Gravidute si mamici de Cluj - 80
Raspunsuri - Pagina 19
mami_alexia spune:
Foarte frumoase poze cu Patrick!!! Dar mai Ioana, o cheie (sau ma rog, ce unealta era aia) mai mica n-ati gasit? Saracu P., vroiati s-o ridice tocmai pe aia?
AA, si n-am vazut fetite, cum nu i-ati adus fetite la baiat de ziua lui?
multi lui Patrick!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Ioana13 spune:
Adriana am vrut sa vedem daca va fi mester... nici o sansa... Numai o fetita a fost si a plecat repede , ca nu i-a placut... o sa isi dea ea seama ce a ratat mai tirziu
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
Ioana, tare dragut Dnu Patrick!..mai da cate cadoooooooooouuuuuuuuuri!!!! uhu!!!!!!
Din cate vad te apuci si de facut torturi...
Care indeletnicire te-a epuizat, din cate imi dau seama din ultima poza..sau satra ceea de copii?;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
elenuta23 spune:
buna fetelor
super pozele cu Patrick, v-ati chefuit nu gluma, ati primit si multe cadouri , superbi ttoti. noi nu am facut acel ritual cu tavita sa aleaga ceva k am uitat
, un 
magdutza ce dragut e victoras, pe zi ce trece tot mai chipes,un
noi ne pregatim de somnik iar apoi sa iesim afara, vad k se anunta vreme buna si in aceasta saptamana
pe unde mai mergeti fetelor?in babes? poate ne vedem dupamasa
o zi frumoasa va dorim
party
varsta lui Dragos
Ioana13 spune:
Paula nu eu am facut tortul,ci mama, eu numai l-am inmpodobit, se si vede ca de mine e facut
. E tort cu crema de zahar ars... f bun, dar mai putin aspectuos...
Elenuta nu am facut nici un ritual(de tuns il tunsesem de 2 saptamini)... i-am pus tava in fata si s-a aruncat pe bani, parfum si carte... apoi a luat in mina in ordine banii si parfumul... apoi un pix... deci va fi un barbat care miroase bine si are bani... aviz mame de fete
. Puteti face si voi cu o ocazie... prima care se iveste ca e tare interesant.
Bine ai venit pe lume Eric!!!!
Am inteles ca rapid a nascut Andreea!! Felicitari!
Video
www.youtube.com/watch?v=8cTezBKmtrA" target="_blank">Cu buburuza
www.youtube.com/watch?v=DdN49GjCyHU" target="_blank">Balonase
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anamica spune:
Am vazut poze si filmulete cu Dnu Patrick (bine ai zis Paula!), adorabil, cand vesel si haios, cand serios si indiferent. Si la ce a ales de pe tava (bani, chei, parfum) viitorul suna bine !!!
I-am admirat si pe Victoras si pe Dragos, frumusei si dragalasi!
Astazi l-am intalnit pe Stefan de Anca, e un zambaret si un marisor de flacau iar mami arata super !
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
velenamaria spune:
buna fetele....vai ce bine ca a venit caldura..sunt o mare iubitoare de caldura. toata ziulica sunt cu edi la plimbare mai ales ca pe langa padure e aerul mai curat si racoros.
mami care dati ficat de pui la bebe..cat timp il fierbeti?
DIANA.noi suntem bine...Edi se ridica doar in genunchi si mai mai se arunca din patut..in tarc i-am pus o perna mai tare si se tine de ea si se ridica aproape in picioare. felicitari ptr Irina...imediat pui filmulet cu primii pasi. :)
Sara2007...am fost la olimpic . nu am abonament ptr ca nu stiu exact cand si cum am timp sa merg . deocamdata merg doar cand pot. dar o sa merg la ai mei parinti( la medias) si acolo sigur imi fac abonament ptr ca am o piscina ff aproape de casa si o am si pe mama sa stea cu Eduard al meu.
pupici tuturor.
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
velenamaria spune:
la multi ani Patrick! sa cresti mare si sanatos!
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
anca.b spune:
Salutare!!! Am ajuns si noi acasa. Stefan a fost la "intilnire" cu Ana Dianei. Ca trebuie sa se cunoasca piticeii daca vrem sa ne trecem pe listuta de petitori! (Diana, a ramas la mine aparatul si canuta...le aduc miine)
L-am pus pe Stefan in pat...trage de o jucarie, tipa si incearca sa se intoarce pe o parte...sa vedem daca reuseste. Il studiez din usa camerei, sa nu ma vada.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ioana, am vazut pozele cu P. ce papion haios a putut sa aiba. si ce multe jucarii si invitati...o adevarata petrecere.
Si am vazut si poze cu Vicotras si cu mami lui. Inca un baietel scumpic foc!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii