Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by socrate

Neata fetelor,

Noi perseveram cu gazele in pofida Biotics-ului si al Debridatului. Sper sa treaca totusi, momentan i-am dat numai 2 doze. Mi- asa mila de el cand il vad cum se chinuie, nu pot sa descriu. Oricum eu sunt partea mai calma a familiei. Rezistenta lui tati la manifestarile de durere ale baiatului este egala cu 0. I-am lasat impreuna un pic aseara si pe cand am revenit in camera nu stiu care era mai transpirat, bb de miscarile din cauza durerilor sau tati din cauza ca nu stia ce sa faca.
Asa ca l-am exilat in sufragerie ca azi iar pleca pe drum, si bine am facut ca am mai avut o repriza si peste noapte.

Saracul bb, abia astept sa ii treaca. E un barbatel si nu plange intr-una decat miauna ca un pisic si mai plange putin cu lacrimi cand nu mai poate. Mi se rupe sufletul dar stiu ca nu pot face mai mult decat fac. Il tin pe burtica, il tin in brate dar nu pot face altceva pana nu trece criza.

Mamici care va mulgeti am si eu o intrebare: cat va mulgeti? adica pana nu mai iese nimic sau pana iese mai incet?
Ca nu reusesc sa ma lamuresc.

Noemi, mami de Edvin Sebastian

eu ma mulgeam pana mai aveam doar cateva picaturi

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lenca, bine ai revenit!
Nu stiu daca a nacut vreuna din fete la Sf.Pantelimon, poate stie cineva sa-ti raspunda care e "mersul" tarifelor acolo in spital!

Andrada79, FELICITARI !!!
Bun venit pe lume micutului Andrei Tiberiu, sa va umple viata de bucurie!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Andrada, felicitari mamico pt. bb Andrei Tiberiu, sa va traiasca!!! . Multa sanatate si recuperare rapida!

andora ma abonez si eu la parcul din DT cu tine si Simona, ca altul pe aici in militari nu e... Deci sa ma bagati si pe mine in schema.

Vad ca voi aveti semne de nastere...eu nimic! Colul meu e inchis, 32 mm capul mobil... Si am bagat la curatenie in ultima saptamana la greu...Pana joi sper sa termin. O sa fie fata mea foarte harnica. Niste prieteni imi ziceau ca n-ar trebui sa fac efort...mi s-a parut aiurea...Daca pot oare imi face rau? Cred ca miscarea e buna...

Ylari, eu o bat pe soacra-ta!!!! Sa-mi zici unde stai! Si dupa ea urmeaza sotul tau ca ii permite sa faca asa cu tine... Imi pare tare rau ca trebuie sa suporti asa ceva; nici o mamica nu ar trebui sa fie stresata cu asa ceva in perioada asta cand are mare nevoie de sustinere...

Andree27 tinem pumnii si bagam majorette: cred ca barza e aproape!!!

flore07 bine ai revenit!!! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!!!

leeloo, joi m-a programat...Sunt inca indoita si nu sunt convinsa ca am facut cea mai buna alegere, dar sper ca totul va fi bine. Griji mai mari imi fac pt. bb; nu stiu daca e inca pregatita sa iasa, daca a crescut asa greu si a iesit mult mai mica la unle masuratori (de ex in sapt. 38 si jumate ea avea BPD de 35 de sapt)... Sper din toata inima ca va fi bine. La CMU merg, mi-a zis ca pe la 5-5.30 PM. Acum astept sa ma sune cei de la CMU ca i-am anuntat.
N-am prea mai intrat ca sunt ocupata tare cu curatenia (inca nu mi-au plecat muncitorii-cred ca maine pleaca).
Sa stii ca sunt ffff dezamagita de lista aia a ta...macar pepenele din toate bunaciunile alea de fructe sa ii fi permis.. Mai avea putin si te sfatuia sa faci foamea. Ii dau un tel la al meu sot acum sa-mi aduca un pepene!!!! Auzi, dar galben e voie? Offf...

melly23 cum ii injuri tu pe vecinii care lucreaza asa m-a injurat pe mine toata scara 2 luni… Cred ca e nasol si pt. ei dar si pt. mine a fost un cosmar...Si acum termin cu asta si o sa le bag altgel de muzica (cand o plange bb). Pt. tine bag si eu majorete

iulia83 am vorbit cu prietena mea si zicea ca a vazut aparatori pt. patut la un magazin in nord, cred ca bebe se numeste…neuronal meu nu a retinut exact…O sa o mai intreb odata. Cred ca s-a luat de la tine umflatul picioarelor ca de 2 zile nu se mai deosebesc gleznele...
Asa cu basii si cu Ramstein imi potoleam eu vecinii cand bagau manele…

alina_anto
vreau si eu reteta de placinta cu mere, una testata! N-am facut niciodata si vreau sa incerc zilele astea.

mcoca as vrea din toata inima sa ai dreptate ca putem manca orice!!! Eu nu stiu daca o sa rezist asa...

MissParker nu-i asa ca v-am dat gata cu proful meu??? Si mai e si decanul facultatii, pare tare exigent. As vrea sa vii si la mine sa-mi faci desene de-ale a pe burtica...

N-a nascut nimeni la elias??

39+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele,
Mirciulica al meu nu m-a slabit deloc azi. numai in brate a stat nu am putut sa fac nimik in casa...
Iar sotul pleaca maine la Sinaia la un congres si sa vezi ce ma deprim eu... de nedormita si parasita.
Alina_anto cand a fost sotul in Bulgaria cu cine ai stat?
Andora pai atunci ne rugam sa astepte bb pana duminica.
daniela_sb eu zic ca nu se satura pt ca tot cauta sanul cu disperare si pleoscaie manutzele cu o pofta de ti se rupe sufletul. Ca sa nu mai zic cu ce pofta papa tot bibe, fara sa respire...
Mihaser wow! Ce repede ti-ai revenit..si ce rapid a cazut buricutzul...noi inca ce chinuim cu el...

flore felicitari pt Patricia!!! E normal sa faca des si moale, in primele zile are 6-8 scaune/zi.
Leeloo eu si acum am dureri de spate...dar la inceputnici sa-l schimb de scutec nu puteam. plangeam de ciuda!
Merci de listuta cu alim interzise. cine stie
vad ca mcoca spune ca ar fi mituri...asa o fi...si asta e adevarat, in alte tari sunt mai deschisi ca noi... noi avem tendinta sa-i cocolosim, sa ne panicam si sa luam calea mai grea...
Andrada, felicitaaaari! Traiasca Andrei Tiberiu si sa sa faca maaare!

Lorich sa treaca probl. fameliei!!
Miss, ce te-ai mai rasfatat cu prietenusa ta.. ooof! O fi bine?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Monik, aici asa ne-au spus la cursul de alaptat. Nici una dintre prietenele mele cu bebei nu a tinut regim si totul a fost ok. Tot ceea ce zic este o alimentatie echilibrata (care nu vad cum o poti avea cu ceea ce a vazut pe listele fetelor) si foarte multe lichide (a se evita totusi bauturile carbogazoase). Eu zic sa-i crezi . Si ca sa te conving, uite m-am operat de fiere acum 3 luni si nu am tinut nici o zi regim (in ro se tine 6 luni). Pot sa mananc orice, nu am nici o probleme de intoleranta, si nici nu am avut.

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Fetele,
Mirciulica al meu nu m-a slabit deloc azi. numai in brate a stat nu am putut sa fac nimik in casa...
Iar sotul pleaca maine la Sinaia la un congres si sa vezi ce ma deprim eu... de nedormita si parasita.
Alina_anto cand a fost sotul in Bulgaria cu cine ai stat?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Eu am avut-o toata saptamana trecuta pe matusa mea la mine. A sat zi si noapte..altfel nu faceam fata.. Eram si deprimata, si obosita, si nestiutoare, si panicata, cu dureri dupa operatie...etc. Si asa bine mi-a fost cu ea, imi e ca o mama! E mare lucru sa ai pe cineva care sa te ajute si in care sa ai toata increderea! Cat timp a stat ea, eu am dormit cu sotul meu in dormitor, iar ea cu fetitza in camera. Bineinteles ca ma tezeam cum auzeam ca plange, dar de adormit la loc si de tinut 15 min pe umar dupa masa se ocupa matusa, asa ca eu am reusit sa ma odihnesc cat de cat... plus ca mi-a facut si curatenie in casa, mi-a spalat, mi-a calcat, mi-a facut mancare, am iesit cu ea in fiecare zi afara.. Ce mai, a fost trimisa de D-zeu!! Pacat ca lucreaza, ca altfel o opream la mine si o faceam bona copilului!
Dar am gasit pe cineva care sa ma ajute. Este o doamna la 60 de ani (dar nu-i arata), cu experienta in domeniu (are o gramada de recomandari), a fost si bona, si educatoare la gradinita, si profesora de lb engleza. Este o femeie calma, cu o voce calda (pt mine lucrul asta e foarte important...nu vreau in jurul fetitzei mele oameni nervosi, irascibili, care sa tipe..). Vine de maine dimineata- abia astept sa vad cum o sa ne intelegem. Ea va face si menaj in casa, o sa iesim afara, imi face mancare si o sa ma ajute si la bebe (schimbat un scutec, tinut pe umar sa ragaie...)
Stiu ca nu va fi la fel de bine cum a fost cu matusa mea, dar..asta e.. am nevoie de ajutor..si nu am la cine sa apelez. Off..greu e sa nu ai mama..sau macar o soacra pe care sa te poti baza..

Laura, daca nu ai cu cine sa ramai, de ce nu te duci la Simo?? Sau sa vina ea la tine??

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore07 spune:

VA MULTUMESC PENTRU URARI

Si la fel va doresc si vou si bb vostri si viitoarelor mamici multa sanatate .

Cleo eu am cantar electronic care este foarte bun si practic de la firma gorenje l-am cumparat a doua zi dupa ce am iesit din spital si nu a fost scump doar 150 ron.

Andrada, felicitari bb Andrei Tiberiu, sa va traiasca!!! .

mamica
DENISA ANA MARIA 6 ANI
PATRICIA MAYA 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by daniela_sb

Simona, multumesc! Eu vroiam sa te intreb pe tine ce mai zice David de bebe.

Lily , dopul nu-i obligatoriu! Se poate elimina si fara sa fie vazut.

Pe unde o fi azi MissP?

37+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Daniela, David e tare incintat de bb, devine si asta o problema in conditiile in care vvrea sa-l pupe intr-una si bb sa-l pupe pe el...iar mie mi-e tare teama de microbii pe care-i poate aduce cu el de la cresa...Vrea sa se joace amindoi, ii aduce masinute, plus ca unde e bb e si el, la baita nu lipseste niciodata....unde suntem noi vine si el repede

Sper si mai tirziu sa-si pastreze darnicia(cu jucariile) si atitudinea

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cleo, noi avem cantar de la Chicco si suntem f multumiti de el, a costat 2,5 mil.

Simo, eu stiu ca hemoroizii se pot trata cu laserul, dar nu stiu cat e de costisitoare operatiunea.

Alina si Vlad trage niste partzane de toata frumusetea. Chiar am intrat acum cateva zile in camera, era cu ta-su......si putea asa tare ca l-am acuzat pe tati care l-a aratat cu degetu' pe bebe si i-am spus: "dai vina pe copil acum ca n-are cum sa se apere"...apoi m-am convins ca asa era...

Andora si mie mi-e mila sa-l scot de la san.si oricum el nu da drumu, ma doare de mor cand trebuie sa-l scot fortat...dar n-am de ales nici eu nu rezist mai mult de o ora.

Felicit si eu proaspetele mamici:

ANDRADA, LUMINEL, FLORE

SA VA TRAIASCA PUIUTII SANATOSI!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, voi cunoasteti cabinete de pediatrie particulare? Am inscris-o pe pitica la med de fam, dar as vrea sa merg si in paralel la un cabinet mai... civilizat, ca aici in Crangasi zici ca esti in Texas nene, numai "indieni" la dispensarul asta... Doctorul e foarte bun, si vreau sa il tin doar ptr vizite la domiciliu. Eu am gasit pe unii, dar nu sunt prea multumita. Va multumesc.

Pupici la toata lumea!!!!

Soacramea n-a calcat prin camera, dar e mama aici :)

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput