Puiuti de Randunici 2008!! (22)
Raspunsuri - Pagina 13
Simo27 spune:
Sovi,super Botezul...tare cumintel a fost Sasha!si ce mare a crescut!...nu am vazut Ursul
eu inca strig:::Cuscra,pozeleeeeeee
Da ,mai ,Vio,nici mie nu mi se pare ca ii dau asa de mult de supt,de 6 ori pe zi....dar,uite sunt si alte pareri...si am fost si certata
Gudinde,si io,si nu ma supar ca ai uitat de mine
mai vroiam sa-i scriu cuiva,dar nu mai tin minte.fug sa imbaiez copii-singura-si apoi sa-i culc-Doame ajuta!-si revin
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
adriuta spune:
Shearsheafu inceput ieri:))))
LA MULTI ANI ! piutilor Andrei-David, Naomi, Bianca-Maria, Luca-Razvan, Daria-Maria , Victor-Mihai
si sanatate mamicilor:Delphin, Cenia, Pucca, Cami33, HagiYannis, Somleac.
Luny am citit ce frumos ai povestit despre botezul lui Matty. Dupa cat de interesat a fost de biserica poti spune ca ae inclinatii spre... Iar faza cand i-a facut pe ceilalti sa planga si apoi a primit laudele tuturor cat de cuminte este el a fost totala. Sa va traiasca si BUN VENIT IN VIATA CRESTINA!, Matei-Cristian.
Olgutzika bine ai revenit din calatorie. M-a amuzat copios faza cu burtica graviduta si copchilul din masina. Ma bucur sa aud ca v-ati simtit bine in vacanta.Sophie se face tot mai frumoasa pe zi ce trece si tot mai razacioasa.
Dana_Singh este prima luna mami, cea mai grea dintre toate. acu sa nu crezi ca restul e floare la ureche dar asa mi s-a parut mie ca dupa totul e mai relaxant. Te pup si ai grija de tine.
Kya de acum in colo sa te astepti ca o sa mai vomite cu jet. Nici al meu nu a facut-o pana acum vre-o 2 saptamani si de atunci ii mai trage cate una. Important e sa nu te nimereasca ...ha ha
underqueen felicitari pentru 3 lunisoare si pentru Tudor, primul puiut diversificat.
Violeta foarte interesante sfaturile, multumim, de fiecare data citesc cu interes mesajele tale. Esti o eciclopedie mami. Si mie m-a zis ca pana la 6 luni nimic altceva doar lapte de san...si apa. Da nu stiu daca nu o sa incep pe la 4 luni cu sucuri. Mi se pare ca nu o sa pot sa fac atata lapte incat sa se sature numai cu el. Nu stiu...om mai vedea.
ariel_7000 Ce ma bucur ca nu e meningita si a Alexta e din nou fericita. Sper sa treaca si peste hopul cu sinuzita maxilara si sa se intoarca acasuca la tine. Imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin asta. E cumplit sa nu poti sa fii langa ea. Ai o mama minunata si a fost mereu langa ea. Cat despre conditiile din spital... n-am cuvinte.
naty mortala faza cu rosia. Lasa mami ca o treceti voi si pe asta si creste Iulia mare. Asta e... si eu ma uit la alte fete ca vin mamele si bunicile sa le ajute din tara si la mine nu vine nimeni... motivele sunt diverse.
Simo27 cand te mai intreaba daca l-ai nascut de 6kg zi-le ..A nuuu a vut 7 kg fara 7grame :))).
Lyvy imi pare rau pentru ainele cel batran. Sa aveti noroc de cel micutz. Pariez ca e un scump.
mstela felicitari pentru puiuta crestinata. Bun venit i viata crestina! Teodora scumpa. Ce atitudine matura pe ea... so what...eu sunt mic si n-am chef de voi. Nu ne-ai zis daca a plans in apa.
elara mi-ai facut pofta cu galactogilu ala ...atatea mmmm incat zau ca mi-ai facut pofta .Pastilele mele sunt brrrrrrrr.
mimonix nu stiu dar sa stii ca nu sunt prea entuziasmata de viata de aici. Momentan trecem printr-un pui de inflatie care ameninta sa creasca intr-un an cat altii in 10... e greu...daca vrei iti mai povestesc dar visul meu secret e sa ma intorc tot acasa...sunt zile cand mi-e lehamite.Sunt zile in care sunt fericita ca sunt aici... sotul imi zice ca am memorie scurta...
kya si verisorul meu a avut probleme, s-a imbolnavit mama lui...au operat-o in austria(ei locuiesc in austria) si la botez i-a zis popa la copil sa urce pe scaunel sa aplece capul in jos si i-a turnat apa pe cap. Desi ei sunt ortodoxi, dar copilul avea aproape 2 ani,cum sa-l mai dezbrace.
clauclau si Adrian e marait inainte si dupa baie iar laptele de seara( sanul) parca are otet in el asa reactioneaza cateodata de agitat ce e.Ce frumoasa a fost Rebe la botez... ca o papusica.
ariel_700 bebele meu a stat langa mine cand mi-a citit slujba. Doar e un copil nu e ceva rau sa il alungi. Si isus a zis lasati copii sa vina la mine si nu erau botezati. Abia apoi s-a "inventat" botezul. Dumnezeu ii numeste pe toti copii lui si daca Teo nu e botezat nu inseamna ca nu are voie in biserica care e casa domnuluisi oricine e binevenit. Eu ma duc la slujba cu el si parintele se bucura si nu zice nimic.
cristinagoji am vazut pozicile, sunt atat de dulci puisorii tai.Aia chiar era painica??
olgutzika ...si eu parca m-am ma ingrasat dupa ce am nascut. ufff. cat despre wrap... e bine, copil cuminte la purtator...da spatele...of of of...
Naty felicitari pentru baita. De acum o sa fie din ce in ce mai sor. Eu ii fac singura de cand ma stiu. la inceput m-a ajutat sotul si de obicei cand am facut pasii. Intai il spalam in chiuveta(nu rade ca e super bine:))) apoi in vanita lui, apoi in cada cu mine , apoi in cada pe suport (aclo suntem acum). E un suport de plasa pe schetel metalic si pui bebe pe el si il speli. Mai rau ma dor genunchii, chit ca am 2 prosoape sub.
bubu05 ai citit mesajul???
cleme felicitari pentru pui crestinat. Bine ai venit in viata crestina Diana Andeea!. Sa aveti nororc de ea si astept pozicile.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
CristinaGoji spune:
Adriuta - si mie-mi plac cearsafurile tale Si ca mi-ai amintit de ce avea Vladic in mana, ca zicea si Simo ca spun minciuni ca nu mananca, era un covrig uscat, dar nu-l mananca, se scarpina la gingii cu el si atat . Dar, sper sa n-o zic intr-un ceas rau, ieri si azi a mancat copilul si mi-a mai revenit si mie inima la loc.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
gudinde spune:
adriuta, ca mi-am adus aminte ... parca tu intrebai pana la ce varsta poate fi botezat bb.
Nu exista limita de varsta ... Isus a fost botezat la 30 de ani.
Cristina sa sti ca si eu ti-am admirat pozele
Kya frumos ceasul acela Zeppelin. A sosit comanda? Cum e ceasul live?
gecko felicitari pt bb control.
Cum stai cu scrisul la continuarea povestii?
Olga imi pare tare rau ca trebuie sa te intorci la servici atat de repede.
Mimonix nu poti beneficia la servici de programul de 6 ore (conform legii)? Ca acasa e un copil mic si unul mai mare care este intr-un moment important al vietii si are nevoie de tine.
luny spune:
adriuta multumim pt urari!..asa e, a fost exemplar Matty la botez, si dupa!..urmeaza pozele doveditoare, zilele astea!
gudinde nu ti-ai descarcat amarul pe noi, ci l-ai impartasit cu noi...ma bucur ca te ajuta sa te descarci.Cat despre Romanica...mai avem muuuuult de asteptat pana sa ajunga undeva aproape de nivelul Ungariei, ca grija fata de oameni..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Mai, ce bine a fost asta seara afara pe racoare! A dormit fata pana cand am intrat in casa! Era vanticel, dar placut.
In seara asta am avut program mult mai usor! Dupa ce-am venit acasa, baita si papica la fata, apoi am pus-o intr-un leagan care ni s-a livrat azi si a stat fata acolo pana a luat-o somnul! A facut toti banii, ce sa mai! Faptul ca nu se opreste si-o leagana intr-una fara sa-l mai imping eu, e super. Si acum sta pe viteza minima si doarme Rebecca cu sforaieli!
Gudinde, .
Gecko, pare mai grasuta, dar chiar nu e! Am cantar bun, Tefal si am rotunjit cand am zis 5,500, de fapt este 5,420 kg. Poate e mai pitica...
Naty, offff , fir-ar ele de ibrice!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
VioletaH spune:
Adriuta, nu vreti sa va mutati in Florida? Hai veniti aici in Jax
Se face cald si umed vara dar nu tine mult, doar din iunie pana in septembrie, insa e suportabil. Rar trece mult peste 100 F. Si oceanul e la 2 pasi si e frumos. Iar din octombrie pana in mai e boierieeeee.
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
Simo27 spune:
am pus poze noi....aici
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Doaaamneee, ce maaare eee Barosanelul! Dar si ce scump!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea