* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Scuze de intarziere, Aida, iti dorim tot binele din lume, o viata asa cum ti-o doresti tu si Dzeu sa va ajute cu inca un bblus. Cand mergi la medic? Sa ne tii la curent cu analizele. La multi ani!
Noe, bunica ta are o privire atat de calda! Poza ei spune multe despre sufletul de il are. Sper din toata inima sa fie pe drumul cel bun si sa isi revina. Ne rugam pentru voi. Doamne ajuta!
Kim, voi ce mai faceti?
Fetelor, care ati mai vorbit cu Cristina (Serj)? Ce mai face? E totul in regula cu sarcina?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

intru un pic pe fuga...

oana...important e ca bebe sa fie sanatos! indiferent de sex...

alorea multumim

ciuf eu am vb cu Serj zilele astea...ii e un pic teama ca are pb cu tensiunea si crede ca va naste fetita cam peste 5 saptamani. Eu sunt convinsa ca totul o sa fie ok!

Va pup! Mai intru maine...ca e cam ora de papa...Azi ne-am luat si noi scoica si am fost in parc...Sa vedem daca dupa plimbare la aer si baita mai papa la 12!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pradatu spune:

Salutare,...ce liniste!!

Cine apare la o cafeluta de amiaza??
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Serj, sanatate maxima si bb sanatos si mancacios!

ce liniste pe aici..

mrrrrau

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_pradatu

Salutare,...ce liniste!!

Cine apare la o cafeluta de amiaza??
Pupici

Oana, mamica de baietel poznas

hello. Oana
noi tocmai ne-am schimbat expressorul si acum suntem amandoi mega-cofeinizati, ca il tot testam
din "pacate" am luat si un prajitor de paine mai mare/tare, iar eu cred ca devin dependenta...oare painea prajita ingrasa????

welcome la ghiocei si la cat mai multe mesaje...nemoderate

mrrrrau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

NOE, cum se simte bunica ta?

CIUF, am copiat post-ul tau sa-l citesc separat

Oana, ma bucur ca scrii des, in curand scapi de moderare!!!

Mergi la inceput

Catrinel, tocmai am vorbit cu taica-meu si azi e a doua zi in care primeste mancare solida (gris, piure), ba chiar a incercat sa vorbeasca cccat de cat cu el si cu bunicul...Operatia deja e aproape vindecata si se pare ca merge spre bine..
sper din tot sufletul..
vineri sau sambata ma duc iar la ea....

si eu am mesajul lui Ciuf rezervat pt diseara ca acum ma fugareste dragos prin casa ..sa facem curat ca maine la 9 a.m. are invitati

mrrrrau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Cu intarziere o urare pentru Aida : La multi ani, sa fii sanatoasa, sa ai parte doar de bucurii in viata si sa va dea Doamne Doamne un bebe sanatos !
Catrinel, da, da-mi PM cu adresa mamei tale si incerc saptamana asta sa pun ratza la posta . Daca nu reusesc sigur pun la inceputul lunii iulie, ca saptamana din 23.06 suntem in concediu. Cum mai e Oana ?
Diana ma bucur ca bunica e bine, Doamne ajuta ca evolutia sa fie buna in continuare. Daca deja i-au dat mancare solida, eu spun ca a trecut pericolul. Sanatate multa ! Off topic : ce expresor ati luat, ca si pe mine ma batea gandul sa achizitionez unul. Paine prajita goala mananci sau cu ce ? Ca ea singura nu prea ingrasa...Pupam Bia cuminte
Ciuf, iar am calatorit azi, datorita tie, normal. Haide scrie o carte, te rog ! Asa frumos povestesti ! Am vazut si poze : impresionant ! Cu Eva cred ca o sa-ti fie usor daca ii dai de lucru : pictat, desenat, plastilina, puzzle. Nu exista vreo camera in care sa-i amenajezi un coltisor sa se joace, eventual un tobogan mai micut, o masuta si o canapea ? Din pozele pe care mi le mai amintesc eu (cu locul tau de munca), reiesea ca e un spatiu foarte primitor, in natura, iar inauntru parca erai acasa, nu intr-o institutie.
Serj, iti doresc nastere usoara si bebita sanatoasa !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Hei fetele,
Am aparut si eu...de fapt sunt la un net-kafe....am disparut asa pt ca a plecat soacra-mea pt cateva saptamani si nu am avut cu cine lasa copilul.Nici acum nu avem tel sau net acasa.Mooooooorrr!!! Acum s-a intors soacra-mea dar nu prea are chef sa-l mai tina pe Nick....ca e obosita...si uite asa nu mai pot veni la net sa lucrez.
In fine....sa va zic cate ceva despre noi...a mtrecut printr-o raceala nasaoal si eu si Nick si acum ne revenim.
Nu am apucat sa citesc mai nimic din ce ati scris dar sper sa recuperez intr-o zi....
Va pup pe toate si va doresc sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Dragele mele dragi, intru doar pentru a va dori sa aveti zile senine de vara, fara furtuni si fara excese...meteo. Maine plecam la mare, in Antalia, la RW si vom disparea de pe DC vreo 2 saptamani (ma rog, noi stam 10 zile dar...).Inutil sa mai spun ca mi-e groaza de avion, mai ales ca vom zbura cu Jetran nu-stiu-cum, desi in momentul cumpararii biletelor ni s-a spus ca plecam/venim cu Tarom ( ma simt mai in siguranta cu ei).In fine, cu D-zeu inainte!

Am vazut pozele Gabrielei_fer, ale lui Ciuf, ale Dianei cu Bia dulce. Doamne, ce copii frumosi avem!!!

Aida, era sa uit!LA MULTI,MULTI ANI!Sa fii sanatoasa si fericita, Alexandra sa fie sanatoasa si voioasa si da, asteptam vestea ca va mai creste o burtica!

Mariana,ce spui de Milena, Malina, Marisa. Asta ca sa nu uit...Pune-i puiului ce nume vrei, nu crede in prostii. Bine,nu Margica, Mercedes sau Minunata

Va pup muuuuult pe toate si pe toti si sa ne vedem cu bine!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput