dar e un orasel relativ mic si is destul de relaxata. Dar prima oara cu trenul departe, afara de pe insula, pe "festland" nu as sta relaxata. Cu toate ca de mic am fost cu el peste tot, in nu stiu cite tari, a zburat de atitea ori de imi e greu sa-i numar zborurile. Dar cu mine.Ce vreau eu sa-ti zic e ca tu iti stii fata, de multe ori fetitele is mai putin aeriene decit baietii, inteleg tot ce se petrece mai bine, nu-s asa de zbuciumate, is mai ascultatoare, mai rezervate fata de straini. E aer curat la munte, e impreuna cu copii, depinde si cite zile ar trebui sa stea. Nu stiu ce sa-ti zic. Ziua poate fi ok, dar noptile poate o sa-ti duca dorul. Si tu la fel:)) Imi si imaginez cum pui capul pe perna si te iau gindurile:)) Nu ea adormea numai cu urechea ta, ori incurc? Si inca ceva, la virsta asta e mare diferenta intre un copil de 4 ani, de 4 ani jumate ori 5. Dupa un an vei putea lua o decizie mai usor.Tzuni imi pare rau de situatie... Din nefericire mi s-a intimplat si mie cu Aldo, mi-am cerut scuze dar stiu ca nu prea ajuta, timpenia mea e deja facuta. E altceva cind un copil zvapaiat si aerian ca al meu are nevoie uneori de un ton ferm si serios si alta cind tip de nervi ca o crizata. Ufffff..... Nu se intimpla des, pot numara accidenetele astea uricioase, de fiecare data imi promit SA NU SE MAI INTIMPLE, pt ca e clar ca problema e la mine.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo