Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

nu mai vreau sa fie noapte!!se pare ca noaptea am mereu de suferit...offf!!sa treaca mai repede astea 10zile sa stau si eu linishtita referitor la dureri,ca vine bb si faza cu linishtea nu mai exista!

ce DD sa iau?mai bag un no spa..ma termina psihic durerile astea,de ex acum nu am contractii dar ma doare spatele de zici ca paralizez!

Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 24 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am venit de la shaorma,a fost foarte buna,sper sa nu va fac pofta.
SUN nici mie nu-mi place sa vad lanturi si bratari la copiii mici,eu am sa-i pun Ralucai doar cercei,deja am primit 2 perechi de cercei pt ea si sunt atat de frumosi incat cred ca am sa-i port si eu.

Tecky 34 sapt
AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

buna seara again
n-am avut ce face si am lasat tv ul pe tvr 1. era o campanie despre mamici de ingeri care m-a cutremurat. m-a sagetat asa prin inima o treaba.
doi la mana...ma tot streseaza toata lumea ca daca am RH negativ nu pot sa nasc natural. doctorita de familie zice ca nu e adevarat. Cu medicul ginecolog nu am apucat sa vb despre asta. Dar o fi adevarat? poate fetele care sunt medici ma pot ajuta. inteleg ca treb sa iau in calcul si varianta cezarianei, dar parca asa sa mi se taie elanul din strat....heeeeelp!
trei la mana. am tot discutat cu cineva despre sexul la gravide.daca nu sunt altele recomandarile medicului, campana cand se poate vb despre asa ceva, adik pana la cate saptamani. ca am auzit pareri diferite. Acum...sunt persoane si persoane. Unele nici nu vor sa auda de sex, altele ar face pana in ultima zi. Eu ma incadrez la mijloc. Adik nu am avut nimic impotriva la inceput, dar m-a lovit o frica de ceva vreme...Bine, mie mi-e frica de orice de cand sunt insarcinata asa ca...nu se mai pune.
ma duc sa mai scriu un articol pentru o chestiune si revin.

bebe Andrei
Ruxandra 26+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Pup fetele !

Imi fac si eu prezenta dupa un timp indelungat...spre rusinea mea, cred 3 saptamani. Nu am timp acum sa citesc din urma dar o voi face saptamana viitoare. Sunt in zugraveli...promit ca de saptamana viitoare voi intra mai des fiindca pana atunci termin.

MADA CASA DE PIATRA!! o sa intru sa vad si eu pozele!
IRDA sa-ti traiasca printesa. Spre rusinea mea nu stiu la cate saptamani ai nascut-o!?

SUN multam ca nu m-ai uitat!

Pup toate fetele !

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 32 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Diarux si eu am RH negativ si nimeni niciodata nu mi-a zis ca nu voi putea naste natural.Pe mine dr mea chiar ma incurajeaza sa nasc natural pt ca s-a saturat ca toate femeile sa nasca prin cezariana de frica durerilor.Stai linistita ca vei putea naste natural!

Tecky 34 sapt
AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

TECKYsar'na de promptitudine. Nici mie nu mi se pare logic. Mai ales ca am in familie o matusa care a nascut cu rh negativ 2 fete, ambele natural si ambele sanatoase. da am zis sa mai intreb...ca poate imi scapa ceva. ce ti-e si cu toate parerile astea!!! Si doctorita mea prefera nasterea naturala. cand nu iese treaba...asta e...dar in general incurajeaza pe toata lumea sa o faca.

bebe Andrei
Ruxandra 26+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata gagici, nu am apucat sa citesc mare lucru...acum merg sa-l iau pe nenea sa-mi repare aragazul...daca nu vine nici azi ma strang de gat...

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Lipseste omu juma de zi si gaseste deja atatea pagini scrise...Eu a trebuit sa ajung ieri pana la serviciu si, dupa, am profitat sa fac o plimbare lunga prin oras.
Miki, Tecky, bafta azi la doctor!!! Sa veniti cu vesti bune...
Bai, ce de-a pregatiri pe-aici...sterilizatoare, carucioare , Sun deja e pe ultima suta a cumparaturilor pentru Galu...eu , sunt relaxata, inca!!!!
Turturel, multumesc!!!Tare ciudate sunt legile acolo, ma rrefer la faza cu prenatalul...
Sibylle, de-aia sunt soacre, ca sa isi critice mereu nurorile, nu te stresa degeaba...Stii doar" cainii latra, ursu' merge" Acu' sper sa nu ajung si eu o acritura de-asta, ca deh, voi fi mama de baiat... Foarte frumoasa casuta, las ca incet- incet reusiti sa terminati de renovat si sa aranjati si gradina.
Diana, si grija !!! Stai linistita in pat!!! Ti-a mai dat vreun semn cumnatu' ca ar vrea sa vina pe capul vostru??
Mada, sapt viitoare , in sfarsit, ajungi si tu la dentist!!
Sun , sa stapaneasca sanatoasa Galu cadourile...da' de ce sa nu poarte bratara???
Ma duc sa imi fac cafelutza....revin...ati scris asa mult ca deja a trecut juam de ora de cand scriu la mesaj...

Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...am revenit , ma apuc sa mai citesc din urma ...
Anka, mersi...am gasit si eu pe cineva sa apelez!! Acum astept sa vad daca se tine de promisiune.
Tiberica, bine ai revenit!! Spor cu zugraveala si te asteptam...
Sun , acum am inteles de ce nu va purta Galu bratara...Ma bucur ca mai sunt si mamici care gandesc ca tine, ca eu , una m-am saturat sa vad fetite de vartste fragede impopotonate de mamici cu tot felul de bijuuri...nici eu nu port atatea...

Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

a venit omu' de la service...si nu-mi poate face aragazul ca bnu are piese...nu inteleg de ce naiba se numeste service, mi-a zis tipu ca nu au decat scule...nu si piese...
S-a dus naiba visul meu de-a manca o mancare calda..

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput