Gravidute si mamici de Cluj - 80

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna fetelor...eu sunt singura acasa fara mamaruta.a luat-o taica-so astazi de la 5.pe cand ne-am pregatit ca plecam in babes la intalnirea cu mamici(ma gandeam ca daca n-a dat nici un esmn pana la 5 fara un sfert numai vine)a sunat interfonul ca a venit.ce sa fac?mai am vreo ora si gata....tare m-am obisnuit cu ea,fiind numai noi doua.

am vazut poze..filmulete...am avut timp din plin.f scumpi toti.tot cu zambetul pe buze am fost uitandu-ma la ei.figura afost patrick cu baloanele.si mamaruta aia mica,a lui kitty parca,cum dormea ea adunata...

la multe lunite tiadris..alvaro..

alex tu ziceai ca dai avocado cu mar?ca parca am citit asa ceva.

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

oare pot sa-i dau avocado cu pepene?

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTE LUNITZE !!!! TIADRIS , DARIA SI ALVARO

azi am avut o zi mai maraita cu mult plans , multe cazaturi ,sunt zile si zile. dimineata D si-a spart buzita de jos iar in parc a dat cu fata de pamant de acum inainte ne asteptam la orice.

am fost in parcul Babes dupamasa cu fetele adica Alex, Andreea, eu, Iulia si Nanett o prietena de-a mea, acum se incarca pozele iar apoi vi le trimit, a fost superb ,liniste, multi copii, aer curat....tot ce vrei merita sa ne intalnim dupamasa acolo in park

am admirat pozele tuturor avem copii superbi, ERic ce chipes e, mamaruta aia mica ucm doarme ea acolo ghemotok, cred k nu am uitat pe careva dintre bb, sunteti de nota 20 , un mare pt toti

magdutza ai fost superba mireasa

ioana las k mai este putintel si pleaca in italia si o sa scapi de el iar cu timpul se va plictisi de luatul asta, pana isi gaseste pe cineva si gata

va doresc o seara placuta

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

pozele facute azi in park sunt aici 3 iunie

http://community.webshots.com/user/23elenuta

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

elenuta multumesc mult de compliment
super pozele de azi din parc,maine daca mai mergeti spuneti unde si poate venim si noi,ca noi azi nu am mai ajuns in parc pentru ca am fost in Iulius sa mi caut ceva elegant ptr o nunta si nu am gasit nimic,nu mi mai place nimic ce e pe piata.
maine ma duc sa mi fac Papanicolau si apoi cred ca in parc.
somn usor la toata lumea si un mare

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Super poze ELENA

MAINE ne intalnim in Babes dupa ora 14 ,ficare cum poate sa vina
o sa fim langa parculetul pt copii

va pup,noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iko

Buna

am pus niste poze noi daca vreti sa ne vedeti

http://community.webshots.com/album/070173662lFxIhZ

IKO mamica fericita Szende-Irisz 31 10 2007

nu se vede pagina cu poze

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

apropo, maine ns daca ajungem in aprculet deoarece clau e liber maine si paote ne facem program impreuna, dimineata are vizitele medicale iar apoi in familie, ne vedem joi in parcu Babes

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Nu am reusit sa ajungem la capitolul "scris".

Tin totusi sa felicit cu intarziere pe cei mai minunati copilasi (in ordinea zilelor de onomastica): Patrick, Tiadris (a fost felicitata personal), Alvaro.

Multumim Elena pentru fotografii.Sunt foarte reusite si parca suntem la cresa de vara.

Asteptam si alte mamici in Clubul vesel din Babes.

Va sarut si va doresc odihna placuta alaturi de comorile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Vazut poze, citit din urma dar totul pe fuga. (stiti voi, exemenele). M-am bucurat sa vad in poze copilasi nemaivazuti de mult timp (Tiadris si Daria)..stau deja in fundulet, ce mai, fetite mari!

Anca, te-am vazut alaltaieri la plimbare, noi eram in plin proces de mers si pana sa ma dezmeticesc eu ai trecut. A inceput Alexia sa-si dea drumul la picioruse, face 3 pasi singura apoi se repede spre cine e in fata ei.

Si cu Soanso m-am intalnit sambata in Parcul Mare, pe lac.

Acum va las ca fug la facultate, azi mai am o prezentare si maine un examen si gata pe saptamana asta. Dar o iau saptamana viitoare de la capat.

Mai vin...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput