* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaser spune:
Neata!
Ciufulet am vazut pozili...la un pahar de ceai Humana anticolici!
Imi adusei aminte de clubu` nostru foto care cred ca a murit inca din scutece!
Bai dar nenea ala chiar seamana cu Borat
E originalul?
Brava voua ca va simteti bine! Misto, misto muntii aia - cum ar zice Columbeanu! Cezar vad ca era si el impresionat!
Tania ma bucur ca sunteti sanatoase!
Biei cea cuminte!
Ameluta bine faceti ca mergeti la greci! O sa fie super! Vacanta placuta!
La noi a venit ieri medicul de familie...Cri a stat numai acolo...tot zicea mama doct...adica doctorul...Cand a plecat i-a zis ceau fara sa-i zic eu nimic
De ieri l-am lasat la gradi fara pampers...a facut un pipi pe el si i-a fost tare jena...Educatoarea a ramas uimita ca nu i-a spus ca el de obicei cand avea pampers ii spunea. Oricum ii pusesem 3 schimburi la el.
Sper ca in toamna sa nu mai stim ce-i ala pampers!
In rest...e foarte implicat in tot ceea ce presupune ingrijirea bebelusei...Ba chiar are grija si de mine...ma mulge cu pompa!
Ar fi si baut laptic de`al surioarei...sa nu va mai spun ca se urca in patut sa faca nana ![]()
Ei cam asa trec zilele noastre...saptamana viitoare pleaca bunica si ramanem singurei.
Va pup!![]()
Delia21 spune:
La multi ani si sa fiti fericiti si iubiti toata viata dragi ghiocei ,asta va urez din suflet cu ocazia zilei de 1 iunie!
Ameera spune:
Salut!
Miha, felicitari si bun venit lui Eli, ii dorim sa creasca mare, sanatoasa, fericita! Am vazut pozele sunt atat de dulci impreuna!
Noe, foarte fain articolul, felicitari! Multa sanatate copiilor, sper ca acum se simt bine amandoi.
Mariana, multumesc pentru sfaturi 
In ultimele 2 saptamani am fost foarte ocupata, maine insa o sa iau de la serviciu cartea cu nume si iti trimit lista, insa nu te astepta la cine stie ce, eu am vrut mult sa-i dau Sarei un nume iranian dar n-am gasit nimic care sa nu sune ciudat scos din contextul lui lingvistic-cultural.
Pupici si sarcina usoara in continuare.. ce putin mai ai!
Mari, felicitari pentru gradi, ma bucur ca a fost totul ok, tinem pumnii sa fie asa si in continuare, sa-i placa si sa nu aveti niciun fel de probleme.. . Mi-am amintit ce emotii am avut si eu in primele zile... Sara nu a plans aproape deloc in prima saptamana, dupa primul week-end insa, cand s-a prins ca e pe bune toata chestia, a plans cateva zile.. apoi n-au mai fost deloc probleme. Cu o singura exceptie, dupa saptamana cu summit-ul NATO, cand am dus-o cu mine la serviciu si si-o fi zis ca ia te uita, se poate si asa.. a plans apoi in cateva dimineti mai rau decat in primele zile de adaptare.. Si ea a fost anul asta cea mai mica din toata gradinita.
Gabi, cate stie Alex! si Sara imi cere des sa-i citesc din carti, dar nu retine atatea lucruri. Si ea tot asa, desi stie sa numere pana la 10, daca o intreb cate obiecte sunt, si sunt mai mult de 3, spune "muuulte" sau "foalte multe", dupa caz.
Ciuf, am vazut pozele, ce vacanta frumoasa ati avut, superbe locuri !
Scuze daca am uitat ceva important, scriu din amintiri, am pregatit constiincios un raspuns in word la facultate acum cateva zile, dar pana sa-l termin a picat netu’ si acolo a ramas.
Azi am in sfarsit si eu o zi libera.. e asa de ciudat, Sara e la gradi, eu nu trebuie sa alerg nicaieri, n-am de invatat (ma rog, as avea, dar e si maine o zi :)), n-am de tradus, n-am cursuri, mi se pare ca ceva nu e in regula :) . Ultimele saptamani au fost un cosmar, am fost extrem de aglomerata, foarte stresata ca nu apuc sa termin, si cred ca starea mea i s-a transmis si Sarei, care a fost si ea agitata, cu multe toane si crize, am si tipat la ea de cateva ori si mi-e ciuda pe mine, ca mi-am promis ca n-o sa fac asta... Ma gandesc ca daca eu ca adult nu pot sa-mi gestionez nervii, cum sa-i pretind ei asa ceva.. Dar gata, ce era mai greu a trecut, incep sa ma gandesc la vacanta care se apropie.
Pupici si o zi buna tuturor!
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)
Catrinel_17 spune:
Na, am venit din peregrinari, de fapt de sapt trecuta. Am fost putin necajita, ca oana se pare ca si la sucuri (din comert) reactioneaza naspa, si s-ar putea sa aiba si o usoara intoleranta la fructoza. Asa ca nu ii mai dau, si ma bucur ca la fructe nu face urat…. Poate e vorba de adaosurile de zaharuri pe care le pun producatorii in absolut orice….
In vacanta a fost super, am inotat, desi era si putin frig, asa ca oana a racit un pic, dar i-a si trecut. Chestia e ca am fost cu 2 fetite americance, pe care mama lor le lasa ude, daca se udau pe bluza sau pe pantaloni, eu pe Oana o schimbam imediat…. Stateau alea mici cu fundul in balta si nu aveau nimica, eu pe oana o feream… desi nu ma consider asa cocolositoare, dar fata de mamica respectiva…. cam eram.
I-am luat oanei bicicleta din aia mica fara pedale, cum banuiesc ca are si Cri a lui MIHASER, asa ca trag ture prin cartier cu oana. Are si casca :-) o sa pun poze cand apuc.
Va pup, fetelor, am reusit sa citesc din urma, am vazut si ceva poze….CIUF, m-ai dat gata cu povestea cu bronzatul cu dungi…
ANDREEA GEORGIANA spune:
Nu dati cu pietre!!!
Va multumesc din suflet pentru urari si pentru toate gandurile bune trimise catre mine pe 22 pe mai multe cai.
Am mai scris vineri un mesaj kilometric care s-a dus...si s-a tot dus aiurea si m-am enervat atat de tare, incat nu am mai putut compune altul.
Aidoma Ameerei, am avut niste saptamani de cosmar,cu zile extrem de aglomerate. Din fericire serile sunt mai calme, avand in vedere faptul ca "s-a deschis sezonul de gratare" si "prestam" ori la noi, ori la vecini pana tarziu in noapte.Ca dimineata abia ne ridicam din pat e alta poveste...
Petrecerea data in cinstea zilei mele s-a consumat in acelasi fel, in curte, cu gratare si voie buna si m-am jurat sa procedez doar in felul acesta, mai ales ca m-am saturat de mers la restaurante (si implicit de lasat copilul acasa).Pe 21, cu o zi inainte am implinit 3 ani de casnicie, asadar am avut inca un motiv de sarbatoare.
Am inceput "campania intensiva de imprietenire cu olita si WC-ul" si Thea sta in curte in chilotei atunci cand este foarte cald(schimbam vreo 5,6 perechi).Din nefericire vremea este insa destul de capricioasa.Pe 12 plecam la mare si nu stiu cum voi face sa las toate treburile in regula.Ma organizez din ce in ce mai greu si ma simt foarte obosita.Am reusit insa sa ne facem analizele (pe cele obligatorii) si m-am linistit un pic, pt. ca puneam oboseala pe seama unor grozavii de boli.Mai trebuie sa-mi fac HPV-ul si o eco de san si imi pot asigura cateva luni linistite.A propos, voi v-ati facut toate astea?
Mihaser, Eli este dulce,dulce,dulce iar Cristi o priveste cu atat dragoste...si uimire!Culmea, pari destul de relaxata si linistita, fapt care imi da mai mult curaj...pt. bb 2.Mai pune poze!!!
Catrinel, imi pare rau ca Onuta are iar probleme.Cum poti face sa afli exact cauza acestor manifestari?
Catrinuta, te mai interbi cu cine seama Mariuca? Cred ca ar fi indicat sa nu mai parasesti incinta casei pana se naste baietica. Sau daca o faci, sa dai semnatura ca vei fi cu ochii-n patru(zeci).Biata Mariuca,cat mai patimeste! V-ati gandit sa o trimiteti la o salina?Mai pune poze cu burtica (ca alte kg sunt de nevazut!)!Am savurat ultimele poze si da, i-am vazut si eu pe Monica & Co.Frumosi,frumosi!
Delia, bine ai venit acasa!Asteptam detalii de la intalnire.Picante,desigur.In Bucuresti ajungi? Cam care este cantitatea de rasfat picata pe capul "bietului" Rudy?
Doina cel,voi ce mai faceti?Ce vesti mai ai despre Andrei?
Irina, s-a rezolvat cumva problema,ati gasit o solutie? Iti tin pumnii si...mai spune-ne despre Andrei cate ceva.Poze?
Ameera si Thea este lenesa la numarat si, la fel ca Sara, daca vede mai multe "ceva-uri" undeva si eu o intreb cate sunt, spune sec "muuuuulte!" In toamna speram sa mergem si noi la gradi, spre disperarea soacrei care prevede inceputul tuturor bolilor posibile
.
Noe,felicitari!Nu pentru articol, ci pentru ca ai deschis bine ochii si ai stiut sa-l vezi pe Dragos in clipa in care ti-a aparut in cale si, mai mult decat atat, pentru minunata decizie de a o face pe Bianca.Si stii, niciodata nu trebuie sa compari o sarcina cu alta.La a doua nu-ti va mai fi rau iar Dragos va fi si mai dedicat si mai iubitor!
Ziceam si eu...Sunteti sanatosi?
Adar,taci chitic.Nimic despre vizita la Bacau, despre slabit, despre MAIA!!!!Nicio poza,niciun gand.
Dianad,ceva nou sub soare?Cum te mai simti?Am vazut pozele cu..."fratele mai mare" si este tare dulce si,cu adevarat mare.
Ciuf, ce frumos povestesti tu. Pozele si povestile tale imi amintesc de un serial pe care-l urmaream si iubeam foarte tare candva,demult,"Familia Robinson".Nici nu-mi pot imagina cat de fericiti sunt Eva si Luk! Abia astept sa o duc si pe Thea in Bucovina la vara, acolo unde-mi petreceam si eu unele vacante, la verii mamei mele care au vaci,capre,rate etc.Vom merge sa culegem zmeura si catina (poate prindem si vremea ghebelor) si ne vom conecta la un alt stil de viata, unul pe care-l adoram candva.
Imi pleaca bona asa ca...revin pe seara.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
carmenpit77 spune:
Buna fetele
trec si eu pe aici dar din pacate repejor, repejor caci i-mi cad ochii in gura de somn
Am o saptamana infernala pt ca sambata sunt nasa si sunt in urma cu garderopa si eu si sotul care trage de mine sa merg cu el sa-si aleaga costum.
Ali a reusit sa scape de pampers in timpul zilei, mai punem doar la somnul de pranz si noaptea evident.
Partea proasta cu ea este faptul ca a devenit f plangacioasa, nu-i mai intra nimeni in voie. Plange din orice. Cand nu-i convin hainele, paharul cutare, farfuria cutare. Plange la culcare la sculare in timpul noptii se trezeste de nu stiu cate ori.
Mai avem ghiocei miorlaiti si plangaciosi?
Catrinel_17 spune:
Oare mi se pare mie, sau daca apas pe butonul de logon dupa ce scriu parola si bag password, intru pe pampers wipes????? Asta ar fi putin cam naspa, ca asa ma exprim elegant!
CARMENPIT, sa stii ca si oana e cateodata asa…. Dar ii zic ca numai bebelusii plang, si incerc sa ii distrag atentia. Cateodata merge. Poate are un puseu de crestere! Sau ii ies ultimele maselutze!!!!!
ANDREEA, mi-ai lipsit. Mai pui poze? O sa incerc sa pun si eu din vacanta… sper sa ma pot mobiliza!!!
oana_pradatu spune:
Buna ziua
Sunt mamica unui ghiocel nascut pe 7.03.2006.
Vrem si noi sa facem parte din grupul vostru.
Speram sa ne primiti si pe noi.
Multi pupici.
Merg sa fac un album sa ne vedeti.