Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela pai nu vii sa bei o cafea cu noi? o data face Sara 9 lunite...

papanash chiar vroiam sa intreb de tine

Miru n-a fost interesata de capsuni deloc,in schimb haleste cu viteza mare piersicile

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Am si eu o rugaminte , cine a avut la petrecerea de botez tortulet in forma de landou poate ma ajuta si pe mine cu un link spre foto pentru inspiratie.Multumesc.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Piciu, in principiu orice zi fara tzitzu adevarat e pas sigur psre intarcare....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna Celia, ce mai face Andreea dulcia moldovianca?

Imi amintesc ca, chiar sofisticata Piciulika a avut tort in forma de landou (cu martipan beau).

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Roxule, Sim, spuneti-mi si mie, va rog mult, si cele care ati mai luat borcanele de la Babypoint, aveau termenul de valabilitate in regula? Livreaza si in afara Bucurestiului, stiti ceva?
Vreau sa comand si eu de la ei, ca sa avem stoc cand ajungem in Ro, s anu stau de bezmetica sa alerg dupa borcanase, asta pana ma edific eu pe unde si ce sortimente gasesc. Mi-a zis Maria ca la Kaufland si la Sensiblu, dar vreau sa ma stiu eu asigurata.
Plus ca e musai sa am formula magica: pastarnac, cartof si conopida, astea sunt la Babypoint, chiar daca va trebui sa amestec 2 borcanele intre ele, si bineinteles nelipsitul iaurtel Tnuva.
Multam mult.

Cat depsre slabit, eu o tin pe a mea. Azi ma duc sa imi iau crema anticelulitica de la Vichy si sa ma apuc de treaba de 2 ori pe zi, plus miscare nene. De luni la dieta asa ca Bee, ne vedem la Sarsdale. Macar sa ajung la 60 daca la 58 nu se poate. Offf.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

quote:
Originally posted by Celia

Am si eu o rugaminte , cine a avut la petrecerea de botez tortulet in forma de landou poate ma ajuta si pe mine cu un link spre foto pentru inspiratie.Multumesc.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Uite www.flickr.com/photos/mirunaioana/2533650866/in/photostream/" target="_blank">aici, Celia!

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Iata ceva link-uri cu torturi dar sunt cam chicioase. Ideea e aceeasi acum bum gustul la decorat conteaza.

http://www.coolest-birthday-cakes.com/baby-shower-cake-designs.html
http://family.webshots.com/photo/1126467650054090006hiFlnS
http://home-and-garden.webshots.com/photo/1038531340014386786mkWMft

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi

azi am fost sa repetam urocultura si ne-am intalnit cu Stefanut si mami Sim niste draguti , pacat ca nu prea am avut timp sa ne conversam

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

a vazut ca vb despre slabit, eu sunt supi, nu am mai reusit sa dau nik jos, bine macar ca nu am mai pus, nu prea mananc mult si incerc sa mananc disociat pe mese, dar cred ca trebuie sa mai bag o dieta ceva, continui si tratamentele si parca se vede ceva la cm , nu m-am masurat dar se vede pe haine , iar grasimea parca s-a mai dus, dar tare rau mai doare masajul...

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput