...daca ai afla ca vei muri??
Raspunsuri - Pagina 6
kariguld spune:
am promis ca revin cu informatii despre doamna in cauza!
azi dimineata ne-am intalnit, si degaja atata energie! are ceva....o putere interioara extraordinara, cum rar intalnesti. vb cu atata pasiune despre viata ei, despre familia ei, despre planurile de viitor....
luna viitoare merge in vacanta cu familia! copii ei au terminat clasa 5a fata, si baiatul clasa 6a.
spune ca se simte bine, mai are si zile mai putin bune, dar nu se gandeste la ele. in fiecare dimnieata cand se trezeste se uita la un film de comedie, sau macar la o parte din el, pentru a-si crea o stare de buna dispozitie. si-a pus in baie pe oglinda si in dormitor pe pereti si tavan, afise pe care scrie :"EU TRAIESC SI NIMIK NU MA POATE INVINGE"! zice ea, "le citesc mereu, la culcare seara, la trezire dimineata, cand sunt la baie, le vad tot timpul in fata ochilor, incat am ajuns sa le vad chiar si cand nu sunt acasa!!!"
ma opresc aici, alte amanunte nu sunt semnificative, esentialul l-am spus!!
sanatate si putere de invingere celor care trec prin suferinte!
Kari
claudia_a spune:
Nu am citit toate postarile... unele cu sioguranta sunt triste, altele pline de optimism... insa eu cum as proceda???
Cred ca sufletul meu s-ar rupe in bucati; mereu gandul ca numai pentru o secunda copilul meu ar ramane fara mine, ma infricoseaza asa cum nu pot explica in cuvinte... m-as gandi, in acest termen dinainte, numai la sufletelul copilei mele si la faptul ca ar trece foarte greu (sau deloc) peste asa nenorocire; as inecrca sa ii umplu sufletul de iubire, as sta cu ea in brate 3 luni sa i se imprime in piele si haine prezenta mea... nimic nu ar mai conta decat pregatirea ei de ceea ce va urma; mi-au dat lacrimile si ma gandesc...ca acesta va fi cel mai sfasietor moment din viata mea! Nu as putea rezista in fata lui!
Din pacate nu as putea fi cu nimic optimista... stiu ca e ceva dureros ce zic, insa bucuria mea de viata nu ar fi decat de suprafata...
Copilul meu e cel mai important si altceva nu as vedea in fata ochilor!
Mami si Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by monixy
cel mai dureros ? sfarsitul unei vieti de copil.
am intalnit in spital o mamica a carei fetita de 9 ani era diagnosticata cu o boala incurabila , cu speranta de viata pana la maxim 15 ani , boala invalidanta , care o impiedica sa se joace si ,mai mult decat atat ,ii dadea un aspect pe care alti copii il gaseau greu de privit , iar biata fetita se juca cu papusi frumoase , le pieptana , le imbraca frumos , isi dorea , ca toate fetitele , sa fie si ea asa intr-o zi .
sa dea Dumnezeu sa aveti mai multe bucurii decat dureri in viata asta !
Monixy, am cunoscut de curand un asemenea copil de 8 ani, iar situatia lui m-a impresionat. Era cu parintii si bunicii la mare dar saracul nu stie pe ce lume e, nu poate nici sa zambeasca, doar are o grimasa intiparita pe fata. Nu poate manca singur, primeste lichide prin ombilic - o tragedie pt. parinti.
Ce boala e aceea ?
Maria
lili81 spune:
Am gasit un articol care m-a impresionat f mult, din Formula As, despre cum percep oamenii foarte bolnavi moartea si situatia lor.
Cred ca spune f mult despre ce se vorbeste in acest subiect.
www.formula-as.ro/2008/820/societate-37/calatorie-la-marginea-vietii-9636" target="_blank">http://www.formula-as.ro/2008/820/societate-37/calatorie-la-marginea-vietii-9636
http://new.photos.yahoo.com/liliana_ignat/
crisseis spune:
Cred ca Limbricel spune asa din cauza problemelor pe care le are cu sotul. Limbricel, nu moartea e solutia in cazul tau, ci punctul in casnicie.
Ema, m-ai impresionat atat de mult, ca nici acum nu mi-am revenit.
Cred ca noua, astora care n-avem astfel de probleme si ne tot vaitam de una, de alta, ar trebui sa ne fie rushine .
Eu, una, o sa deschid mai bine ochii si-o sa incep sa traiesc mai mult, iar copiilor sa le arat cat mai multa iubire.