* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (54)
Raspunsuri - Pagina 2
gabi_fer spune:
Catrinuta,
te rog frumos ai grija de tine ca doar esti
...sper ca Mariuca este mai bine. Va
!
Mari, o pupam pe Teo si ii uram acomodare rapida.
Ciuf, vrem si noi vacanta ...offf, mai avem de tras pana in luna iulie.
Delia, petrecere frumosa la intalnirea de 10 ani si concediu frumos in Romania!
Fetelor noi luni mergem sa ne inscriem la cresa asa ca din sept 2008 Alex va fi integrat in COLECTIVITATE. Imi e teama de bolile pe care le-ar putea face, trebuie sa mergem neaparat la Dr sa ne dea un tratament ptr imunitate. Voi a-ti urmat astefel de tratamente inainte de a merge la gradi? Ce fel de tratamente?
catrinutza spune:
hallo fetele mele...
1. bebe si burtica sunt ok...inca mai am dureri de gat si spate, dar nu mai sunt atat de puternice...dar ma bucur ca-i bebe ok si nu s-a intamplat nika grav, ca tare mai eram cu morcovu' infipt bine...faza mistocoasa e ca in monetul in care am ajuns la doctorita, a inceput sa fac niste tumbe si sa aiba o activitate de ziceam ca iese...probabil incerca sa ii transmita mesaje doctoritei sa nu il mai lase saracul acolo ca nu prea-i safe
...plus ca se asezase comod in dodou..probabil ca il doare mai putin funduletul la cazaturi decat capul (acum imi da mana sa fac glume)...asa ca nici nu i-am mai vazut podoaba masculina..dar bine ca-i ok...
2. Mariucu e ceva mai binisor, inca mai facem aerosoli si antibiotic si speram sa se faca bine-bine pana plecam la mare saptamana viitoare ...
Ciufi...tare frumos mai povestesti tu, parca eram si eu acolo cu voi...
Delia...enjoy ...sa ai parte de o aniversare si de o sedere in tara frumoasa ....
Mari...offff...tare mai stiu plansul acela...ea pe o parte, eu pe cealalta... va doresc sa va adaptati repejor la situatie si fara incidente majore...pupam si tare as vrea sa ne vedem, dar sa se faca mariucu bine sa nu va dam bolnav, ceva...
Gabi...daca poti sa ajunji la Stanciu ar fi bine...iti va face o schema de imunizare adaptata la bebeu tau...pardon, la barbatelul tau, ca de acum merge la gradi...daca nu, eu i-am dat Septilin si Imunobaby, plus un tratament homeopat...oricum imunizeaza-l inainte cat poti de bine si apoi cu D-zeu inainte...e posibil sa fie rezistent si sa n-ai nici o problema grava...depinde de gradi si de cum au grija de el acolo...succes...
Fug ca am o consiliere si revin mai tarzior..pup gaska...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si
cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
alorea16 spune:
Salutare fetelor!
In ultimul timp am intrat mai rar nu ca nu imi este dor de voi dar serviciul si timpul nu-mi permit. Am citit din urma dar nu tot spre rusinea mea
Si am vazut si poze
Tare mari v-ati facut!
Mihaser am vazut pozele cu cei doi pui ai tai. Printesa e o scumpa. Sanatate multa si refacere usoara 
Catrinutza ieri am vrut sa scriu un mesaj dar a cazut netul. Azi am vazut ca este bine bebe iar Mariucu mai bine. Sanatate multa si sa scapati cat mai repede de antibiotic. Distractie placuta la mare!
Despre noi ce sa va zicem ... puiul meu sta cu " titi" soacra mea si a devanit si foarte rasfatat. Cand ajungem acasa nu se mai intelege nimeni cu el. Este foarte agitat si cand nu-i convine cate ceva tipa si urla de ne stie tot blocul. De titi il lasa sa faca ce vrea le. Am avut cateva zile groaznice sincer sa zic ne-am cam certat si si l-am cam si altoit nitel dar degeaga. Nu am rezolvat timit batandu-l doar eu am ramas cu mustrari de constiinta. Este foarte incapatanat si nu mai stiu ce metode sa mai abordez cu el. Voi ce metode aveti si cu ce si cum va mai jucati cu ei.
Sanatate multa si va pup

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
catrinutza spune:
Alorea...din pacate prin aceeasi faza trecem si noi...din pacate nici la noi mamaia nu e fff ferma, ba din contra ii cedeaza ff usor (ultima chestie: erau in magazin si a inceput sa urle ca vrea "boboica" - tot ea a invatat-o s aii cumpere de fiecare data cate ceva, desi fusese avertizata - si i-a luat pt ca nu vroia sa creada lumea ca n-are bani de "boboica"...sa nu iti crape capul...sau, desi i-am zis clar fetii de fata cu ea ca nu primeste inghetata pana nu mananca ciorbita, ca nu incepem cu desertul, dupa ce am plecat, mama soacra i-a dat inghetata si ca "ea ce face acum ca ii tot cere"...am intrat in ea, ca n-am mai rezistat)...ii cedeaza si din comoditate, sa nu isi bata ea capul prea tare, ca dupa aia vine proasta de mami care se chinuie doi ani sa o invete ceva pe fi-sa ca mamaie sa strice in doua luni totul...
...
Plus ca a mea tot aude in stanga si dreapta nu fa aia si nici ailalta la nesafarsit (fara nici o alta explicatie si de muuuuulte ori pe tot rastit) incat nu mai reactioneaza fata la interdictii si chestii dintr-astea...a dezvoltat auz selectiv...drept care ma apuca crizele si pe mine cand vad ca vorbesc cu peretii...eu prefer sa pun interdictii ferme la chestii intr-adevar periculoase, nu la chestii de genul "nu te mai juca cu cainele" ...
I rest my case....dar e bien sa stii ca nu esti singura "denaturata" 

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si
cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
alorea16 spune:
Catrinutza parca vorbesti despre soacra mea. Exacta la fel face si ea.Cristian nici el nu reactioneaza cand ridic tonul la el. Nici macar la tasu care are un ton mai impunator.Ba din conta daca te rastesti la el incepe sa tipe mai tare sau sa arunce cu tot ce gaseste in cale. Am vrut sa-l dau la cresa dar asistenta(prietena cu mine) m-a avertizat ca toata sa ia diversi streptococi care bantuie pe acolo. Iar la gradi nu ne primesc ca suntem prea mici.
Sanatate multa 
ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
aida_o spune:
gabi_fer,
aici nu se dau copiilor tratamente pt imunitate, inainte de mers la gradi. a, ca daca vrei tu, ca parinte, sa-i dai niste vitamine, e ok. dar aici se evita pe cit posibil sa dea copiilor medicamente daca nu-i de tratat ceva ce trebuie tinut musai sub control.
si nu stiu cum se poate evita sa ia raceli sau alte boli ale copilariei, cit o fi copilul de tratat si vaccinat. ca tot le ia. partea buna e ca trece :)
catrinutza,
lasa giumbuslucurile, ca esti femeie gravida :P glumesc :) ai grija de tine, ok?
mihaser spune:
Salut!
Fetele va multumesc mult pentru mesaje!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat, insa ne chinuie burtica. Mi-e asa mila de printesa. I-am dat tot felul de chestii ca sa poata si ea saracuta sa doarma...acum a cazut rupta ca toata ziua nu prea a dormit.
Catrinutza sper ca sunteti mai bine! A fost ziua sotiorului tau? Daca da...la multi ani!
Noe sper ca si voi sunteti ok. Va doresc multa sanatate!
Delia distractie placuta la petrecere!
Gabi eu ii dau homeopate ptr imunitate!
Aida, ciuf, alorea, mari 
Cristi s-a ingrasat de cand merge la gradi...cred ca a luat mai mult de 2 kg! Acum vorbeste orice si e ffff rasfatat.
Mama pleaca sambata viitoare si pana in iulie va trebui sa ne descurcam cumva.
Va pup! Va doresc un sfarsit de saptamana super!
tania2 spune:
Salutare,
Nu am intrat de mult, vad ca sunt ceva surprize, in primul rand salutam pe Eli, cea mai micuta ghiocica, felicitari noe pentru alegerea facuta (sot), uf, Catrinutza, ai mare grija, ma bucur ca mariucu este mai bine, noi avem aparat de aerosoli, si-l putem imprumuta, sper sa nu mai fie niciodata nevoie, asa.... mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu ce, oricum sanatate maxima pentru puiutii bolnaviori.
Ciuf, ce tare mi-a placut cum ai scris, ma bucur tare mult ca plecati, noi in 3 luni am fost 2 zile la tara si atunci cu mari emotii, de cand cu abia nu ne vine sa ne departam de bucuresti. Dar sper sa treaca, in vacanta o sa mergem la mare la noi in afara tarii nici vorba.
Bia este bine, pe zi ce trece ne surprinde, face niste chestii , vorbeste din ce in ce mai bine si este tare rasfatata.
Vorbeati aici de violenta, si noi am cresct bia pasnic, nu stie sa dea na na, drept pentru care in parc isi mai ia cate una sau i se iau jucarii din mana fara nici-o explicatie.imi este tare greu. Recunosc ca sunt momente in care “o mai ating”, dar in secunda 2 o pup si o iubesc, dar, stiu ca sunt cu nervii ...... si-mi dau seama ca ea nu are nici -o vina.
Bia este un copil cuminte, poate prea cuminte, eu nu-i interzic aproape nimic, sotul spunea intr-o zi ca daca-mi cere televizorul de sus din suport as fi in stare sa il dau jos. Asa este, cred ca asa as face, dar este vorba de Bia, puiul meu, care daca este in raionul de jucarii nu tranteste , nu cere, si daca plecam de acolo fara nic nu se supara, Bia care are toata casa la dispozitie si in 2 ani nu a spart un pahar, nu a scos hainele din dulapuri, o, a nu credeti ca nu a controlat, stie exact unde este fiecare lucru, daca ii ceri ceva aduce, stie care sunt hainele mele si care sunt ale lui tati, ce sa zic, as povesti 2 zile.
E, sa nu credeti ca nu are si ea toanele ei, de exemplu, intram in casa in urlete. Ar sta afara nedormita, nemancata, oricum, numai afara sa fie.
A, afara face ce vrea, nu-mi pasa de haine daca le murdareste, o data imbracate intra la spalat. O las sa bage pietre in buzunare, sa calce in baltoace , sa stea pe jos, afara e afara, locul in care trebuie sa se bucure.
Astazi i-am facut un set de analize, oblligatorii, si i-au iesit tare bune. Sunt super fericita!
Hai ca m-am intins
va pupez
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
ciuf spune:
Azi sotul isi ia liber, mergem la pescuit (de maine, primul we din iunie e gratuit si poti pescui cate pesti vrei, altfel ai limita al doi pe pers.). La Granby nu aveam voie sa aruncam pestele inapoi in balta. A fost conditie cand ne-am cumparat permisul.
Mai pe d.a. mergem la piscina din comunitate ca s-a deschis si e apa incalzita. E o placere sa stai in piscina si sa te uiti la munti. Avem parte de un peisaj foarte frumos.
Evuta aseara suparata rau de tot ca "a iesit bubita". Adica s-a spart basica de la un degetel (parca v-am spus ca s-a ars la o lampa) si i s-a dezlipit, vazandu-i-se carnea cruda. A plans mult mititica.
Lucut deja e in extaz. Tocmai ce venii la mine sa ma "pescuiasca". Mai sa imi bage undita in ochi. Om vedea ce branza facem noi azi.
Am fugit. Slaba activitate pe frontul nostru. Ntz, ntz, ntz.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Am pus poze de la Granby: http://community.webshots.com/album/563612303sfWUXU
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea