test pozitiv - test negativ
Raspunsuri - Pagina 2
aris26 spune:
testul de sange se poate face la urgentza la ids-calea dorobanti nr. 58(intre perla si a.s.e.)sau la medsana in zona piata cotroceni.betahcg-ul nu costa la urgenta mai mult de 100ron indiferent de laboratorul ales.
sunt o gramada de alte analize ce trebuie facute, eu le-am facut cand m-am hotarat sa fac un copil, dar sunt multe femei care le fac deabia dupa ce raman(toxoplasma, rubeola,citomegalovirus..etc)+cele la secretie(clamidia...)
bafta tuturor!
danarux spune:
Am fost sa fac testul - la IDS - a fost 57 ron - o sa am raspunsul la 4 - e bine ca am mult de lucru si trece timpul mai repede.
danarux spune:
Ei uite ca am si rezultatul - nu e bebe! Ne pare tare rau dar macar nu mai ne mai facem sperante (luna asta).Probabil ca intarzie de la duphaston-ul pe care l-am luat ... iar despre test ... nu am explicatie...
Oricum va multumesc mult pentru ca in nebunia in care traim cu totii ati gasit cateva minute pentru mine .E bine sa stii ca e cineva acolo care te incurajeaza , iti da un sfat.
Si mai e ceva: citind ce ati scris fiecare dintre voi mi-am dat seama ca sunt multe lucruri care se pot intampla cu o sarcina.
In primul rand vom schimba doctorul (o prientena mi-a recomadat-o pe D-na Mihaela Popescu de la Giulesti) fraza "esti stresata de aia nu ramai insarcinata" incepe sa mi se para doar un text, o scuza . As prefera sa gases un doctor care sa se implice mai mult de atat. Nu sunt un fan al analizelor dar si eu cred ca trebuie facute inainte sa te hotarasti sa ramai insarcinata.E drept ca d-na doctor la care ma duc ma stie de 10 ani dar asta nu inseamna ca nu trebuie facute analizele,nu? Pana la urma ea nu-si asuma nici un risc.
Multumesc inca o data pentru suporul vostru si o sa va mai povestesc din cand in cand ce mai facem.
adiisa spune:
Buna Fetelor
Ma numesc Iza si noi ne dorim un
de ceva timp,dar nu a vrut sa vina pana acuma.
De cate ori am facut un test de sarcina,am folosit SURECHECK,si ne iesea cate o liniuta,si intr-adevar nu eram mamica.Insa Sambata trecuta,am facut un test si din prima mi-a iesit a2a liniuta.Am mai facut alt test si la fel ne-a iesit la fel.CM nu imi venea si nici nu a mai venit.Deci parerea mea este pe propria piele,ca dc e sa iasa a 2a liniuta,iese imediat,dupa ceva timp nu ar fi un raspuns corect.
Oricum sunt asa de fericita incat as spune la toata lumea dc as putea.
Sa va aud si pe voi aspirantelor ca v-a iesit a 2a liniuta mult asteptata.
Isabela si
cel mult asteptat.
Revin cu noutati
adc spune:
draga danarux,
sper ca nu esti foarte suparata (cunosc foarte bine "senzatia" de esec din fiecare luna fara bebe). Am vazut ca te preocupa alegerea unui medic, eu cred ca cel mai important e sa gasesti pe cineva cu care poti sa comunici, c-o fi femeie, c-o fi barbat, ca-i laudat de unii sau injurat de altii, nu prea conteaza daca il simti OK in relatia cu tine si e un pregatit profesional.
Si, in alta ordine de idei, fa o monitorizare a ovulatiei o luna sau doua ca sa stii cam cand se produce, organismul iti va da si alte semne pe care le vei corela in timp in asa fel incat vei determina momentul respectiv fara eco. In acest fel "actionand" la momentul oportun castigi timp pretios.
adiisa, multe felcitari pentru cele doua liniute!
Adc cu Printesa Andra (18.02.2006)
danarux spune:
Chiar ma uitam pe net la o lista cu doctori ,diverse pareri despre ei
si remarcam cat de diferite pot fi opiniile pacientilor.Am cautat-o si pe fosta mea doctorita si se cam potrivesc comentariile.
Grea alegere .
Eu in general am un ciclu regulat la 28 de zile si in aproape toate lunile chiar simt cand ovulez -la mine in schimb e problema uterului retrovers - unii doctori spun ca se ramane mai greu insarcinata.(e mai greu dar nu imposibil )
Mai e si sotul meu care are 42 de ani si fumeaza mult.(nu are voie in casa doar in terasa sau in gradina ca sa nu ma chinuie pe mine - urasc fumul)
De indata ce gasim un doctor ne "verificam" amandoi din cap si pana in talpi.
Alé spune:
Din moment ce dilema testelor s-a rezolvat, voi inchide acest subiect si te rog sa te reorientezi catre unul dintre subiectele de discutii.
Succes.