Buna ziua,
Acum aproximativ 10 zile mama mea a fost operata la Spitalul Militar din Bucuresti.
Problema n-a fost insa una foarte grava de s-a recurs la aceasta interventie, dar s-a impus recurgerea la aceasta operatie ( cale vaginala laparocopic, i-a fost scos tot), insa acum nu se simte foarte bine. Desi refacerea imediat dupa interventie a fost foarte buna (fata de o operatie clasica) acum se plange de dureri (nu cedeaza decat dupa analgezice, antiinflamatoare) si inca mai are sangerari. In rest nu are alte simptome. Ea e un pic ingrijorata daca este totusi normal sa aiba dureri destul de mari, dupa aproape 2 saptamani.
Am apelat la acest forum in speranta ca voi gasi pe cineva care a suferit aceeeasi interventie sau a avut pe cineva si sa-mi spuna cate ceva legat de refacerea de dupa operatie si cam cat dureaza.
Va multumesc mult,
Luisa, mami de Dorothy (24.11.2004)
LUISA nu am facut aceasta operatie.....am facut o laparoscopie operativa, adica mi-a scos un chist ovarian si m-am refacut tare tare greu....cam o luna.....acu' nu stiu ce sa-ti spun....daca are durerile astea de ce intreaba medicul care a operat-o?? De ce nu merge la un control , la o ecografie sa vada ca totul e ok acolo? Histerectomia nu e o operatie usoara si deci, nu cred ca refacerea se face rapid. Mergeti la medic sa vedeti ca totul e ok, si ca are durerile astea , intocmai ptr ca e o operatie destul de naspa. Multa sanatate si sa ne mai scrii despre cum se simte.
Si mama mea s-a operat laparoscopic, e adevarat de colecis si a avut dureri destul de rele dupa. S-a intors la medic, a fost consultata, a facut ecografie...facea si temperatura la un moment dat.Intrase nitel in panica desi a lucrat in domeniu. S-a rezolvat cu antibioticul adecvat..dupa vreo saptamana de zacut.
Sanatate mamei tale.