Laparoscopia
Raspunsuri - Pagina 2
leo_71 spune:
Buna fetelor,
Va rog sa ma primiti si pe mine in randul vostru ,in lupta pentru bebe.Joi 17.07 sunt programata pt laparoscopie .Sunt nerabdatoare dar mi-e si frica (un pic0 . Sper sa fie bine .
Si va mai rog ceva , Care ati facut laparo si o sa reusiti sau ati reusit sa ramane-ti insarcinate intrati si povestiti din experienta voastra .Dupa laparo o sa intru si o sa va povestesc daca e totul in regula sau nu pt ca am fost diagnosticata" cu SINDROMUL OVARELOR POLICHISTICE desi toate analizele hormonale sunt Ok .Mi s-a pus acest diagnostic de catre endocrinolog deoarece zice el ca am ciclu de 35 de zile dar regulat si pilozitate mare, iar ginecologul il contrazice pt ca zice el ;da ciclul e de 35 de zile dar e regulat .si de aceea facem laparo sa vedem cum arata ovarele , daca arata a ovare polichistice facem decorticarea lor si vedem daca mai e ceva de rezolvat . Eu sper sa fie totul in regula pt ca de 5 ani m-am saturat de investigatii , tratamente fara rost , nervi ,lacrimi, suferinta.....
Va
pe toate si va doresc din tot sufletul sa reusiti sa aveti
mult dorit .
LEONORA
KoraPop spune:
pysypisi eu te sfatuiesc ca daca in cca 6 luni nu apare bebe sa nu mai pierzi timpul si sa treci la FIV.Daca ai probleme cu trompele e singura solutie,singura speranta....Timpul este pretios....Multa bafta!
Kora
CARPE DIEM!
pysypisi spune:
Bine ai venit printre noi leo_71,iti urez mult succes la laparo si sa iti rezolvi problemele sa nu iti fie frica pt ca este fff simpla operatia mie imi era frica de raspunsul care urma sa-l primesc nu de operatie ai sa vezi dupa, ca ai sa-mi dai dreptate,asteptam vesti de la tine,
KoraPop multumesc pentru sfat dar sper sa nu fie cazul eu am toata increderea in bunul Dumnezeu ca ma va ajuta sa raman insarcinata natural,acum este prima luna dupa laparo in care am
abia la sfarsitul lunii o sa vad daca a fost cu noroc sau nu.Eu iti dorsc o sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos si frumos 
pysypisi spune:
KoraPop scuze,aveam impresia ca esti deja insarcinata(te-am confundat)dar poate nu va m-ai dura mult si ai sa ne dai aceasta veste.Sa dea Dumnezeu sa ne bucuram cat mai repede de cele doua liniute ale testului.
aris26 spune:
pentru ca stiu cu cata disperare cautam o poveste cu final fericit inainte sa fac laparo am hotart ca trebuie sa scriu despre reushita mea si aici pentru toate cele ce se pregatesc de laparo cu inima stransa.
pe 18iunie am fost operata de un doctor minunat iar pe 24iulie aveam in mana un test pozitiv!
am endometrioza, doctorul a curatat tot si trebuia sa incep tratamentul cu diphereline la urmatorul cm dar....nu a mai venit.
multa bafta tuturor sa aveti acelashi rezultat dupa laparo.
5+
bubu73 spune:
Aris, FELICITARI... o veste mai buna de atat nu se putea, ne-ai mai descretit putin fruntile. DD sa te aiba in paza sa ai o sarcina usoara.... sa ne tii la curent cu evolutia ta 

Oana_B spune:
Va rog, continuati discutiile despre laparoscopie la subiectul dedicat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108171
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!