Gravidute si mamici de Cluj - 80

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Anca am vazut pozele cu Stefanel,tin sa te felicit!!Ai un scump de baietel!!Sa-ti traiasca!!E superb!!!!

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor

azi am fost tare harnici, a fost atti cu noi acasa pana la amiaza asa k am profitat si am facut papika, batea vantu prin frigider, am facut supika de perisoare si tocanita de pui c u macaroane , imi palcea mult cand eram mica iar de cand ne-am casatorit nu am facut deoarece sotului meu nu ii place dar de cand cu Dragos ii fac aproape saptamanal k ii place la nebunie aceasta tocanita. pana am gatit eu tati s-a jukat cu puiutu si a si aspirat , apoi noi am iesit afara si el a plecat la munca.

am fost in plimbare pana la calvarea , ii o biserica unde ai lok sa te plimbi cu puiul si esti ferit de agitatie poluare, ii asa de fain , liniste , atunci o cosit iarba si asa mirosea de bine , abia asept sa merg la tara o saptamana cu puiul meu. iar de acolo am venit pe jos impingand cu drag si spro caruciorul , adica Dragos e tare pasionat de asa ceva, pana acasa am avut ajutor.

ne-am intalnit cu alex si tiadris, asa ii de scumpa,

alex mersi mult de atentia acordata, ii super chiar vroiam sa ii iau dar am zis k astept baby expo sa vedem ce gasim acolo si daca nu sa ii luam din alta parte. e tare incantat Dragos de ea, mersi mult

ioana felicitari pt mancaciaosa ,ce bine k ati scapat de aerosoli. sa sti k am primit azi crema pt capusor, cand ne intalnim sa ti-o dau??

anca ce frumos e baiatul dar tot ii a lui mami, e leit, sa crreasca mare si voinic

geany buna reteta cu pestele, mersi de pont

bafta la examene fetelor, am si uitat cum mai e la examene, eu am terminat masteru dupa ce am nascut a fost foarte greu asa ca va ti pumnii si mult norok

noapte buna

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna seara sau probabil noapte buna!

Profitam din plin de soarele binefacator.
Vreau sa va anunt ca astazi am fost in Parcul Babes;e super si nu se compara cu parcul Pritax.Si am si fentat - nu am platit intrarea ca am mers prin spate

In 10' esti in parc (valabil pentru mamicile din Manastur) si aproape tot drumul ai umbra.Merita, mai ales in lunile ce vor urma.

Va sarut si va asteptam in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

darianda,n-ai vazut cumva vulpea prin babes?

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

am povestit nu demult patania cu vulpea.dar,intr-adevar nu se compara cu nici-un parc.si noi care stam in grigorescu ajungem in 10 min acolo.pai ma putea sa ne intalnim mia multe pe-acolo.nici ue n-am platit si ma intrat prin fata.era caolo portar dar nu ne-a incasat nici un ban.

geany multumesc mult.o sa incerc sa-i dau peste cu fain ais ou.eu numa la aburi,care de vreo 5 luni nu i-a mai trebuit,ca nu-i mai place si la gratar i-am mai facut.

plec la culcarica incet,ca maine trebe sa ma mintea limpede.incepe distractia.maine ne vedem cu avocatii poate ajungem la vreo intelegere....pe poimaine.poimiane este procesul...incepe sa am emotii si chiar nu ma asteptam parca sa ajungem chiar aiic.inca nu-mi vine sa cred,nu realizez.parca totul este un vis.

noapte buna mamici si pitici.

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
Nu e nimeni asa matinal?

Andreea, Elena, multumim de aprecieri!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

neata. io is matinala, da' n-am ce zice

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Ioana, succes la proces...

Am vazut si eu pozele cu Stefan si pot sa va spun ca l-am vazut life cat e de cuminte si ce frumos rade!

O ZI BUNA TUTUROR!

P.S. ANDREEA, cand ai timp, activeaza-ti PM, vreau sa te intreb ceva.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by mami_alexia

Neatza!

Ioana, succes la proces...

Am vazut si eu pozele cu Stefan si pot sa va spun ca l-am vazut life cat e de cuminte si ce frumos rade!

O ZI BUNA TUTUROR!

P.S. ANDREEA, cand ai timp, activeaza-ti PM, vreau sa te intreb ceva.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Eu sa-mi activez sau Andreea cealalta???

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana,

Ioana, curaj! sa ne spui cum a decurs intilnirea cu avocatii.

Dariandra, de saptamina viitoare vin si eu in zona voastra, ca voi merge la dentist pe plopilor. o sa ramin dupa in parcul babes, ca sa-mi revin. poate ne vedem. Marti am prima programare.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput