Detoxifiant - pareri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

eu am incercat si Colonix si nu am avur rezultate spectaculoase, doar scaun...aproape in fiecare zi....

am incercat si detoxifiantul pe baza de fructe de soc de la Dacia Plant si la fel nu am avut rezultate spectaculoase....ma mai reglase la scaun....

sunt organisme si organisme, e bine sa inceri insa, poate chiar vei avea rezultate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Kari, Lia, multumesc pentru raspunsuri . Eram foarte curioasa daca Colonix-ul asta are asa efecte miraculoase precum se lauda. Este prea scump si nu ma tine buzunarul sa il incerc. Daca mi-ati fi zis ca se simte o diferenta foarte mare dupa ce il iei, probabil ca as fi facut un sacrificiu financiar si as fi cumparat si eu. Cred ca mai degraba o sa incerc Colon Cleanse, ca macar nu e chiar asa scump, desi nici prea ieftin nu este...

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu am facut o cura cu detoxifiant din asta din fructe de soc, anul trecut, vreo trei luni si nu pot spune ca am slabit, doar ma simteam mult mai bine, mai usoara, mai odihinita. Anul asta am incercat iar si n-a mai tinut figura. Am tinut tot trei luni dar gata, ieri am terminat ultima sticluta si nu mai iau. De data asta n-a mai fost la fel, plus ca nu mai vreu sa mai diuretice si alte chestii pentru tranzit, imi e ca apoi nu-mi mai reactuioneaza organismul singur si tot o sa trebuiasca "ajutat". Ar trebui luate pastilute de magneziu, eu deja iau de vreo luna, am o cutie cu 50 de pastile, cate un pe zi. In timpul curelor de slabire si din cauza direticelor trebuie luat magneziu, cel putin eu asa stiu. Bine ca nu da pofta de mancare ca altfel nu-l luam nici in veci.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michela09 spune:

Draga MINDY, incerc sa va mai tin la curent cu ce se intampla. Ce este f. important insa, detoxifiantul trebuie luat in conditiile in care se tine si un regim, si n-ar strica nici putina miscare (de ex. eu merg 4-5 statii pe jos in fiecare dimineata pana la servici, ca altfel nu am timp de sport). Pana cum e bine, cu gustul m-am impacat, ma stramb putin si gata! A, da, si trebuie multe, multe lichide...eu cam uit sa beau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

curele astea pentru detoxifierea colonului sunt bine venite pentru oricine. eu nu am suferit de constipatie, am metabolismul foarte rapid.... cine are probleme cu constipatia, e bine sa consume mai putina carne, mai ales cea de porc... mai multe fructe, legume, apa, ceaiuri din plante..

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Am inceput de luni sa iau tinctura din fructe de soc, si azi am avut un scaun tare ciudat, de o culoare inchisa. Nu mi s-a mai intamplat. Sa fie oare de la tinctura?

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sevastase spune:

Eliminarea toxinelor / Curatarea sistemului

- 3 zile consecutive in care consume doar mere, curatate de coaja

- orice soi de mar preferi si in ce cantitate doresti

- in afara de mere vei consuma 3 litri de apa plata zilnic, impartita in mod

egal pe tot parcursul zilei

- in seara celei de-a treia zi, ca ultima masa vei bea 50 ml de ulei de masline

In cea de-a 4-a zi iti programezi curatarea de colon. Apa pe care o folosesc sa fie la temperature corpului, se adaoga o lingurita de bicarbonate de sodium si o lingurita de sare la fiecare 2 litri de apa.

Intre ultima masa de miercuri seara care e uleiul de masline si curatarea de colon, se tine un post negru .

Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Si eu iau Detoxifiant pe baza de fructe de soc si mi se pare excelent, fara balonari, fara senzatia ca sunt plina ca un butoi, in fiecare dimineata abdomen plat, si se mentine si pe parcursul zilei chiar dupa mese.

La gust nici mie nu imi prea place insa m-am obisnuit, imi imaginez ca miroase a brad si-l beau rapid fara sa ma gandesc prea mult.

Nu l-am luat pt. slabire, nu vreau sa slabesc, m-am gandit ca ma poate ajuta cu fierea mea care e super lenesa si ma balonez. La mine a avut efectul scontat si ma declar super multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PISI_LUMI spune:

Buna,

M-ar interesa si pe mine, ce credeti ca e mai bun, praf sau tinctura?
Si eu am aceeasi problema , orica beau sau mananc ma balonez, chiar si dupa un pahar cu apa.Am incercat aproape orice, daca mai si mananc zici ca sant insarcinata in 4-5 luni.

Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Am luat acum cateva luni aceasta tinctura. Efecte la mine:
1. nu am slabit nici un gram
2. nu a avut nici un efect purgativ
3. am mancat normal, iar dupa ce am terminat cu tinctura parca am mancat mai mult
4. mi s-a dereglat ciclul
5. m-am umplut de cosuri.Da, cosuri de alea serioase, cum nu am avut nici la 15 ani.Ulterior tenul meu si-a revenit.
acu, presupun ca acele cosuri or fi aparut pe fondul detoxifierii..da eram chiar oribila.

Concluzia: mie nu mi-a facut bine aceasta tinctura.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput