Mamici norocoase de sept-oct 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
EvaF spune:
fetelor!!!
Zumzaiala de zor, bravo voua!!!!
Am vazut fete cu semnaturi noi, FELICITARI! Mult a fost, putin a ramas!!!
Anca, deci mergi s-o mai stresezi o tzara pe Carla cu echo!!! Tinem pumnii!! Sa ne aduci vesti bune! O sa merg si eu la echo lunea viitoare pe 2 iunie, cam ultima echo imp cu masuratori; desi am facut o echo morfologica la Herghelegiu in S21, mi-a zis sa revin mai incolo cand toate organele sunt formate pentru o morfo si mai amanuntita. Asa ca merg luni la a doua echo morfo, de data aceasta la dr Pop (mi-a cedat programarea o prietena de la noi de la Odisee, nu spun cine, persoana importanta ![]()

Dar pana atunci mai este, astazi este ziua Carlei, pupam si tinem pumnii!

ANCA & CARLA 

Eu va voi urmari indeaproape, de intrat voi intra cand se va putea, pt ca la noi incepe circalaul cu vizitarea apartamentelor, telefoane de la agentii, mutatul mobilei, DISTRACTIE MARE!!!
Bebe Luca e mortal, puiul meu, nu se poate cate tumbe si cate coate poate da in dreapta, in stanga, misca deasupra buricului apoi secunda doi in dreapta. De multe ori, am impresia ca o face special, misca ritmic cand intr-o parte, cand in alta. Sau gadila cu piciorusele sau cu manutele, nu stiu, pe langa vezica, dar zgarie efectiv, gadila nu loveste, si sa vedeti atunci ce shushu o apuca pe mami. Mi se pare ca face gestul acesta ghidush, parca ii si vad mutritza satisfacuta cand ma gadila!
Uneori ma pune pe ganduri, am inteles ca trebuie sa miste de minimum 10 ori/ora si monitorizarea se face incepand cu S28 ("What to Expect When You Are Expecting"), la noi e spectacol, care 10 ori/h (!!??), nonstop! De-abia astept sa vad clar piciorusele prin burtica, acum vad doar cum face burtica valuri, fara sa ia forme clare de manute, genunchi, talpici! Mi se pare un miracol mare ce ni se intampla, cand simtim sufletelul miscand la noi in burtica! Nu am trait in viata mea ceva mai frumos!!!!
Eu va las, va pup si va urez o zi frumoasa, cu vesti excelente!
PS: Anca, distractie placuta diseara la aniversarea casatoriei!!!
Am vazut ca azi avem o sarbatorita:
LA MULTI ANI, ANKUSSA, SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE UN PUIUTZ SANATOS SI MISCARETZ!!
25+
Luca 
AMR 15S !!!!!!
POZE
Never say never!
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by freshanana
mie imi pare rau ca nu pot veni la intalnirea voastra
suntem putine din cta si nu asa active ca voi
poate dc faceti mai multe intalniri , prin august oi ajunge si eu la vreuna25+
AMR 100 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
S-a stabilit ceva de vreo intalnire sigura? , ca eu am propus dar nu am vazut nici un raspuns concret, sau poate mi-a scapat.
23+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!
kid2003 spune:
Multumesc fetelor pentru aprecierile la adresa motanului 
Alinushca, este un British Shorthair. Ca sa stii diferentele: Russian Blue au ochii verzi si sunt mai slim asa, mai svelti, Britishii au ochii portocalii-portocalii si fatza si corpul mai rotunde, sunt mai grasi
Si la fire...hmmm, eu as zice ca sunt pisicile ideale pentru copii. Pentru ca sunt cam pampalai asa, Dex este f moale, f lenes, f mancacios, nu ataca pe nimeni niciodata (nici macar pe Alex chit ca il enerveaza), ii place sa toarca si sa dormiteze (nu e fan sa il tii in brate, vrea sa stea langa tine dar nu in brate, ii e prea cald). Asa ca e perfect ca nici pe canapea nu ii place sa stea, numai pe gresia rece ![]()
Mai incerc o data poza cu www.flickr.com/photos/9351821@N02/636282702/" target="_blank"> Alexandra
E de anul trecut, ca nu am mai actualizat Flickr, dar nu s-a schimbat mult, e cam la fel (un pic mai inalta doar)
Caut si eu berea aia mai slaba. Eu mai beau asa, din cand in cand un pahar de bere sau un pahar de vin rosu. Nu in fiecare zi, normal, cam o data maaaximi de doua ori pe saptamana la ocazii. Si nu mai mult de un pahar de 250 ml de bere sau un pahar micutz de vin. Ba chiar si doctorul meu glumea cand mi-a iesit la prima eco ca e fata si el stia ca e baiat. Imi zicea "Hai du-te acasa, bea o bere si racoreste-te", hi hi. Daca nu abuzez, nu beau tarii, nu beau in fiecare zi alcool, nu e o problema. Ca sa ii tin ison sotului care baga doua beri reci cand vine de la serviciu si cat timp mananca, beau si eu Bergenbier fara alcool. Asta imi place si Stella tot fara alcool. Schlossgold este groaznica la gust. Am sa incerc si Clausthaller. Moama, ce betzivanca ![]()
bb2
clau_geo spune:
Ce as vrea sa trec si eu AMR dar mai am destul pana atunci, am zis ca o sa pun AMR cand mai raman 100 zile sau maxim 9 saptamani, asa ca mai avem de asteptat ![]()
23+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
piolica spune:
am o intrebare. am o durere destul de nasoala la muschii picioarelor, pe partea interioara - sus a piciorului, voi aveti asa ceva? sint zile in care ma dor asa de tare ca abia pot urca scarile. 
m-am gindit sa fac niste exercitii cu balon din ala mare de gimnastica, poate o sa ma mai lase.
sint curioasa daca mai are cineva aceasta problema si ce remedii i s-au recomandat.
25+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
freshanana spune:
quote:
Originally posted by piolica
salutare burtici!
astazi am schimbat semnatura, bebelina-balerina a intrat in saptamina 26.
Freshanana, sa intelegem ca mamica are pofte la bere?vad ca stii toate sorturile si brandurile
25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica felicitari pt semnatura noua
eu nu am pofta asa des de bere
imi plac f mult berile care au ceva gust de fructe(altfel berea mi se pare tare rea la gust, amara)
si acum am gasit-o pe asta cu lemon si imi place
2 zile la rand o sa beau o bere apoi vreo luna nu mai imi tbuie
e o pofta temporara
25+ 
AMR 100 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
piolica spune:
freshanana, mie-mi place tare mult mohito si margarita si ma gindesc cu groaza cum o sa fie in vara asta fara ele
am cumparat menta, am plantat-o in niste ghivece mari si ma uit cu jind la ea... norocul meu e ca pina acum nu am poftit la nimic, asa ca sper sa-mi treaca si chestia cu mohito. 
25+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
clau_geo spune:
Kid inca nu pot sa vad poza Alexandrei 
Cat despre bere stai linistita cred ca aproape toate suntem sub influenta hormonilor care ne fac sa vrem si alcool ![]()
Piolica imi pare rau ca ai dureri insa nu stiu cum te-as putea ajuta ca nu am avut astfel de junghiuri. Tin pumnii sa treaca.
23+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
piolica spune:
clau_geo, merci pentru gindurile bune. si eu sper sa treaca, e parca as fi facut sfoara la greu...cine stie, poate ca in somn asta fac 
25+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------