Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Buna dimineata fetelor!!!!
Am reusit si eu sa intru in sfarsit......nu am apucat sa va citesc dar vreau sa felicit fetele care au mai nascut intre timp....FELICITARI MAMICI!!!!!!!

Am ajuns si noi luni acasa.....ce bine e....ca asa m-am saturat de stat in spital....o sa va zic pe scurt cum a fost....
....deci m-am internat vineri pentru analize...mi le-au facut...la consult colul era deschis si se elimina dopul si s-a hotarat sa mai stau in spital....duminica la ora 16 au inceput durerile regulate.....iar pe la 20 aveam contractii din 3 intr-un minut, dar din pacate dilatare doar 4 cm, apa rupta de nenea dr.....cam verde, tensiunea mea 150 cu 100 bataile inimii lui bb un pic cam neregulate si s-a hotarat sa imi faca cezariana de urgenta.....asa ca pe la ora 21.30 s-a nascut RARES SEBASTIAN o mandrete de baiat care seamana din cap pana in picioare cu taticul lui (ceea ce nu ma deranjeaza absolut deloc ca e un scump). Recuperare o zi la ATI apoi din a doua zi in camera cu bb. In spital conditii decente daca nu ai pretentii pra mari, numai ca nimeni nu iti zice nimik din ceea ce trebuie sa faci, de parca bb ar veni cu instructiuni in limba romana, dar asta este.... a trecut....acum suntem acasa in patutul nostru si suntem f cuminti numai mancam ( non-stop daca s-ar putea) si dormim...

cam asta a fost....

pup mamici si bebici

emycor39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich, merci mult..,sunt moarta dupa mutritele lui, iar ta-su nu mai zic, ca sunt leiti
Alina_anto si cat i-ai dat sa pape dc a papat din 2 in doua ore? Cati ml de fiecare data? Bafta cu bona! Sper sa va intelegeti si sa-ti fie de ajutor cu micutza scortisoara

Emycor bine ai revenit. Lasa ca instructiuni primim aici, pe forum, ne consultam intre noi.

Monik o sa ti-l aduca pe bb la supt din prima zi, dar dc vrei sa te odihnesti, le spui sa-l tina la ele, mai ales dc nu va sta nimeni cu tine...
eu m-am sculat la cateva ore, sa ma mut in rezerva - cu 2 paturi...
A fost mai bine decat dimineata cand eram slabita, deshidratata, hipocalcemica.
sa-ti iei supozitoare cu diclofenac pentru dupa ce trece anestezia si nu-ti mai fac calmante. sunt f bune.

in alta ordine de idei...
Cred ca e aerul uscat in dormitor...sa cumpar un umidificator.
Sis, al tau e de folos? Simti vreo diferenta???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!

Am citit ceva din urma, dar marturisesc ca nu chiar tot...cit am putut!

Felicitari noilor mamici Luminel si Andrada - sa va traiasca puisorii, iar voua recuperare usoara!

Iulia - m-ai dat gata cu pijamaua, e super! La Municipal am vazut ca nu-ti dadea voie cu pijama decit cind te muta la salon, asa ca ia-ti, preventiv, si camasa de noapte la fel de haioasa!

Ylari - nu stiu daca ti-a raspuns cineva la intrebarea cu centrele pediatrice private - dar exista sigur Clinica pediatrica Medicover din Victoriei precum si CMU Kids din Opera Center - iti zic sigur pentru ca noi suntem abonati la amindoua!

Alra - vad ca am creat polimici cu lista asta de alimente, asa ca trebuie sa fac niste completari - in primul rind evitarea acestor alimente nu este doar pt colici, ci si pt alergii (multe alimente de acolo sunt cu potential alergen f. mare si de aceea sunt de evitat in primele 3 luni pina tractul intestinal al bbului se mai matureaza. Eu de ex nu am istoric alergen in fam, asa ca nu o sa fiu atit de stricta - adica o sa mai scap o capsuna-doua, dar nu un kg... Citdespre pestele congelat - pai nu e proaspat, asta e motivul pt care nu e recomandat - plus ca in Rom, fiind congelat, nu prea stii de cite ori fost decongelat pina atunci si de cind a fost prins...Lista cu alimente permise e doar de ex, de aia e asa de scurta - tot ce nu e in prima lista, e permis - adica inclusiv o cafea pe zi, desi eu prefer sa fie decofeinizata...

Azi e o caldura afara...asaca l-am pus pe Tudor in carut si l-am lasatsa doarma in fata geamului...abia astept sa treaca inca o saptamina ca sa iesim la plimbare!!!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Lorich, merci mult..,sunt moarta dupa mutritele lui, iar ta-su nu mai zic, ca sunt leiti
Alina_anto si cat i-ai dat sa pape dc a papat din 2 in doua ore? Cati ml de fiecare data? Bafta cu bona! Sper sa va intelegeti si sa-ti fie de ajutor cu micutza scortisoara

Cred ca e aerul uscat in dormitor...sa cumpar un umidificator. Sis, al tau e de folos? Simti vreo diferenta???

Laura, Sara a mancat o data 80 ml, o data 60, apoi 90,...plus san...deci a papat toata noaptea..si destul de mult!! Iar ziua mai mult doarme, puturoasa mea mica!!
A venit bona, acum calca hainele Sarei si ale noastre. Dupa ce se trezeste Sara, ii dau sa manance si iesim afara in parc. De ieri am observat ca face urdori la ochisori si ii cam curg...dar dr a zis ca nu are nimic...sper sa nu faca vreo conjunctivita.. Si i-au iesit pe fata (mai ales pe frunte) niste bubite, ca niste brobonele mici..si culmea! mi-au iesit si mie pe frunte!!
Simo are umidificator?? am vrut si noi sa luam, exista cu aer rece si aer cald..dar am zis sa vedem cum decurg lucrurile si daca o sa fie nevoie, luam atunci.
E scump foc Mircea! Si Sara mea face niste mutre!! Dar cel mai mult imi place ca rade foarte mult in somn..e asa scumpa.. I-am facut o gramada de poze, dar nu am avut timp sa le descarc..O sa incerc zilele astea.
La tine cam cat mananca (sau suge) Mircea?

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Emycor bine ai revenit. Lasa ca instructiuni primim aici, pe forum, ne consultam intre noi.

Monik o sa ti-l aduca pe bb la supt din prima zi, dar dc vrei sa te odihnesti, le spui sa-l tina la ele, mai ales dc nu va sta nimeni cu tine...
eu m-am sculat la cateva ore, sa ma mut in rezerva - cu 2 paturi...
A fost mai bine decat dimineata cand eram slabita, deshidratata, hipocalcemica.
sa-ti iei supozitoare cu diclofenac pentru dupa ce trece anestezia si nu-ti mai fac calmante. sunt f bune.

in alta ordine de idei...
Cred ca e aerul uscat in dormitor...sa cumpar un umidificator.
Sis, al tau e de folos? Simti vreo diferenta???

Eu nasc la Elias si acolo nu iti lasa copilul in rezerva, eu am fost deranjata de lucrul asta initial, ca trebuie sa ma deplasez ceva pana la neonatologie... Si am inteles ca pana vineri la ora 10 ma tin la terapie intensiva, abia apoi ma muta in rezerva. In rezerva poate sta si sotul cu mine peste noapte, de-aia as fi preferat sa il lase pe bb cu mine. Asa o sa mi-l puna in brate la plecare si o sa fiu nauca, ca n-o sa stiu cu ce se mananca...
Asta e! Sper sa fin sanatoase amandoua ca ne descurcam noi.

Eu am o problema ca nu suport supozitoarele...Altceva nu pot lua? Ceva de inghitit? Sper sa nu ma lase alea sa mor de durere pe-acolo ca la cat ma costa fac spume!!! Am auzit ca ar fi bine sa am la mine supozitoare cu glicerina (contra constipatiei); am uitat sa imi iau, per sa nu uit maine.

39+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

emycor, bine-ati venit acasa!! Sa-ti traiasca dolofanul si sa pape bine in continuare, lasa ca e perfect asa... Eu o sa le innebunesc pe surorile de la spital, nu plec de acolo pana nu imi explica totul-totul... Ah, nu uita sa-ti schimbi semnatura

Laurita, si noi vrem sa ne cumparam neaparat un umidificator pentru dormitorul nostru, unde vom dormi cu bebe. Daca pentru noi e aerul uscat, daramite pentru un bebelus care nici macar nu stie sa-si traga nasul... Nu stiu insa ce vom face ca sa ne aparam de tantari, fiindca la noi dormitorul, baia si camera lui bebe sunt cu tavanul inclinat si cu geamuri din alea care se deschid in sus, deci nu prea poti pune plasa... iar aparat din ala anti-tantar cu chimicale nu vreau sa folosesc, sa nu-i faca rau lui bebe...

Maaamaaaa, ce oribil de cald e

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Monik Eu am nascut-o la 12.55, apoi m-au dus in rezerva (am fost singura ), mi-au dat calmante la greu...perfuzii, glucoza etc etc.. Dar eu am avut calmantele incluse in costul cezarienii asa ca am cerut sa mi se dea mereu, zi si noapte... Asa ca dureri prea mari eu nu am simtit in spital, decat dureri ca la CM si o jena usoara la locul operatiei. Pe Sara mi-au adus-o dupa vreo 4-5 ore, mi-au pus-o la san, dar eu nu am avut lapte imediat si mi-a facut niste rani...Si acum le mai am, fir-ar sa fie... Asistentele mi-o tot puneau la san, spunand ca stimuleaza lactatia si desfund canalele, dr. imi spunea ca oricum laptele dupa ceza vine mai greu, chiar si dupa 5 zile... Asa ca eu am fost chinuita degeaba, pt ca lapte (de fapt picaturi de colostru) am avut abia dupa 3 zile!! Timp in care mi-a facut Sara niste rani de nu mai puteam...Apoi in a 4-a zi am facut furia laptelui, in a5-a a fost chiar mai rau, pt ca Sara nu mai vroia san, era obisnuita cu biberonul, iar pompa cu care ma mulgeam nu era buna, sanii erau mari, tari, rosii, foarte durerosi...aveam chiar si putina febra.. Dar a trecut! Acum suntem mai bine, si eu si Sara. Ei ii place la tzatzica acum, dar adoarme repede ca oboseste..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

leeloo, ti-am zis sa nu te superi pe mine, da io am o frustrare ca m-au batut toti la cap cand cu laura si astia de aici ziceau ca toate sunt ok
si cum frustrarile mai rabufnesc atac toate restrictiile care sunt menite sa iti faca viata mai complicata - adica am intentii bune. eu daca am crescut-o pe laura aici mi-a fost mult mai usor decat prietenelor din RO, in ciuda faptului ca aveau si mama si soacra si bona pe langa, tocmai din cauza faptului ca nu am tinut atatea restrictii - si nu ma refer numai la alaptat. in principiu toti ma critica pentru metode si imi zic "vai ce noroc ai cu laura" - ca mananca bine, ca doarme usor si singura, ca se joaca singura si nu sta numai in brate si tot asa.

fetele cu sparanghelu, si eu mor dupa el. tot asa - fiert cu putin unt in apa, si apoi cu sos olandez (asta e un fel de sos de ou fiert la bain marie, da io il iau la plic instant ) si poate cu un pic de patrunjel peste. merge ca garnitura langa carne sau peste cu cartofi natur sau piure. eu de exemplu il mananc si cu somon si mamaliga

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sisica, Alinutza, nu am fol inca umidificatorul, ca n-a fost nevoie...L-am luat de la kidex parca vreo 3 mil a costat...Sper sa fie ceva de capul lui...

Sis da-i lui Mircea sa manince te rog, nu te gindi c-o sa-mi fie greu cu el in brate la botez...dc maninca inseamna ca-i e foame, de ex Matei impinge cu limba bibe cind nu-i mai trebuie...E totusi micut sa pape la 3-4 ore...Dupa 2-3 luni maninca mai rar...Ma rog, depinde si de copil, Matei iarasi a papat cam des ieri asa ca..eu nu-mi fac probl, ii dau sa pape. Si poti fol batista, dc e nevoie, dar ser in nas neaparat inainte

Alina, acum ca a venit bona, asteptam pozicile, e fiu-miu tare curios s-o mai vada pe scortisoara ta

Monik, sa stii ca cel cu diclofenac te ajuta si sa iesi afara, asa ca dc tot suporti neplacerea de a pune un supoz, ia-l pe cel cu glicerina...si bafta multa maiine

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza!!!

am dormit dusa pana acum, indiferent de tentativele sotului de a ma trezi de dimineata cand pleca la servici...are asa o boala daca se trezeste el, ma flocaie si pe mine pana ma trezesc...azi dimineata incerca cu detoate, dar nu-i mearsa..ma trasa de nas, de buze, cred ca la un moment dat imi facu poze cu tel..ia sa ma uit...deap, chiar 2 mi se paru mie ca auzii un blitz ceva...darrezistai eroic..ma trezii putin numa cu un ochi sa-l pup la plecare..atat!! dei, azi am pacalit sistemul...

ma dor oasele la picioare de la genunchi in jos!!! inclusiv genunchii!! ce sa fac?? am voie ben-gay?? ca ma taie asa prin os...

miss ca m-ai trecut pe listutza!!!

Pozici Iulia AMR 9 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput