Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Shose, mie mi-a zis pediatra ca vigantolul se da neintrerupt pana la 2 ani; eu zic sa nu i-l intrerupi (eu nu ma iau dupa farmaciste nici cand imi 'recomanda' ceva pentru mine, darmite pentru bb)

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Louiza am vazut una cu fluturasi supeeer.
Cat despre sepcutza....toate ii stau la "fara un sfert" ca sunt maricele si ea misca capu' de zici ca n'are stare deloc.

o sunt cam ingrijorata ca nu se intoarce inca de pe spate pe burtica.
De pe burtica s'a intors o data pe spate dar cred ca a facut'o pt ca nu suporta sa stea peburtica.
Io tot astept acobatzii.
Am citit ca Sacha grasunel de Miri a inceput sa faca "sport" la greu Bravo Miriiii!! Si bravooo pt sofat...esti tare si o sa devi si mai si o data cu rutina.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

A mea de-abia duminica a reusit sa se-ntoarca de pe spate pe burta, singura; pana acum o mai ajutam eu.
Dar inapoi (de pe burt ape spate) nu mai stie; ridica o mana sau un picior, dar pe rand si nu le coordoneaza, si ramane cu partea corpului respectiva, in aer - mori de ras dak-o vezi!

Ramona , ce fericita esti (ca suporti bine caldura)!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Stancutza am vazut pozele cu Sofia dulce si frumoasa si pe Victor barbatul bine care bea bere .

[bGabritza[/b] si la al meu ii transpira talpile dar banuiesc ca din cauza ciorapilor.Mainile nu am obs sa ii transpire.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

Ramo si mie'mi place caldura...o suport usor, si cel mai misto imi e la plaja...dar bb nu seamana cu mine din cate vad. Bine ca nu ai probleme cu bbicul tau.

Ginette nu mai iau dupa ea. Daca doc nu a zis nimik...stie ea ce stie sigur.

Gratzi esti o mami curajoasa. Stiam io demult. Recunosc nu am curaj sa merg cu bb in vacantza . Mi'e frica de tot ce misca. Daca nu ii e bine la hotel, ce ma fac pe drum, daca o apuca o pasa proasta?? Daca imi vine sa strig dupa ajutor la mama si ea e la 500km? Uff.
Noi o sa plecam 4,5 zile la mare. Nu stiu cum o sa suport dorul pe Pipeta mea...dar sper sa ma descurc. O las pe maini sigure.
Daca si tu dai drumul la AC, si Naty fac si io o incercare azi.

Shose si Pipetzica

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Shoe, eu am fost multumita, vezi la mine in album este unul invitatie botez, iar cyu intorsul de pe burta pe spate bubulina e experta ca nici ea nu suporta statul pe burta, dar in ceea ce priveste intorsul de pe spate pe burta cam greu, il face doar daca e pe perna se duce intr-o parte sau alta, daca e la orizontala nu se sinchiseste sa trreaca pe burta lenesa lu mama, si eu sincer nu o grabesc cu nimic, singurul lucru unde ii fac pe plac e sa o pun in fundulet ca face abdomene dispera sa stea in fund

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Cine poate sa ma ajute si sa-mi spuna ce trebuie sa le dam la puiutii nostrii atunci cand iau antibiotic???

Spunea cineva ca doctorii ar trebui sa prescrie in acelasi timp cu antibioticul nu stiu ce medicament/siropel... mai ales la fetite ca sa nu faca candida, parca....
Stiti ca eleni de saptamana trecuta era putin racita in sensul ca-i curgea nasucul si tusea. Dr. mi-a dat eurespal si niste picaturi de nasuc si mi-a spus ca daca nu-i trece in 3 zile sa-i dau si antibiotic ospamox.
Am asteptat deja 6 zile sa-i treaca....
Mi-e teama si din cauza faptului ca peste 10 zile avem botezul si vreau sa se faca bine pana atunci...
Deci, stie cineva ce trebuie sa cumpar de la farmacie si ce cantitate ar trebui sa-i dau ????

Eu stiu ca se da Biotics Baby pt. protejarea florei intestinale. E praf care se dizolva in lapte.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Ginette Uraaa!! bine ca s'a intors. Astept si io acrobatzii cu nerabdare.

Am uitat sa zic ca Pipetu' a dat in "mintea copiilor" iar. A papat azinoapte la 2 si la 5.
De obicei papa la 12 si la 6. Sper sa nu isi faca un obicei din asta.

Shose si Pipetzica

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

LauraD nasucul trece in 14 zile nu in 3. Dr i-a dat lui Tudor pt exact aceleasi simptome (plus febra 38.2) Nurofen 2.5ml dim si seara, Eferalgan 3ml la pranz, ambroxol 4 pic dim, pranz si seara (ulterior neonatologul mi-a scos picaturile de seara pt a nu galgai noaptea), Rinonef pic in nasuc cate una pe fiecare nara dim, pranz si seara. A luat tot 3 zile si doar ambroxol 5 zile. A mai continuat dupa tratament cu nas si usor cu tuse inca vreo 10 zile (dar fara febra).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Fetelor mie mi-a dat pediatrul pt. mucisori picaturi de pus in nasuc care se numesc Colargol si care scot mucisorii f bine si repede si se vindeca in 4-5 zile. Sunt fff. multumita de el. Ulterior mi-am adus aminte ca asta imi punea si mie mama cand eram eu copil.
Dar nu se prea gaseste, se prepara in farmacie si am gasit la farmaciile Centrofarm. Astia de pe la Sensiblu, Helpnet...nici nu auzisera.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Ramona, am admirat un bobocel de baiat (ca webshots e singurul site nebanat, inca); are niste ochi frumosi, de-o sa pice fetele!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput