Mamici norocoase de sept-oct 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

anca din pacate nu ma duce nicaieri link-ul dat de tine... doar pe pagina principala a lu' maclaren. Eventual zi cum se cheama carutul si ma uit dupa el.
bitza felicitari!!! Da' nu o sa-ti fie cam greu cu mutarea tocmai in iulie? Va trebui sa gasesti si medic aici... pffff, tac, ca io-s panicoasa dupa cum se vede. Tinem pumnii sa iasa toate asa cum vrei.

_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

A da, despre carucior. Sunt unele care par ca au roti solide, dar li se rotesc ba una spre dreapta, ba alta spre stanga,incat sunt foarte greu de manevrat. Carutul surioarei mele era asa, si cred ca o sa il imprumut de la mami orice-ar fi, cel putin o vreme. Oricum, incercati sa le plimbati prin magazin un pic inainte de a le achizitiona.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Am gasit si sterilizator Avent tot pt microunde cu 23 euro e mai mare pt 6 sticle.Cred ca pana la urma iau de asta pt microunde ca e mai rapid si tine sticlele sterile24h.
Alinush, multumesc!Un alt motiv de bucurie e ca imi iau inapoi catelul care l-a tinut fratemiu. Cumnata mea naste si cam stramba din nas la parul de caine(si astuia ii cade la greu); e un fel de chihuahua de 9.5 ani alintat si total neascultator, dar il iubesc enorm!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Succes cu mutarea.

Eu am facut traducerea la legenda unei harti si m-am chinuit la ea ceva timp.

Asteptand un ingeras 20+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by ratonelu

anca,....sa vezi ce omor ii dau io soatei mele....nu mi-a luat florigata ..mi s-a pus pata pe el...diseara am chef de cearta sa vezi omor ce-i dau....
oricum,f frumos din partea soatei tale...

Ratonelu, be gentle Sotul meu e asa mereu, asa ca ma asteptam sa-mi ia flori. E mai ... romantic de felul lui.

Ce mananc azi? O inventie de-a mea: tai cubulete o vanata, o prajesc putin in ulei de masline si arunc deasupra 2 oua, batute cu sare si piper (ca la omleta). Yammy! Acum ma duc sa-mi fac papica!

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Eu am pus ochii pe unul 3/1 de la Chicco trio enjoy 7,5 kg si are tot ce ii trebuie:
Carucior sport foarte usor, cu schelet din aluminiu (cantareste numai 7.5 kg) + scaun auto cosulet Synthesis + cos landou pentru primele 6 luni, prevazut cu aparatoare de soare, saculet pentru picioare, aparatoare ploaie, gentuta de transport
Scaunul auto cosulet Synthesis este ideal pentru bebelusi cu greutatea intre 0-13 kg, gratie sistemului clik-clak, cosul se prinde si se scoate foarte usor pe si de pe carucior, fara sa deranjati bebelusul, interiorul cosului este construit astfel incat sa absoarba eventualele lovituri, oferind maxim de protectie in cazul unui impact
Cosul landou este recomandat pentru primele 6 luni ale copilului si este ideal pentru plimbarile din primele luni, protejand bebelusul de zgomot, praf, vant sau orice alt factor daunator

23+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

dar o sa mai caut totusi poate gasesc ceva si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

anca din pacate nu ma duce nicaieri link-ul dat de tine... doar pe pagina principala a lu' maclaren. Eventual zi cum se cheama carutul si ma uit dupa el.

_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

MX3 se cheama carutul cu 3 roti. Dar si cele cu 4 roti sunt misto.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

300,angelynnaMultumesc!
July, multumesc! Cel mai greu va fi drumul spre tara, care va fi sigur cu masina, cu opriri la Viena si Satu-Mare cel putin; eu sunt o curajoasa!!!Dr am de ani de zile, pe care o mai sun de aici cand ma enervez pe moasa si sist asta de aici!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Va pup burtici ca eu plec la notar si apoi la examen.
Sa aveti o zi frumoasa si sa ne auzim maine cu bine.

Mergi la inceput