efecte negative la Clostylbegit?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Crenguta,

imi pare rau...

Eu am facut monitorizare ecografica in timpul stimularii din 2 in 2 zile, desi dr. meu de pe-atunci mi-a spus ca nu e nevoie decat in ziua 13 si-atat. M-am dus la dr. Iosup de la Unirea care m-a primit fara sa aiba vreo problema din partea cui vin sau de ce asa des. Ba chiar, el mi-a indicat cand sa repet ecografia, uneori am mers la 2 zile, alteori la 4-5, e un tip extraordinar. Deja imi stie problema, merg la el ca la un medic curant.

Te pup si nu mai fii trista, o sa vina bb, trebuie, ne dorim prea mult ca sa nu vina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Tia, unde la Unirea?Si cat te costa o consultatie sau monitorizarea?Si te poti duce acolo pur si simplu sa ceri o consultatie la dr. Iosup?Si as putea face monitorizare daca nu sunt la stimulare?Hai ca te-am bombardat cu intrebarile, dar nu mai stiu incotro sa o iau...Ma gandesc si la o inseminare artificiala, nu Fiv ca nu-mi permit, suntz o amarata de bugetara cu salariu de 3 milioane, dar inseminare am inteles ca e mai putin dar nu stiu cat, unde , cum...Nu mai stiu ce sa fac...As face orice pot ca sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Eu am fost azi la echo la dr. IOSUP ...Super !!!!
CMU este chiar in spatele magazinului EVA .... str, GEORGE ENESCU nr. 12 , telef. 0745363728 (rezervari ) un echo intra costa cam 800.000 ...cam scumputz ! dar merita !
bafta !
blue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

incearca si varianta unui abonament ... nu stiu sigur daca la ei se practica ... dar te-at costa mai putin , chiar daca ai plati un abonament lunar !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eco transvaginala la Polizu e 300.000 lei.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput