Mamici norocoase de sept-oct 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Anca da, l-am vazut, studiat. Pe site ei zic ca e potrivit inca de la nasterea copilului, dar nu sta perfect la orizontala. Nu stiu ce sa zic. In rest arata foarte bine si cel putin ala de pe site e o culoare anti-jeg

_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Burtici, eu dispar putin. Ma duc sa iau ingrediente pt ardei umpluti( pt cina). DAr revin , azi am dupa amiaza libera si voi fi gospodina-curatenie, gatit, calcat..

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

alinushca ce scarbosi sunt astia. Ma intreb ce-au facut sa blocheze firefox. Daca ai aplicatii pe care lucrezi in IE, si nu merg cu firefox, ai putea incerca un plugin numit IE tab, care deschide pagini folosind engine IE in Firefox.

Ratonelu eu am prins mancre gatita la noi la cantina si a fost OK, nu zic ce, ca parca tu n-ai acces la asa ceva la tine la munca si nu vreau sa-ti fac pofta.

bitza esti chiar curajoasa sa mergi atata cu masina intr-o luna mare... Sa te opresti mai des, daca poti, sa nu ti se umfle picioarele.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetelor v ati gandit cat dati la doctor pentru nastere?

ratonelu eu am papat ardei umpluti si iaurt

Ancule, Inisu e o cuminte ( cum zice ea)Imi cere inghetata ca cica toti copii papa cate 2 pe zi numai ea nu

Bitza felicitari pt decizie, in ce oras veti sta?

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna, fetelor,

Am intrat si eu pe fuga, am citit pe diagonala si am aflat vestea: wow, Miruna, aproape un kg are bebica? Felicitari!!!!
Sunt curioasa cat va avea si bebe Luca, luni la eco morfo, vazand ce mare e burtica mea si ca e mai mare puiul cu 2 saptamani dpdv ecografic decat dupa UM.

Bitza, te astept la granita? Cu flori?

Noi am vizitat aseara un apartament langa Parcul Kisseleff, la 1 Mai, zona super, parcul extraordinar, fix lg piata Victoriei, dar nu mi-a placut apartamantul, era semidecomandat, balcoanele au fost desfiintate si mie imi place sa am terasa (este si fff utila) si era si construit inainte de 1977. Dezamagire...
Diseara mai vizitam 2, pe Bvd. Decebal, sa vedem, aici sunt noi dar nu e parc...oooffff
Cam cu asta ma distrez eu, adeverinte, mutat, vizite, nebunii!!
Luca e este fff bine, creste creste!

Laureta, nu stau afara in soare, evit, ma deplasez doar cand e respirabil, si atunci ma duce al meu cu masina si punem aer conditionat. De plimbat, mai mult seara in parc, cand e racoare. Doar ca am treaba, cateva saptamani, apoi de-abia astept sa ne amenajam si noi camera lui Luca si sa facem shopping. Incepe sa urle in mine instinctul de nesting! :)))

Va pup pe toate!!!

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

POZE

„Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.” (Umberto Eco) dar „Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa iti mearga mintea” (George Brassins)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna burtici!!!!!111

Am aparut si eu acum,abia am citit ce ati scris,aveti un spor fantastic!

Anca nu am mai apucat sa iau uleiul de migadale recomandat de tine caci mi-a luat sotul de la Aboca si o cremaantivergeturi dar cand le termin pe astea sigur cumpar din ala.Felicitari pt Carla care e bine si tu stai cumintica sa treci de pragul celor 35 de saptamani si sa fie totul bine!Un mare!

Andree and felicitari pt aniversare!!!!!!!!Si eu sufar de caldura mai ales noaptea desi eram genul care domea cu plapuma si vara fara sa sufar de cald.

Muuh ce bebe grasun,felicitari,si sa te tii da???????m-am distrat copios de exprimarea dr in caz ca te apuca in august!

Azi am avut "placerea" de a merge cu transportul in comun,ceea ce nu mai facusem de mult timp si eu in sinea mea ziceam ca nu poate fi asa de rau...........ba e groaznic,brrrr,nu am pretentia sa mi se ofere loc ci doar sa nu tabere pe burta mea...cer prea mult?nu ma mai prinde chit ca merg pe jos 5 statii.

succes fetelor de merg la eco,nu am retinut exact numele.
Pupici!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

24+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, sunt 'nspe mii de variante de carucioare si parca vad ca orice varianta am alege, dupa ce-l cumparam vom gasi ceva mai bun Oricum, sa ne spui la ce te-ai hotarat. Maclaren-ul ala cu 3 roti mi-a placut si mie, si oricum din cate review-uri am citit marca aceasta e destul de sus in preferinte.

Laureta, e o scumpa Inisa ta! Nepoata-mea are ce are acum cu guma de mestecat. Asa spune si ea ca toti copii molfaie la camin numai ea nu (are voie doar 1/zi).

Eva, sper sa gasiti un apartament care sa va placa. La noi e foarte buna locatia, e o zona destul de centrala insa inconjurata de spatii verzi. Tot n-am cumparat nimic pentru bebe asa ca nu esti singura - macar tu ai o scuza cu apartamentul, eu sunt doar o mami rea care nu face nimic toata ziua, doar mamanca ca o purcica si sta in varful patului la povesti

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bitza, iti urez o schimbare de domiciliu fara peripetii. In ce oras va mutati?

Musette Mey, eu tot cu plapuma de iarna dorm (inca) si ziua stau cu sosete in picioare. Doar musai la mine e sa fie geamul deschis larg peste zi. La noi inca n-au dat caldurile acelea infernale iar apartamentul e putin mai racoros. Mi-e groaza insa de lunile "fierbinti" si aer conditionat nu mi-as pune, nu prea-l suport.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Alinushca, Mothercare aduce carucioare Maclaren si in Romania la preturi cu 40-50% mai mari ca afara. De-aia zic ca nu se merita. De pe site-ul mothercare.com de la care am dat link poti sa comanzi online cu livrare in Romania dar nu stiu cat ar costa transportul.
Cel mai bine ar fi sa il ia cineva pt tine de afara ca sa il iei cu pretul adevarat.

Bitza, e mai bine sa iei sterilizatorul de microunde. Masina de vase le spala ok si la temperatura inalta dar distruge f repede tetinele (mai ales alea de cauciuc)...asa ca nu te scoti, o sa tot investesti in tetine.

Laureta, sa iti fie de bine ardeii umpluti, yummy!

Clau, bafta la examen!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nici eu nu am cumparat nimic pentru bebe, abia de saptamana care vine ne apuca de redecorarea camerei si dupa vom lua pentru bebe.

Tati nu prea vrea sa luam mai nimic, dar nu pot eu sa nu cumpar nimic pentru el...macar strictul necesar :D

Asteptand un ingeras 20+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1

Mergi la inceput