Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

am sosit de la dr. raportez col foarte scurt, inchis!!! internare pe 5 iunie cu posibila cezariana in aceeasi zi...atunci e de garda d-na dr. ah! si ce-i mai important, anestezie de jumatate!! nu totala...ieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

da cum de asa repede????

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Iulia, e superba pijamalutza si tu esti superba in ea! S-o stapanesti sanatoasa, mami!

Simo, eu auzisem ca da, vergeturile se trateaza si cu laser. Din pacate e un subiect care ma intereseaza si pe mine acum. Nu mi-a aparut nici una in timul sarcinii, si dupa furia laptelui cand m-am muls la greu au aparut cateva pe sani, iar acum cateva zile am descoperit si pe fund....multe. Am inceput iar sa ma creia o pauzasc, dar voi avea nevoie de masaje la greu si chiar laser. Sotul meu are o pila la o dr dermatolog f cunoscuta, dr Leventer.....o sa merg si la ea sa vad ce spune si te tin la curent.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

acum...fetelor! pe vremea mamelor noastre nu erau atatea interdictii la papica si uite ca au avut laptic poate mai mult decat vom avea noi! pana la urma, eu una n-o sa tin cont de nici un regim, imi urmez instinctele doar! apai doar n-o fi bai..ce atata sensibilitate pe noi? doctorii astia nu stiu ce naiba sa mai scorneasca...si se mai si bat cap in cap...de unde pana unde nu avem voie fructe care incep cu "p"? ce? se sperie laptele de "p"-ul ala?? ete p*** plus ca sunt moarta dupa pepene rosu,pepene galben, prune, pere mmmm, yam ..ia sa ma mai scuteasca

melly eu am avut 3 ore luat curentul azi...mi-a fost frica sa urc cu liftul sa nu se ia mai devreme si am urcat 8 etaje pe jos...nu-ti spun ce gafaiala am tras

fetelor eu si pijamaua va multumim pt complimente o sa spargem maternitatea in doua

cat despre curent, nu se va face, ca am patutul pus in asa fel incat nici daca sunt si geamul si usa deschise nu ajunge la ea...dar oricum, la mine usa nu sta deschisa la dormitor decat daca vreau sa aerisesc urgent!!!

andora fetita sa se faca bine sa scape de bolicica!!!

apropos de vecini..nu v-am zis ce am patit duminica..am fost la tara scurt asa sa le duc la bunici niste praji si sa-i mai vad ca nu se stie cand o sa mai ajung (bine si la insistentele sotului, ca si-a dus motorul si avea chef sa-l huruie putin)..in fine..la intoarcere, m-a taiat nene o nr. 2 de ma luasera dureri pe spate, transpiratie, tot!!! ajunsa in fata blocului, l-am lasat pe sot sa ia bagaje. tot, eu tzuuuusti in scara...dupa mine, ghinion, vecinul de dedesupt (pe clasa a 12-a) cu un prieten..ma rugam sa nu intre cu mine in scara...de unde?? am ajuns la lift, pana a ajuns liftul la parter, aia erau langa mine...eu transpirata leoarca, cu o mana la burta si alta la sale...vecinul avea tigara in mana..intru in lift, intra vecinu, prietenul lui ii face observatie sa arunce tigara, o arunca, eu tip sa intre naiba mai repede in lift, apas 7 si 8 si ma reazem de peretele liftului...nu va spun ca n-am avut asemenea chinuri in viata mea...am crezut ca am facut pana la et 8 o ora nu alta...astia nu ziceau nimic, eu gafaiam si ma tineam de cap, burta, sale, tot, transpirata ce-o fi crezut bietul vecin ca nasc...in fine..azi ma intalnii iar cu el si facu asa o fatza cand vazu ca inca mai am burta o fi zis saracul ca am nascut...cred ca l-am lasat in dubii...data viitoare cand ma intalnesc cu el, ii datorez macar explicatia: alarma falsa vecine!!!
ce? doar nu credeati ca-i spun adevarul?

Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:

si in speranta ca ma iertati ca postez atata ca sunt o cascata, ma luai cu mesajul catre ylari si uitai sa va spun ca puteti gasi pozicile cu pijamaua mea cea noua aici http://good-times.webshots.com/photo/2707393330103319776nrGqje e mortala, foarte subtire si sexoasa vai steaua mea..

intre timp, vad ca a ajuns caldurica la miss eu ma vaiet de 2 sapt deja

ooof ca nu mai vine sotul de la munca sa ma duc la doc/...umplu naiba un cap aici singura...ca oricum am ajuns sa vb singura de rasul curcilor..sper sa nu mai fi uitat ceva, ca revin cu alta postare

Ariana Elena

Praise God!!!”

Super pijamaua!!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Fetelor, ce voiam sa va intreb: daca bebeii au puseuri de crestere cam la sfarsitul saptamanii a 36-a, e normal sa am o senzatie ca si cum as fi fost anesteziata in jurul buricului? Ca ma tot pipai si efectiv nu mai simt nimic, am senzatia ca toata carnea de acolo e amortita... si intinsa de zici ca acum plezneste... Si la voi este (sau a fost) la fel?

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

La mine la fel a fost, mai ales ca eu am avut ditamai burtoiul (bebeluna mea a fost un mic monstruletz 57 cm si 4000 gr) Si citisem undeva dar nu mai stiu unde ca e normala senzatia asta de amorteala in jurul ombilicului.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

elenuca felicitari pt bebe grasunica

melly nici aici nu se fac cezariene la cerere decat la urgenta...dar in cazul meu, n-am voie nastere naturala

alysh bun venit in clubul vergeturoaselor!!!

Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput

andree ce anume e repede??? faptul ca ma baga din 5 la internare?? daca asta ai intrebat, atunci e de garda dr. mea. apoi am impresia ca o sa plece in concediu...om vedea cum evolueaza treburile..eu ma bucur ca scap mai repede

Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Noi am fost in parc, la plimbare cu tati. Am stat pe banca, Sara a dormit in carut, iat noi doi ne-am giugiulit ca 2 porumbei

Acum se trezeste fetitza mea si o sa-i dau sa pape. Azi a fost tare cuminte. A dormit mai toata ziua...ma gandesc ca la noapte o sa cam planga....offf

Va pup.
Mi-e o foame.....
M-am hotarat. O SA INCEP SA MANANC DE TOATE!!! Si vom vedea ce se intampla.. Pai am ajuns sa mor de foame, mai am putin si-mi pierd si laptele din cauza ca nu am ce sa mananc... Pai nu se poate asa ceva!!Gata, m-am suparat!!

Mergi la inceput

quote:

andree ce anume e repede??? faptul ca ma baga din 5 la internare?? daca asta ai intrebat, atunci e de garda dr. mea. apoi am impresia ca o sa plece in concediu...om vedea cum evolueaza treburile..eu ma bucur ca scap mai repede

Ariana Elena

Praise God!!!”

Am inteles!Ca de asta ma miram ca de ce asa de repde ca doar tu prin 15 iunie daca nu ma insel era dpn tau!!!Oricum cum ai zis si tu e bine ca scapi mai repede!!!

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_anto

Noi am fost in parc, la plimbare cu tati. Am stat pe banca, Sara a dormit in carut, iat noi doi ne-am giugiulit ca 2 porumbei

Acum se trezeste fetitza mea si o sa-i dau sa pape. Azi a fost tare cuminte. A dormit mai toata ziua...ma gandesc ca la noapte o sa cam planga....offf

Va pup.
Mi-e o foame.....
M-am hotarat. O SA INCEP SA MANANC DE TOATE!!! Si vom vedea ce se intampla.. Pai am ajuns sa mor de foame, mai am putin si-mi pierd si laptele din cauza ca nu am ce sa mananc... Pai nu se poate asa ceva!!Gata, m-am suparat!!

Ce frumos!!!!Asa am oftat cand am citit!!!Abia astept si eu sa vina bebe si sa ne plimbam toti trei!!!!!ooof ooofff

Poze

Mergi la inceput