Puiuti de Randunici 2008!! (22)
Raspunsuri - Pagina 15
mami_papatot spune:
Buna de dimineata fetelor si pupici dulci de la noi!
Suntem bine, crestem mari si veselite, doar ca saptamana asta am avut si o mica poblemuta care m-a speriat destul de tare...s-a inecat si nu mai putea respira, eram cu carutul si fata prinsa in curelele de la scoica, am zis ca mor...si am ajuns la Victor Babes cu ea...si ca o mama tampita ce sunt, nu o mai vazuse un medic de la 2 saptamani, ca nu ma hotaram unde sa o duc...si uite asa, am aflat la 5 saptamani ca fata nu a luat destul in greutate si ca eu cam ioc lapte...adica nascuta cu 3800, scoasa din spital cu 3600, ajunsese la 5 saptamani si 4 zile sa cantareasca 4070, ceea ce este f putin...asa ca verdictul a fost...completare cu fprmula...asta este, imi pare rau ca nu-i dau integral san, dar n-a murit nimeni, n-oi muri nici eu...important este insa ca acum e mult mai linistita...si nu mai papa la 1 ora (aviz bubu si pupici)
in alta prdine de idei, ne gatim si noi de botez, ca se apropie cu pasi repezi...
ia uitati ce invitatie draguta i-am facut, inclusiv virtuala, pt cei cu care nu ne vom vedea...
http://www.dariaspecial.ro:80/Invitatie%20Botez.htm
Fug ca plage...poate mai reusesc sa intru...
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
CristinaGoji spune:
MamiP - extraordinar de frumoasa si originala invitatia, si poezia, si ideea, si poza cu Honey mica invadata de jucarii
Simo - am vazut si Barosanelul, nu cred ca o sa-i poata fura cineva titulatura prea devreme, e chiar un Barosanel "mic" si scump. Cat despre motorizare...n-am cuvinte
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
kitzy spune:
Neata!
Vin si eu sa ma laud cu una bucata Diana culcata la 22.30 si trezita la 5 dimineata
In sfarsit m-am trezit si eu odihnita!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
mimonix spune:
Neata fete si puiuti, La multi ani Gecko sa fiti fericiti!sa fie sanatos australianu' si sa va aduca multe bucurii!
Sovif frumusel Sasha, ce trasaturi bine conturate si ce cumintel, ptiu ptiu!Sa fie sanatos si cumintel!
Despre cruciulita...asa se face,fetele primesc cercei si baietii lantisor sau baratarica, cu cruciulita (sa primeasca si ei ceva de la nasa, sa le ramana).Dar pentru purtat eu zic ca-i prea mic deocamdata.E o amintire de la nasa si are tot timpul din lume sa o poarte!
Simo27etc, daca baietii sunt asa bine echipati cu autovehicule cum sa nu-si schimbe taticu' masina?Trebuia sa fie si el mai la inaltime, sa nu-i fie stirbita autoritatea!
Cit priveste barosanul,n-are el fata de copil bolnav cum n-am eu fata de balerina!Lasa dom'ne copilul in pace!
Clau, sa va bucurati de leagan va urez, vad ca deja ati inceput!Dar zic si eu ca babele alea, nu-l invata maica sa doarma in leagan ca nu mai scapi si la un moment dat va deveni neincapator si unde pui tu Rebecuta la leganat ca sa adoarma?Tztztz...Eu la teorie sunt beton...
Cristina, multumiri pentru urarile de La multi ani facute bebeilor de nascuti intr-o zi de 29!Feel good?
Gudinde/Ghinde, eu n-am avut in viata mea un servici din asta unde legea sa fie mai tare decit regulamentul de ordine interioara! Or fi si locuri de munca unde femeile au program de 6 ore, nu zic.Dar nu stiu cum fac eu (cred ca port o parte din vina) ca n-am nimerit (cind s-o-mpartit norocu', fost-am dusa la lucru, mai dorule)
Am citit si eu ce inseamna PCOS...brrr.Sincer nu-ti stiam povestea.Dar am vazut ca faci un tratament naturist, ok.Cred ca e cea mai buna varianta.Dar sa stii ca tratamentul naturist de fapt te ajuta sa-ti echilibrezi energia (sa o cresti de fapt) astfel incit sa poti lupta singura mai bine cu necazul.Hai ca nu stiu sa ma exprim dar ideea e ca mai intii de toate si mai presus de orice trebuie sa CREZI, sa VISEZI, sa iti IMAGINEZI cum va fi! POate suna aiurea, dar eu asa cred ca merg treburile!
Luny, azi cind mai iesiti la plimbare...ca sa profitam si noi de niste momente de glorie? Cristina te bagi, ca Simo nu mai vorbeste cu mine dupa gloria de ieri!
Naty/Gecko, cand sa dezbrac copilu' ca s-a racorit afara!
Delphin ....delphin, delphin! Te strig cu ecou, ca rasuna casa! si pupicii tot cu ecou, sa moara vecinii de invidie!
Scirtiie cineva, pardon scuzati, revin peste citeva minutele (sper)!
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
UpsMamiP, deci ai supravietuit! M-am tot intrebat ce-o fi cu tine, dar am asteptat rabdatoare si iata-te!
Mi-a placut invitatia si abia astept povestea ilustrata a botezuluiMereu m-am intrebat oare cum o arata o petrece organizata chiar pentru si de cel care se ocupa cu asa ceva!Tebuie sa iasa ca la carte!
Cit despre lapte, nu-i bai!Pacat ca nu te-ai prins mai repede, dar niciodata nu-i tirziu!In plus, a facut Honey silueta!sa poata zbura din floare in floare fara sa gafaie!
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Neata, vreau si eu cafea, ne-am trezit cam des azi noapte din cauza de fornaiala! Abia azi dimineata am bagat batista bebelusului in functiune si am scos ceva mucisori...
Sovi, si eu zic ca Sasha seamana cu tine, eu asa vad!
Bubu, da, Rebecca numai la 3 ore mananca ziua, chiar zi 3 ore jumatate. Problema e ca si noaptea nu sta mai mult de 4!
Luny, este de la Fisher Price, nu are alte functii, decat leganut cu 5 viteze de leganare, dar este micut, se pliaza usor, si se muta foarte usor dintr-o camera in alta. Aseara a fost prima oara cand am reusit sa mancam impreuna la masa, caci ea a stat in leagan cu noi in bucatarie.
O sa pun poze cu el imediat ce le descarc din camera, ca sa vezi despre ce este vorba.
Bineinteles ca acum a luat-o somnul acolo, e chiar langa mine , la birou si acum o s-o dau pe viteza minima doar s-o legene usor de tot.
Mimonix, sa vedem cum o fi! Ea noaptea doarme la ea in patut fara probleme, dar ziua era dificil cu dormitul ei. Mai avem un leagan , unde adormea destul de des, dar acela este fix. Acum avem si unul mobil! Si incape in asta pana la 2 ani!
Simo, super pozele cu puii tai! Si chiar ca sunt motorizati amandoi!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
CristinaGoji spune:
Simo/Mimo - neatza, multumesc de mutumiri pentru felicitare bb-ilor de 29 Musai sa caut material bun pentru show-ul de azi, sa nu ma las mai prejos de tine
Naty, Cleme - Roxana de Amira n-a dat nici un semn?
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
clauclau spune:
Mamip, este foarte frumoasa invitatia, mi-a placut mult ideea! Nu-ti fa griji ca ati trecut pe formula, important e sa pape bine Honey sa se faca mare si frumoasa. Sa ne mai pui poze proaspete cu ea.
La multe lunisoare si apoi ani, Andra si Vlad!
Gecko, la cat mai multi ani impreuna, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cel mai frumos din oras!
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Luny, acesta este leganutul :
http://good-times.webshots.com/photo/2796592690102101346gXyZmO
POZE
POVESTEA NASTERII
Olgutzika spune:
Nu e chip cu voi, nene ! Scrieti intr-o viteza ...
Deci: vazut pozici de Sasha crestin si de mamica fromoasa ( asta esti, ce sa iti fac!?! ) Felicitari pentru wrap ( stii cate TATICI cu bebici in wrap am vazut in Viena? multi rau!!! ), sta super piticul acolo! Si las' ca va faceti voi mari si luati lumea la picior, si nuntile la jucat .
Asemenea, vazut poze de Barosan! Simo, are niste ochitzi superbi!!! Sunt albastri, nu? Felicitari pentru centrul de activitati, si noi l-am proaspat achizionat. O pun acolo pe Sophie si nu ii mai port de grija. Se uita la toate cele, se sperie cand da accidental intr-o zornaitoare...sunt super incantata de investitie!
Vazut poze si de Patrick SIGUR cel mai frumos din orasul ala! Numai fericire va doresc, Gecko! Si sanatate multa multa, si numai impliniri!
Sper sa nu fi scapat vreo poza! Acum: Cristina, ce ai mai facut cu analizele Dariei? Ca nu am mai fost pe faza...
Naty, mult succes randunoiului!
Simo-Mimo, eu lucrez intr-o multinationala, unde e drept ca sunt si muulte anapoda, dar si multe dintre drepturi respectate ( mai putin alea cu plata orelor suplimentare ). Ai mai facut ceva cu bona? A fost un deliciu sa citesc stenogramele emisiunilor TV de ieri
Hai ca ma enervez ca nu pot sa scriu din cauza reclamei la Pampers Evident ca nu am apucat sa scriu la o gramada de lume! La prima blocare, trimit si mai incerc cand refac stocul de rabdare...
Gudinde, eu de fiecare data cand plec din tara, nu incetez sa ma minunez de lucruri atat de simple care exista acolo...de ma tot intreb de ce la noi nu exista, nu se poate, nu...etc. Nu am gasit raspunsul pana acum...si ma amarasc de fiecare data cand imi aduc aminte de ele. Suntem cu mult in urma Ungariei ( nu mai vorbesc de restul Europei de vest ), ai avea mai mult succes daca ne-ai compara cu Bulgaria eventual . Avem mari probleme de mentalitate, noi, poporul roman, astia suntem! Imi pare tare rau, stiu cat de mult lupti cu PCOS, e si mai pacat ca faci asta aproape singura...Eu mai tot citit topicul cu PCOS si apreciez tare toata munca ta de acolo! Pup tare! Si poate ca cu mai multi oameni ca tine, ca Naty, ca Tuchi ( ca Gecko a plecat in tzarile calde ), se va schimba ceva in bine.
Iar s-a blocat! Si nu sunt io de vina, ca dau mailuri in timp ce imi dispare cursorul aici...Repede: La Multi Ani, Andra ( Mihutzaaaaaa ) si Vlad! Asemenea si sarbatoritilor de ieri, pe care i-am ratat: David-de-Delphinas-dragalas, Bianca, Luca, Daria, Victor si Naomi )! Sa cresti mari si sanatosi!!!
Plec, ca ma enervez! Ma duc sa ma evaluez la solicitarea Ministerului Sanatatii! Pup mamici si bebici cuminti!!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE