Gradinita noua de langa scoala 199-Titan-Potcoava

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_elena

Buna! pentru gradinita 154 am opta si noi..deoarece stam in zona. Ne poate ajuta cineva cu informatii despre gradinita?!!!!! MIhnea face trei ani in decembrie anul acesta..sper sa avem vreo sansa..

dana

Gradinita este noua , destul de bine dotata , are avantajul bazinului de inot . Are bucatarie proprie , mancarea este proaspata , meniul echilibrat.
Din cate stiu eu , toate educatoarele care iau anul acesta grupa mica au sala de clasa in corpul vechi de cladire.
Ca puncte slabe ...insuficienta personalului auxiliar ( ingrijitoare ) , multe educatoare suplinitoare necalificate , nu indeajuns de multa strictete in privinta accesului copiilor bolnavi.
Faptul ca baietelul nu are 3 ani in septembrie poate fi un impediment la inscriere , depinde cate locuri disponibile vor fi. Oricum , eu zic sa depui dosarul si sa vorbesti in prealabil cu directoarea...e o persoana intelegatoare .
Mult succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

[/quote]

Esti exact in aceeasi situatie in care ma aflam acum 2 ani...fetita mea implinea 3 ani in decembrie si am depus dosarul la gradinita 69 , cu toate ca scria la conditiile de inscriere ca varsta trebuie sa fie 3 ani impliniti pana in septembrie.Am fost respinsi pe motivul "sub limita de varsta" si am studiat atent listele sa vad daca au admis vreun copil care nu indeplinea criteriul varstei si nu admisesera niciunul , toti erau respinsi .
E adevarat ca se pot suplimenta locurile , dar numai in situatia in care nr. de candidati ELIGIBILI este mai mare decat nr. de locuri. Or voi nu indepliniti una din conditii si , crede-ma , potzi sa aduci o gramada de argumente privind abilitatile copilului , in situatia asta nu va tine cont nimeni de ele.
Am depus dosarul la 4 gradinite din zona si singura care ne-a acceptat a fost nr.154 de la Minis , dar in anul acela tocmai dadea in folosinta corpul nou si aveau disponibile locuri pentru 5 grupe mici.
Sansele sa va accepte sunt mici daca nu uzati de alte metode mai neortodoxe .Sfatul meu este sa incercati o discutie cu directoarea , inainte de depunerea dosarului.
Bafta !

[/quote]

Multumesc! O sa incerc sa merg la directoare, insa nu stiu cum o sa trec de bodyguard :)), vorba reclamei, doar sa incerc sa merg la pranz sau seara si sa motivez ca iau copilul :))...
Alte metode neortodoxe nu am gasit, adica nu am nicio cunostinta care sa ma ajute in acest sens.
In schimb, o prietena a carei fetita termina grupa pregatitoare mi-a spus ca a intrebat-o pe educatoare daca ia grupa mica si daca se accepta copii sub 3 ani. I-a raspuns ca nu stie, t ca directoarea repartizeaza educatoarele la grupe, iar in privinta varstei, e posibil, pentru ca vor fi 3 grupe mici...
Acum... vom vedea ce mai reusesc saptamana asta.
Mai am varianta gradinitei 67 corp B pe la Campia Libertatii, insa e un pic mai departe...asa ca as prefera sa insistam aici la 69 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

buna tuturor!

am reusit fara "interventii" :)
ne-am regasit pe listele "admis" la gradinita 69, in conditiile in care fetita mea, asa cum va spuneam, va avea 3 ani abia in noiembrie.
cred ca celelalte criterii dimiciliu, serviciul parintilor au contat, pentru ca au fost multe dosare, 2 copii pe loc...majoritatea la grupa mica.
iar la gradi 67 corp B am fost respinsi pe motiv ca s-a admis la 69. cred ca e centralizata cumva informatia, cel putin in sectorul 3.

succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licusca spune:

Interesant..si noi care implinim 3 ani in august, am fost respinsi. Si locuim la 2 blocuri de gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

Si noi stam in titan si in toamna mergem la gradinita problema la noi este ca este prima data cand mergem la gradinita desi in toamna implinim 5 ani
Credeti ca mai gasim loc la gradinita?Cum ma sfatuiti sa procedez?Noi stam exact langa auchan titan ce ar fii mai bine pentru noi?
Programul meu incarcat nu imi permite sa i au la picior gradinitele din sec 3 poate ma puteti ajuta cu un sfat.Va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Nikol, ti-am citit si celalalt subiect la vremea lui..vrei sa spui ca tu inca nu ai inscris fata la gradinita?? pai inscrierile s-au terminat, in multe locuri s-au afisat deja listele de inscrisi si tu abia acum incepi sa cauti gradinita? sau nu inteleg eu bine?

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkie_pie spune:

Ultima zi de inscriere a fost 30 aprilie. Numai la particulara cred ca mai gasesti loc. Incearca totusi la gradinita de care apartii teritorial, poate gasesti intelegere, desi ma indoiesc ca ar mai fi ramas locuri neocupate. Cred ca am mai citit un subiect deschis de tine, nu stiu de ce iti faci temeri, totusi fetita e mare, are nevoie sa socializeze, sa se integreze intre copii de varsta ei. Chiar daca are bunici, e vital pt.un copil si integrarea in colectivitate. Nici eu nu am f.mult timp liber, dar am aflat de aici, de pe forum ca anul acesta incep inscrierile mai devreme, daca nu as fi aflat de aici ma interesam tot cu amicul google.Crede-ma ca nu am alocat decat o ora in plus inscrierii la gradinita, pe 2 aprilie.M-am dus la ora 9 si, intrucat gardianul facuse o lista, m-am trecut pe ea, am fost a 28 a persoana. Primii 20 au intrat pana la ora 10, noi ceilalti dupa.
Acum o sa pierzi mult mai mult timp si nervi cu inscrierea decat daca o faceai in perioada legala stabilita in acest sens.

Mergi la inceput