Strumfi de iulie-august 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 18

violetan spune:
Karli, brazuka, am inteles ca e vorba e de paste, ca aia intrebasem. Dar mi s-a facut pofta de scoici cand v-am auzit pe voi (sunt innebunita dupa scoici) si in acelasi paragraf am si intrebat (retoric) unde gasesc E adevarat ca a sunat cam aiurea
dar mi-am imaginat ca nu dati (inca) scoici la bebei
Revin: mi-e pofta de scoici de-nnebunesc, la modul cel mai propriu. De azi dimineata numai la asta ma gandesc
Nico, ador intalnirile astea. Mi-ar placea sa va cunosc pe toate! Cat de dulci si frumoase sunt fetitzele voastre in iarba si cum dezbat ele subiecte presante pe limba lor! Zici ca pun cine stie ce probleme importante la punct!
Carla, v-ati intors?
Anya/alina,
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

violetan spune:
Olgutzza, multa multa sanatate olgai!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

andicu spune:
Olguttza, imi pare rau ca aveti probleme! tare nasol cu enterocolita! sanatate multa si refacere rapida!

www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

jadi spune:
Helou, helou!
Vesele, sanatoase? Ei hai ca macar atat am fost si eu in stare sa urmaresc, nici voi nu ati mai scris atat de mult asa ca perdelitul a fost usor .
Sa zicem ca urmeaza sa fiu un pic mai libera, abia peste 2 saptamani ma pot "lauda" ca raman doar cu sotul pentru vreo 10 zile, copiii ii trimitem in deplasare, pe cel mare la Tusnad cu o bunica, pe cel mic la Braila la alta bunica! Si o sa fie o liniste completa in casa, cred ca ma voi plictisi .
Cu ce ma laud? Nu prea am cu ce (hehe, asa zicem toate si apoi insiram toate nazdravaniile copiilor). Dodo al meu a trecut in a 3 luna de muci si tuse. Nu as putea zice ca m-am consolat dar intretimp am mers si la alt doctor, am fost si la ORL, nu are polipi deci din punctul asta ne-am linistit. Ramanem pe diagnostic de bronsiolita recurenta sau astmatiforma sau cum se numeste asta in limbajul doctorilor! Mergem pe aerosoli de 2 ori pe zi, mucii parca s-au diminuat, tuse insa persista! De altfel toata lumea ne spune sa nu ne asteptam la efecte imediate, tratamentul poate dura ani asa ca rabdare si tutun!
Eu zic ca dezvoltarea lui Tudor e buna, are 9.300 cantarit azi si e lungut (il vad asa din ochi ca nu l-am masurat dar a crescut in lungime destul de bine in ultima luna, dintr-o data i-au ramas scurte pana la jumatatea gambei multi pantaloni). La miscare nu sta atat de bine dar zic ca e ok, nu merge de-a buselea dar vad ca stie pozitia doar ca nu misca nici un fir de par, cel mult se aseaza in fund la loc. Se ridica in picioare agatat de mine (cel mai tare e cand stau cu spatele la el si el se agata de tricou pana e in picioare) si in pat isi face elan se prinde de marginea patului si pac, aproape ca ar vrea sa escaladeze patul. Nu merge decat tinut de maini, ba mai mult ni le ridica el in sus si asa paseste dar nu as zice ca foarte bine, e inca la inceput. Are putere in maini si in picioare dar cred ca e doar puturos, nu ma agit inca!
Si face o groaza de ghidusii. De vorbit balamjeste repede si foarte convingator in bebeluseasca, spune ta-ta dar nu se refera la tasu, zice papa si se refera la mancare, zice pa-pa si se refera la plecarea cuiva din casa (ba face si cu mana). Zice uite si ne indica cu degetul aratator (de la ambele maini) ce vrea sa ne arate. Zice ursu' si se refera la Winnie, il intrebi cum face catelul si zice repede aa-aa pe tonalitate de ham-ham. Bate din palme, e la fel de tobosar asa cum a fost si fratele lui si cam atat cred. Nu sunt multe dar eu zic ca e de bine, bona sta cu el si in fiecare zi mai apare cate ceva nou. Nu va zic ca intr-o seara ii cantam "un motan cat un pisoi", melodia casei as zice si mi se parea ca la pam-pam-param-pam-pam zicea si el ceva asemanator! Tipa Vlad, tipa si Dodo, rade Vlad, rade si Dodo, se bat destul de des dar mai mult de ceva vreme au inceput sa se joace impreuna!
Deni & Vlad & Tudor

jadi spune:
Am probleme cu mouse-ul si am teama ca pierd ce am scris asa ca voi scrie mai multe mesaje .
Saptamana trecuta in weekend am fost la mare si i-a priit de minune, am stat si pe plaja chit ca era un vant destul de mare, seara si dimineata ne plimbam pe plaja si s-a vazut ca nu mai era atat de mucos ca acasa. Asa ca ne-am hotarat sa merge si weekendul asta iar Dodo sa ramana acolo pana marti ca sa continue cura heliomarina combinata cu aerosolii. L-am bagat cu picioarele in apa ca era destul de rece desi sotul a facut bai peste bai, cica primele 5 minute sunt mai rele dupa care e OK . Eu nu m-am incumetat!
De mancat mananca destul de bine, 4 biberoane pe zi de 150-180 ml apa (ma refer la partea bruta plus masurile de lapte). Impropriu zis 4 pe zi ca din ele 2 sunt de noapte, unul la culcare in jur de 9 si altul dimineata in jur de 5-7, depinde de cum se trezeste! Ziua mai are 3 mese , una de fructe, una de mancarici si una de iaurt! Noaptea doarme circa 10-12 ore (eu nu pun la socoteala trezirea de dimineata de lapte ca adoarme la loc). Inca ii fac pasat dar recunosc ca din ce in ce mai des ii dau in mana mancarea sa manance singur mai ales banana, o linge fara sa fie pasata. Nu bea apa din cana, inca avem biberon de apa (de fapt nici nu m-am incumetat ca mi-a fost frica sa nu se inece si asa am avut zice cand el se ineca cu mancare pasata din cauza mucilor care nu il lasau sa inghita). Nu se omoara cu biscuitii si alte mancaruri intre mese, recunosc ca in parc ii mai dau 3-5 pufuleti pe care ii devoreaza. I-am dat si cirese, le mananca mai bine decat Vlad, ramane din cireasa samburele si coaja, nu stiu cum reuseste sa le aduca in starea asta!
Deni & Vlad & Tudor

jadi spune:
Si cam atat cu laudaroseniile! Bona ma tot zapaceste ca e copilul frumos, eu asa il vad dar ma gandesc ca sunt mama lui dar cat am fost la mare, 2-3 persoane total necunoscute ma opreau sa imi zica de el ca e frumos! Va dati seama ca imi crestea inima cat casa .
Si am si cateva poze mai recente, sa ii vedeti carliontii care banuiesc ca nu vor creste la loc dupa ce il voi tunde (abia astept sa il tund, am si eu nebunia mea la cap ca baietii trebuiesc tunsi scurt). Si nu stiu cu cine seamana asa cret, i-am spus si Alinei ca banuiesc ca seamana cu Anya ca noi avem parul drept Si cam atat ca ma asteapta cel mare sa il culc
Poze noi incepand de aici
Deni & Vlad & Tudor

cafera spune:
quote:
Originally posted by karligutza
va pup... si-o sa mai trec pe la voi!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Eteteeeeeeeee, ce distanta doamna.... M-am inselat eu, dar parca erai din aceeasi casa cu noi, sau....De cand ai schimbat macazul?

cafera spune:
Jadi, o placere sa te citesc. Ai doi baieti frumosi; pardon, trei. Si despre cel mic...daca te intalnesc, cu siguranta ma alatur celor care te opresc si-ti spun ca e frumos.

cafera spune:
Anya, chiar m-ai facut curiosa. Stii framantarile mele in ceea ce priveste vaccinarea. Ne poti relata pe scurt care e opinia ta actuala?

karligutza spune:
caferutzo pai nu-i asa? eu aici (acasa) si voi acolo(pe net)? si stiu ca a sunat intr-un fel tocmai de aia pusesem unul cu dintii ranjit (caci teoretic suntem o echipa, practic unii mai vin, mai pleaca, iar in ultima vreme m-am mai detasat si eu de acest fenomen numit forumul...) nu fi suparata, ca nu m-am retras de tot, macar asta-i bine
... daca n-am plecat cand ma dadeau afara, sa plec eu acuma de buna voie? neah!
nu inca!
...... te pup, aproape ca m-a lovit in ochi caracterul de 6, asa ca am venit sa raportez starea de fapt!
ghinetz fac si eu ca dna.jadi: adeluta papa lapte (tzitzi) de vreo 4, chiar 5 ori pe zi (cate o portie zdravana... caci nu stiu sa zic in mililitriiiiiii) si in rest vreo 3 mese, plus prostioare intre ele, cum bine zicea si ea ca Dodo nu prea serveste... deci are masa de dimineata fructe cu iaurt sau fara (inca mananca pasat bine altfel se ingretoseaza si vomita daca simte bucati mari) si la pranz ciorbite inacrite chiar cu bors de putina (de la mama), pilafuri, piureuri de legume, deci mancarici tot cum zicea dna. jadi.. iar pe dupa-amiaza ma mai loveste cheful sa fac cateodata o mamaligutza, asa ca ii dau cu iaurt si branza, or doar iaurt... de multa vreme am cam renuntat sa ii fac cereale, insa n-am aruncat cutia inca pt.ca cine stie cand imi cade in mana sa ii mai fac o portie si de d'aia! acu' sa stiti ca i-am mai facut si o budinca din paste, si un lapte cu gris, puncte puncte... mai multe chiar nu-mi mai amintesc!
ma bucur si eu ca a reaparut dna.jadi in front, asa ca te pup pe-aici pe un' te prinde omu' si iti doresc multa sanatate lui Dodo iar treaba aia cu "poate dura ani" as vrea sa cred ca nu-i asa si iti doresc sa nu fie asa! o sa ma uit si la poze in curand, inca n-am avut timp... dar nu te las eu fara feed-back!
...
mai pup o 'gajicutza' de aici, anya... multumim complimente si pupam la loc fete dulci si frumoase care se imbraca cu cele 54 de rochite
... ii spuneam aseara sotului si zicea, "draga mea sotie, tu sa nu cumperi multe rochite!
(se teme, ati vazut? se teme! stie el ce stie!)"... l-am mai linistit zicandu-i ca fetele anyei au atatea rochite nu doar cumparate ci si primite! o sa venim la control cu inima (de sperietura trasa de sotii nostri draga alina) asa ca vezi ce ne mai spui, cum faci, ca pot fi afectati grav barbatii cand aud de cantitati mari de rochite!
mai vreau sa caut cu privirea pe una (tot o gajicutz') valen ..... deci biz biz valen! ce faci, unde esti? pregatesti f'un tortulet ceva? sarbatoare mare se apropie!!!!!!
ce mai face ines? dar sarah? am ramas c-un dor de ele si vad ca rar mi-l vindeci
... hai mai povesteste-ne de ele!
cristina26 cum a fost la sarbatorirea unui anisor? asteptam povesti si de la tine... eu m-am gandit, cum s-au mai gandit si altii, ca sa facem ziua Adelutei cu "ruptul turtei" (cum se face in South Part aicilea ) si cu taiat motul si cu alesul obiectului de pe tava de 1 an, in familie (noi, nasii, parintii, fratii/cumnatii) intai acasa la un pahar de apa rece
si apoi probabil la un pranz sanatos la un restaurant si un tortulet pe care sa fie o lumanarica in care sa sufle adeluta
...
si nu in ultimul rand, ce stiu eu la ora asta in "noapte" (sau dimineata devreme ) e ca azi e ziua cuiva drag mie si anume
Lorinutza!!!!!!!!!!!!! .. gata intrati si voi in linie dreapta spre frumoasa varsta de 1 anisor! sa vezi de-acu' ce se cade intrebarea: "cati ani are?".... iar mandra mamica de Lorina sa raspunda curiosilor: "are 1 an si-un pic"
uitasem sa salut si pe fetele de la Valcea si Arad nma si alina.a si poate ca imi fac timp sa ma uit si la pozele voastre caci am citit ca ati avut o intalnire cu bebelusele voastre....... ma intorc si la voi cu un feed-back; numa' un pic sa vad ce-au facut gajisile astea mici in iarba si va zic ce impresie mi-or lasat mie!
am mai vazut acu' cateva zile un baiat blondutz cu parul cret, fffffffff.fain, dar asa m-o inselat pozele din profil, cele cu ochii si zambetul lui fermecator, incat am crezut ca e fetita!!!!!!!! sa ma scuze mamica oaana dar asa am crezut o buna bucata de timp, gandindu-ma cam asa: "eu stiu dom'le ca fata are 2 baieti, dar asta mare (copilul de prin poze) o fi chiar baietel? nu prea pare, dar nu sunt convinsa inca asa ca mai caut indicii "
si m-am tot uitat in poze, ca pana la urma sa-mi dau seama: nu era vreo fetita venita in vizita, pozandu-se cu Aaron, ci era chiar fratiorul lui mai mare! faina pacaleala am avut! bine ca m-am lamurit in timp util!
m-am trezit la 5.30 sa o alaptez pe adeluta (la cererea ei evident, ca nu am eu ore fixe-n capu' meu care este capu' meu - vorba 'clasicului' ) si am venit fuga sa scriu un mesaj aici, dar ia uite ce fuga l-am scris... s-a facut un roman si am ajuns si la 6 si-un sfert cu el! asa ca unde-i somnu' meu?
somnu' meeeeeeu???? sooooomnuuuuleeeeee?????? unde esti? si somnu' nu zise nika!
deci mai bine ma duc in padurice, ca pe la voi am fost (asta ca sa ma mai intrebe caferutza noastra ce vreau sa spun si cu asta
cafera
si
ca sa nu te supar di tat! eu glumesc fireste!)
karligutza
sunt mamica Adelutei