Puiuti de Randunici 2008!! (22)
Raspunsuri - Pagina 17
natynic spune:
Maaama, Mami ce pensiune frumoasa. Am pastrat-o pe retina, sa i-o arat si randunoiului. E scump?
Foarte frumoasa si invitatia on-line. Tu ai scris poezia??
Buna dimineata tuturor!
La multi ani bebei nascuti pe 29!
La multi ani jumatate de Gecko!
Aoleu, ce noapte...S-a frichinit Iulia NON-STOP, eu o inveleam, ea se dezvelea...si apoi i se raceau piciorusele...si iar o inveleam...si tot asa (cred ca m-a descantat Mimonix, ca m-am luat de ea ca nu dezbraca copilul). A si mancat de 2 ori, cand ma bucuram si eu ca mai sare peste noapte...Sunt iar chioara de somn.
Fetelor, se apropie intalneala de luni!!! (sa nu uitati)-Tuchi, daca ramane ora 16.30 nu crezi ca ajungi si tu? Da-o incolo, stai mai putin in prima zi la servici! Iar cu precizarile tale privind dialogurile de la congres cu prietenii si nu numai...nu stiu cat au inteles fetele, dar eu si Gecko sigur am inteles!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mimonix spune:
Luny, du-te fata odata si lasa-ma sa ma bucur si eu de momentele mele de glorie in linistea deplina de pe crenguta!Spor la cumparaturi!
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Si Rebecca a fost frichinita azi noapte si a mancat total aiurea, la 2 , la 4 si la 6 dimineata!
Mimonix, am lasat balta proiectul cu spalatul rufelor! Mai bine il las pe randunoi...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Ete Mimo ca nu te las eu in glorie! Ca afara e vant si mie mi-e o leeneee...
Ma bucur ca esti si tu fan al Belis-ului, locul meu de suflet. Hotelul e vechi ceausist dar altfel ok; n-am stat acolo ci la o pensiune la care te simteai ca in familie. Am mai zis, acolo am facut-o pe Iulia, asa ca locul asta imi e vesnic in suflet
Edit: MEY, dar randunoii astia ai vostri fac chiar totul in casa??? De-aia is eu mai obosita ca voi...
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Al meu face de toate in casa, dar de Rebecca nu se atinge, cred ca-i e frica de ea! Asa ca eu consider ca-s mai obosita decat el...
POZE
POVESTEA NASTERII
natynic spune:
Na, poftim, acum doarme dusa! Si ma-sa e cu ochii pe tastatura...Pai drept ii??
Naty
Iulia mea
clauclau spune:
Naty, idem si la mine... Mandra doarme, iar ma-sa sta la laptop in loc sa spele rufe!
POZE
POVESTEA NASTERII
mimonix spune:
Cred ca gloria mea se pregateste sa apuna ca il aud pe frichinita printre paraiturile receiverului, mama lui de receiver!
Natyam ratat povestea despre "conceptia" Iuliei, dar ma bucur ca avem gusturi comune. Despre descant, nici pomeneala.Dar cum Iulia s-a frichinit cu piciorusele reci si Rebecuta a avut muci, ma gandesc ca mai bine ca nu v-am ascultat sa dezbrac baiatul desi initial nu am facut-o din pudoare...chiar ma gandeam, uite dom'ne cum sunt ele ,fetele, de mici se dezbraca primele!
Iar barbatii au un dar al lor...ei nu sunt atat de harnici cum ni se pare noua, dar mimeaza perfect si ne pacalesc!
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Mimonix, taman azi noapte am imbracat-o gros, adik costumas cu picior si ea a facut muci! Cred ca trebuia s-o las mai dezbracata!
POZE
POVESTEA NASTERII
natynic spune:
...iar eu eram mandra nevoie mare ca am lasat fata cu cracii goi!
Auzi bre, Mimo, fata mea e foarte pudica, nu se dezbraca prima!
Clau, macar aici te-am luat! Randunoiului meu nu-i e frica de Iulia, adevarul e ca acum in el as avea cea mai mare incredere sa-l las singur cu ea pt ca face orice: spalat, schimbat scutec, biberonat, imbracat, jucat. Pacat ca nu sta mai mult acasa
Naty
Iulia mea