SA CRED SAU NU???
Raspunsuri - Pagina 5
andruka spune:
Distractie mare pe subiectul asta !
Daca te-a inselat acum 3 ani, e posibil s-o mai faca sau in cazul in care a regretat sincer, se limiteaza doar la mesaje pe net. Ideea e ca de la virtual la real e doar un pas. Eu l-am descoperit pe al meu ca intra pe site-uri cu gagici cd eram insarcinata, a fost f jenat si eu la fel pt ca a tb sa-i spun dar stiu sigur ca nu s-a intalnit cu niciuna, nu mi-ar fi facut asa ceva tocmai atunci.
Ziceai ca te-ai gandit sa-l inseli dar nu poti, pai nici nu tb sa-l inseli doar sa-l faci sa creada. Schimba si tu numele unei prietene din tel, cu care vb destul de des, cu un nume de barbat, sa vezi distractie ! Al meu stie de gluma, nu stiu cum reactioneaza al tau. Ideea e ca macar 5 min s-a intrebat cine e ala.
Si nu in ultimul rand, ce nu stii nu te doare ! Asa ca nu-l mai cauta !
Guestus spune:
andruka...distanta de la poze deocheate pe internet la intilnirea cu vreo (buboasa si rapciugoasa si urita) e asa de mica incit tu nu-ti dai seama.
spune si tu ...doar nu e sclerozat doar sa se uite ...garantat 100% are in cap si sa faca ceva real.
andruka spune:
Pai la fel am zis si eu, ca e doar un pas.
Exista posibilitatea ca el sa se uite la femeile alea fara alte ganduri ascunse. Problema este dc i se aprinde beculetul pe parcurs si vrea real, cine stie cum pot evolua lucrurile, chiar dc nu asta a avut in cap.
Pe mine nu m-ar deranja sa se uite sotul meu la poze, ca doar femei vede si la TV. Sa se uite dar sa stiu si eu, nu s-o faca pe ascuns. Eu de ex m-am uitat la flamingo boys cu el in casa, asta inseamna ca mi-am pus in cap sa-l insel?
Problema cu sotul ei ar fi ca a inselat-o acum 3 ani si in prezent e posibil sa fie in cautari. Ea stie mai bine dc e tipul de barbat care nu poate sta doar cu o partenera forever. Daca omu' are antecedente .... greu il schimbi.
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Contrapunct
E frumos ce faci tu, Guestus, sa te joci asa cu simtirile fetelor?
da..pt tine o fi usor...dar pot sa dorm noaptea bine cind stiu ca am lucruri de ascuns?
Guestus spune:
intreb si yo ca jurnalistii....ce-ai simtit cind te-ai uitat la flamingo boys? nu-mi spune ca te uitai la ei si te gindeai daca ai ingredientele pt mamaliga ceruta de sot.
andruka spune:
placere, ce dracu' sa simt. Dar am sarit pe sot pe urma nu pe altul si nici cu gandul la altul. Daca nu era sotul prin preajma, presupun ca urma sa ma intrebi, ma culcam nefericita, asta era !
coltofeanu spune:
Un barbat care se respecta nu se uita pe furis la poze deocheate ascunzandu-se de partenera lui. Din moment ce se ascunde.... e ceva, domnule.... nu e lucru curat. Oare, sa-i placa dragostea de unul singur? Sau ravneste la sex in grup cu fetele darnice de pe net? De ce sotia nu are voie sa stie?
Nu e lucru curat.... E lucratura!
Mirrella spune:
Vali,eu zic sa iti faci un id ascuns si sa vorbesti cu el pe net,asa vei vedea singura cat de departe e dispus sa mearga...