Gravidute si mamici de Cluj - 80
Raspunsuri - Pagina 18
Gabriela77 spune:
Am intrat sa urez La Multi Ani lui Patrick! Sa creasca mare, sanatos si sa isi bucure parintii!
La Multi Ani comorilor nostre de 1 iunie!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
sara2007 spune:
la multi nai tuturor copilasilor nostri....multa multa sanatate si numai bucurii va dorim la toti.cu mica intarziere ca n-am avut timp sa intru nici ieri ,nici azi.toata ziua afara cu vremea asta buna,la maiaza somnicul si papa.
la multe lunisoare piticilor cei mai mici
la multi ani chipesului patrick...multa sanatate si tot binele din lume.asteptam cu nerabdare poze de la chef.
bun venit pe lume bebe eric...sa ai parte de tot ce este mai frumos pe lumea asta.
va multumesc din suflet de toate incurajarile....ma simt mai bine pt ca vad si simt ca nu sunt singura...sunteti alaturi de noi
ioana
sara2007 spune:
noi ieri ma fost la iarba verde...sara a umblat desculta prin iarba,asa i-a placut,n-a avut nici o treaba.azi ma fost sa votez,prin parc iar dupa-masa cu bunicul la polus la un frech...o inghetata.sara afost fascinata de papusile alea facute din baloane.
era mortala cum umbla ea prin polus cu frechul in manuta si mai bea din pai,murdara la guritaca eu ii mai dadeam sa guste din inghetata mea si radea ea la toata lumea...mi-a daruit d-zeu un ingeras.
cum ziceati ca dati puiutilor vostri avocado?cu mar?bine am inteles?ca nu stiu cu ce sa il dau ca sa-i placa.
velenamaria,unde umbli la inot?tare mi-ar placea si mie...e sanatate curata inotul.ti-ai facut abonament?daca da,cat e?
chiar m-am gandit ,tu fetelor...care veniti sa ne intalnim la strand?s-a deschis strandul la sun....etse bazin pt copilasi mici.am inteles 8 lei pt adulti si pt bebei nu se plateste nimica,numa pt copii de peste 2 ani....5,5 lei parca.nu va tenteaza?tare m-as duce sa vad ce face la apa...sa se joace cu copilasii.doar sunt si hinti....este umbra,mai bem un suc,ceva...ca si cum am fi in parc,num ane mai racorim cate putin si ne si bronzalim putin.ce ziceti?care se inscrie?2-3 ore pe zi cu bebei...numia mult.![]()
ioana
anca.b spune:
Buna dimineata!
Si pentru ca am lipsit ieri la apel, acum am de recuperat:
La multi ani Patrick!!!!
La multe lunite Szende si Victoras!
Diana, ce frumos ca ati fost la padure! Noi am iesit in parcul mare duminica, dar nu am vazut nici o mamica cunoscuta. Dupa-masa am ramas in parcul din fata blocului, insa a venit ploaia si am fugit in casa.
Iko, bine ai revenit! Poate intri mai des de acum inainte!
Adriana, si lui Stefan I-am gasit ieri bubite rosii pe spate si pe git. Sigur erau de la caldura, pt ca acum nu le mai are.
Ioana, e frumos la strand, insa in sun apa nu e incalzita. Brrrr. Am fost anul trecut o data si am inghetat
Elena, f frumoase pozele din parc, mai ales cele dintre mingi.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
bex spune:
CU o zi intarzire, sper ca nu s-a suparat pe noi, ii uram lui [Patrick, La multi ani!!!!!!
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Ioana13 spune:
Salut
Re-multumim celor care l-au urat pe P!!!
a dormit de la 8 jmate aseara pina la 8 si acum iar doarme... dupa atita 
Ioana eu i-am dat avocado bucatele mici(capitanei). Poti si combinat, dar e moale si pot sa il mestece.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
OanaAlina spune:
buna dimineata si de la noi!
promit sa intru de acum un pic mai des! cu vesti despre noi...
noi la fel de indragostiti de tzitzi desi nu mai este mare lucru pe acolo... insa pe bibe il refuzam la greu... uffff!
cu intarziere... dar se pune, nu????
La multi ani Patrick!!! Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
Ioana13 spune:
Se pun si intirzierile
Am pus poze http://community.webshots.com/album/563665690jOKTIP
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dpop spune:
la multi ani patrick,bine ai venit e lume eric!
felicitari ramonella pentru primul finut.
elenamaria, mersi dar mi l-a dat cineva intre timp.
ce mai faceti voi?
bex, cam tacuta in ultima vreme .... ce face mandruta de cari?
eu am carucior HAUCK si sunt ff multumita. mai mult decat multumita. modelul e hauck miami.
desi e cat un tanc si e greu de carat - il tin in garaj. alte plangeri nu am contra lui, si sa stiti ca eu sunt fff pretentioasa si gasesc defecte la orice.
irinuca mi se ridica in picioare! se trage de marginea patului sau de inelele pt jucarii de la tarc si sta in picioare. e mortala! 
mami de irina
magdutza24 spune:
AM PUS POZE FACUTE IERI CU COPILASUL MEU
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24