Mamici norocoase de sept-oct 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Kid hai ca m-a facut cea mica sa nu mai stiu sa scriu, asa am fost de impresionata

23+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Totul va fi bine daca gandesti pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Kid, Alexandra e o dulce... ce par frumos are! iar pozele cu motanul Dexter is Alexandra sint geniale. sint atit de scumpi amindoi!

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

kid sa-ti traiasca fetita
ce frumoasa este
inca mai are parul cret ?
ce printesa frumoasa ai...o sa ai coada de pretendenti la usa

25+
AMR 100 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Kid pai tu ai o papusica!!!Asa e de dulce si de frumoasa!Sa va traiasca!Si chiar ca sunt mortale pozele cu Dexter si cu ea....

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

24+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

voi mai stiti ceva de gemenii de la noi din odisee? era andreea_uk cu gemeni, nu?
Kristin, tu pe unde esti? ai plecat in vacanta? te vrem inapoi.

25+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

kid ai o frumusete de fata

Asteptand un ingeras 20+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Burtici voua va curge ceva din sani?Eu noaptea nu dorm cu bustiera sau sutien si mereu ma trezesc cu pijamaua uda in dreptul sanilor.E normal?

24+LUCA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by musettepink

Burtici voua va curge ceva din sani?Eu noaptea nu dorm cu bustiera sau sutien si mereu ma trezesc cu pijamaua uda in dreptul sanilor.E normal?

24+LUCA

este normal si mie mi se intampla lucrul acesta incepand de vineri seara, curge lichid dar nu mult din cate am inteles colostru se numeste :)

Asteptand un ingeras 20+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by kid2003

Alinushca, este un British Shorthair. Ca sa stii diferentele: Russian Blue au ochii verzi si sunt mai slim asa, mai svelti, Britishii au ochii portocalii-portocalii si fatza si corpul mai rotunde, sunt mai grasi
Si la fire...hmmm, eu as zice ca sunt pisicile ideale pentru copii. Pentru ca sunt cam pampalai asa, Dex este f moale, f lenes, f mancacios, nu ataca pe nimeni niciodata (nici macar pe Alex chit ca il enerveaza), ii place sa toarca si sa dormiteze (nu e fan sa il tii in brate, vrea sa stea langa tine dar nu in brate, ii e prea cald). Asa ca e perfect ca nici pe canapea nu ii place sa stea, numai pe gresia rece

Am vazut Russian Blue cu ochi gri sau albastri. Frumoase dar destul de ciudatele unele dintre ele. Brittish shorthair mi se par superbe!! Noi am avut o minunata maidaneza care a trait 14 ani si a fost ca un al 4-lea om in familia noastra. Era foarte inteligenta si intelegatoare. Spre exemplu daca plangeam venea si ma pupa pe nas. Nu facea nimic din ce nu avea voie. Era foarte afectuoasa si intelegea ce vorbesti cu ea. Nu indraznea niciodata sa supere pe careva din familie dar la straini se mai dadea (numai la oamenii rai ). Si dupa asta ne-am luat o pisica atat de ciudata ca personalitate... ca am mereu sentimente amestecate in legatura cu ea (sa o arunc pe geam, sa o mai pastrez...?). Frumoasa foc si asta dar.... eu nu mai pot sa concep o pisica mai putin decat umana.

Mi se pare mie sau nu am vazut-o pe monica de ceva vreme pe aicic?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

18+

Mergi la inceput

dar in acelasi timp ma mananca si sanii foarte rau si cel mai mult in jurul sfarcului

Asteptand un ingeras 20+

Mergi la inceput