Puiuti de Randunici 2008 !! (21)
Raspunsuri - Pagina 16
natynic spune:
Cristina, ce frumoasa si tanara esti! Si ce ochi superbi aveti toti 3!
Gata mitingu'...hranit copilu...rosii am luat ...ah, ce as dormi...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Olgutzika spune:
Ioana, te astept ! Nu stiu nimic despre Mamaia in care nu am mai fost de ani de zile. Noi mergem si anul asta, ca in ultimii cinci, in Jupiter: plaja aproape de hotel ( Tismana ), lata, curata, statiune aproape de Neptun unde ai ce sa faci. Asa ca sorry, nu stiu ce sa zic! Si nu uita, David nu are cum sa mai creasca atat de frenetic ca in primele luni!!! Fa un grafic de crestere si compara-l cu cele postate pana acum. Cata vreme cresterea e constanta, paralela cu curba principala data acolo, parerea mea e ca e ok. Daca i-ar fi foame, ar plange, nu ar dormi...just my two cents...
Clau, ce mai petrecere !!!! Niste frumosi toti patru, iar Razvanel mortal in costumul lui . Sophie face 6 luni cand vom fi la mare, deci diversificarea va incepe imediat dupa ce ne intoarcem. Sa pleci in timp de diversificare mi se pare crunt, deci sa profitam ! Plecam acum, doar cu lapte la purtator .
Simo-Mimo, lasa frica, si ia-o la trap . Cata vreme mai esti in concediu, ca pe urma...la program de zece ore pe zi, cred ca nici concediul de odihna nu are cum sa iti priasca! Si noi tot din cauza limbii nu ne putem muta acolo :-( Cand sunt acolo, ma simt ca si cum as fi trait de o mie de ani acolo, mi-e totul extrem de natural...whatever, stingem si noi lumina cu tine, stai linistita! Sustin felicitarile adresate curajoaselor care au plecat ! Imi pare rau de bona! Stiu cum e sa nu stii cu cine sa iti lasi copilul...azi am fost la o cresa unde intentionam sa o ducem de la un an...mai ramane sa vedem ce facem pana la un an! Ma apuca plansul cand ma gandesc ...Tu cand trebuie sa te intorci la munca? Frumoase personaje in poze !!!
Varuna, Marutza e o dulcica!!! Si tu o frumoasa! Si da, si eu vreau sa schimb programul de plimbare, ma rog, sa institui unul, ca acum e complet data peste cap din cauza plecarii...mi se pare cel mai bine de la 10 o tura, si de la 18 a doua! Cand vor incepe caldurile, va trebui sa schimbam iar, cred.
Simo, bine ca e ok Barosanul-pus-la-regim! Vreau si eu la umbra la Brasooooov . Stau si eu intr-un coltzishor de curte, pooot?!?!
Adriuta, apropos de dormitul lui bebe in brate: d-aia sunt multe femei indragostite de wrap...dorm copii ore intregi legate in el, fiind lipiti de mami, cu urechea lipita de inima ei...dar ai dreptate, noaptea e alta poveste! Eu incap in toti pantalonii de dinainte de gravideala, dar nici vorba de vreo bluza, prin toate razbate burta . Raman tricourile de Radu :D
Delphin, sa iti fie de bine cu noua freza ! Iti sta EXCELENT!!! Mi se pare ca te schimba extraordinar, ma faci sa ma gandesc si eu la o schimbare atat de mare! Frumosi copii ai, sa iti traiasca!!!
Naty, sa stii ca pe mine ma sperie diversificarea! M-am apucat sa citesc cate ceva, si deja sunt in ceata...sunt mai multe scheme din cate inteleg...poate ma ajuta Vio...Cand pleaca randunoiul la noul job? O Iulie cuminte in seara asta !
Luny, hai cu pozele!!! Am fost in Salzburg, Altenmarkt, un orasel la 50 km de Salzburg, care este si statiune, si Viena. Cu ce plecati in Grecia? Cu avionul sau cu masina? Ca cu masina mie mi-e frica rau de Bulgaria...
Ariel, felicitari pentru apropiata externare a Alexutzei! Bine ca a trecut!!! Si du, dom'le randunoiul, in vacanta, sa scape de frici
Roxana, succes cu alimentarea Amirei!!! Sa aiba pofta !
Cristina, mortale pozele!!! Vreau si eu doi bebici mici ! Nu stiu ce imi doresc, nu ? Iar tu arati excelent, nu ti se ghiceste oboseala DELOC!
Gata si cearceaful meu! Astept sa se trezeasca copilul, care nu a mai mancat de la 13:00...sa il hranesc, si sa plec afara! Pana maine dimineata la cafea, pup mamicile si bebicii!
PS Cleme, sa trimiti si la Ploiesti o portie de mazare, da?
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Simo27 spune:
Mai,intentia mea nu a fost sa va fac in ciuda chiar asa...Olga, te astept la Brasov...si care mai doriti,la umbra nucului batran
Cristina,sa nu mai zici ca Vladic nu mananca..si in cada era cu bucata de paine,pai se poate sa vorbesti asa copilu???-chiar ca arati bine,ce te tot plangi?
Clau
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Kya spune:
Ce norocoase sunteti ca suportati bine caldura. Pe mine ma termina canicula, la propriu. Ma moleseste in ultimul hal, parca imi inmoaie si creierul!
Si nu stiu cum o sa fac cu bebe si cu aerul conditionat...
Eu azi mai incerc o iesire in parc mai tarziu, ca alaltaieri cand am scos-o pe la 7-8 a fost extrem de agitata si maraita. Dar poate a fost doar o intamplare. Ar fi tare bine sa iesim asa cu zicea Clau seara, apoi baita, papa si nani. Dar de obicei programul nostru de plansete este intre 9 si 10.
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
CristinaGoji spune:
Luny, Naty si Olguttza
Adevarul e, Olgutza, ca nici nu ma simt asa tare obosita, doar seara pic rupta. Cu Vladut m-am simtit mai obosita primele 6 luni. Cat despre 2 bebici mici...intreaba-ma peste un an daca e bine sau nu, deocamdata nu comentez.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
natynic spune:
Simo, -de o mie de ori, pt ca vrei sa-ti lasi copiii cu mama ta si sa mi-o plimbi pe Iulia . Ma bucur ca Barosanelul e bine; analizele astea chiar ar putea indica faptul ca ai lapte gras, chit ca mi se paruse o aberatie. Aveti in familie careva trigliceride mari?
Kya, eu am zis, suport bine caldura dar la ce ne asteapta aer conditionat tot va trebui si ma ingrozeste si pe mine cum va fi cu Iulia; eu sunt posesoarea a 2 pneumonii si "n" raceli din cauza de AC, il urasc si mi-e frica pt ea dar nici sa se supraincinga nu se va putea...oare va trebui sa le facem bebeilor mai multe dusuri pe zi pe canicula, cum facem noi?...
Iar a inceput mitingul, cu muzica super-tare si Iulia s-a trezit speriata plangand, acum am pus-o in sufragerie in scoica, fiindca se aude mai putin. Dar bubuie peretii mai nene, nu exagerez! Ce boxe or avea, frate???
Olgutz, randunoiul meu a inceput noul serviciu, deocamdata e relativ invatacel; in plus, si-a facut impreuna cu 2 asociati o firma de constructii (nu ca ar fi pregatirea lui, dar el se ocupa de toata partea administrativa) si uite ca au cam dat drumul la afacere, au deja o lucrare gata si alta in curs; evident, asta ii umple dupa-amiezele si sambata uneori dar asta e, avem copil, urmeaza sa ne mutam iar eu am intrat in CIC si voi avea 6 milioane pe luna, asa ca el e baza...si eu nici macar salata de rosii sa nu-i fac?...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
adriuta spune:
Acum am terminat treaba de dimineata...saturat bebe fomila, pus ceva la ghiozdan, plimbat bebe, luat vitaminele (10/zilnic:))))si zic hai sa mai bazai pe aici. Aud plangand copilul ...ma duc...verific...imi vine sa imi dau palme. A facut un BIG K in leganutz...asa ca fetelor nu va mai plangeti ca nici al meu n-a facut 2 zile si acum....e BIGGGG.
No ca a inceput bine ziua....
Fug...
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Simo27 spune:
Naty,tata are diabet..dar nu stiu daca are si trigliceridele mari.o sa il intreb.si eu nu mananc grasimi,nu-mi plac deloc...doar dulciuri!pai,din cauza asta mi-au zis sa ii dau doar 5 mese pe zi,...dar mi se pare o aberatie..daca vrea titi,eu sa nu-i dau decat de 5 ori????si in rest ceai??zau ,ca nu pot..deja i-am dat de 5 ori,si ar trebui dupa dr sa nu-i mai dau deloc pana maine,si mi-l linisteste dr?!zau asa!Nasol cu muzica aia tare,dar daca e candiatul pe care o sa il votezi,presupun ca suporti altfel
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ariel_7000 spune:
si eu imi promit zilnic ca il voi scoate afara pe teo la ore normale, dar nu reusesc!!!nu pot si gata! poate cand va veni alex acasa ma va aduce "la program",caci in ultimul timp am fost haotica rau...adica iesit afara si la ora 13 si la 21...baita si seara si dimineata
simo, incearca sa-i distantezi mesele...adica, daca el mananca la 2 ore, incearca sa faci un interval de 2 ore si 1/4 in primele zile, apoi 2 ore si 1/2...si tot asa pana pe la 4 ore intre supturi...
el suge bine la o masa? ca poate ii place doar sa "tocaie". asa facea alex si practic eu eram toata ziua cu tzitzi in gura ei si noaptea....a mancat noaptea pana la 1 an si ceva si eram zombi....
cat despre molifta, iar nu am reusit sa o fac!!!! am fost la 3 biserici si nu era nimeni!!! dar ce program de "lucru cu publicul" au???
naty si la noi e campanie...mai ai roshii???
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ariel_7000 spune:
cristina, eu recunosc ca e cam obositor cu 2 strumfi, chiar daca ma ajuta mama cu alexutza...eu seara pic lesinata! cand ma trezesc dimineata, primul meu gand este despre cum va fi cand ma voi culca iar:))
la alex mi s-a parut foarte greu in primele luni si mi-am zis ca nu imi mai trebuie copii...acum sincer mi se pare mai usor, poate din cauza ca sunt "mamica cu experienta":))), nu ma mai agit din orice, rezist mai bine la urlete (cand plangea alex, plangeam cot al cot cu ea...aveam senzatia ca sufera rau si eu nu pot sa-i fac nimic sa o alin)....oricum, toti cunoscutii mei raman cu gura cascata cand le zic ca parca as mai vrea si pe a 3 a bb-elina (ilincutza)...dat fiind faptul ca mi-am facut "norma" si ca am trecut prin ce am trecut cu nasterea copiilor, mai ales a lui teo...eh, mai am timp sa ma mai gandesc:))). glumeam cu mama, care face o fatza socata cand aude de bb3:))), ii ziceam ca eu l-as face, dar unde-l pun??? (noi avem doar 2 camere si la cat am muncit la renovare si la pictureala, eu nu vreau sa ma mai mut curand:)))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO