Strumfi de iulie-august 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 16

Amethyst spune:
La noi se mananca cam asa:
dimineata, cca 200ml lapte
pe la 10-11 cereale cu fructe
pe la 2-3 tot felul de variante de legume cu sau fara ou. Ii dau si linte si pilaf, cartofi la cuptor, sote de legume, supa cu galuste, ciorba de zarzavat si uneori si felul doi, fructe sau iaurt
pe la 6 ceva gen branza cu mamaliguta, iaurt (numai simplu) sau alte fructe decat dimineata
si la culcare un biberon cu lapte, mai bea si noaptea unul.
ghinetz eu stiam ca nici nu se pune problema de carne de porc inainte de 3 ani si cascavalul nu e cel mai sanatos dintre branzeturi, nu te supara ca ti-am zis
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

violetan spune:
Buna dimi!! O cafea, ceva? Sau o ciocolata fierbinte pt cine nu bea cafea, sa nu discriminam
Fetele, citeam ca unele dati deja la bebei paste si peshte. Ce fel de paste? Ce fel de peste? Laur vrea pasata papika si inca nu papa bucati (mai gusta biscuitzi de la nestle, dar s-a innecat f urat o data). Eu stiam de la dr mea ca peshte se da dupa un an, dar i-as da si eu mai curand, ca s-o fi plictisit si el de papika asta...
Pup si o zi frumoasa!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

cafera spune:
Buna fetele!
Catralu, m-ai speriat cu biberoanele din plastic. Eu tocmai le schimbasem pe cele de sticla cu bibe de plastic, pentru ca mai are obiceiul sa-mi ia bibe din mana si sa-l arunce.

andicu spune:
Neata. Si eu la cafea fierbinte si dulce!
Catralu, mie imi povestise prietena mea din Germania de problema asta , dar mi-a mai spus ca s-a remediat problema. La noi ar fi f nasol, ca Filip numai din astea mananca pt ca au si tetina mai mare. Chestia e ca la noi n-a aparut nimic legat de Avent.
Violeta, eu ii dau lui Filip salau sau orice peste alb, slab, fara oase. Paste- tagliatelle sau taitei lati si fidea (desi nu prea ii dau ca nu prea ii plac).
Oana(Ghinetz) , eu am inceput sa-i dau lui Filip cascaval Dalia de la Milli; mi se pare f bun ca e moale si e aproape nesarat dupa parerea mea. Carne de porc nu-i dau nici eu si nici n-o sa-i dau cel putin pana la 2 ani.

www.tickercentral.com/view/9fgr/9.png" target="_blank">Cum crestem noi

ghinetz spune:
Neata, multumim de cafea. La mine intravenos, se poate? Ca tare greu mai ies dintii nr 5 si 6...
Ame, cum sa ma supar. Tocmai laudam initiativa de a veni pe forum cu informatii - asa, ca pe vremuri. Citisem la fete ca dau carne de porc. Si am vrut sa atrag atentia. Eu nici lui Stefan nu-i dau decat f rar, un gratarel sau in sarmale, ca ii plac muult.
Altermativa pentru cascaval care ar fi? Ca se pare ca s-a cam saturat de iaurt. Am testat azi Mozzarella Picolo, de la Milli. I-a placut. Stiu si eu daca o fi buna...Acum m-ai pus pe ganduri. Ideea e ca vreau treptat sa fac trecerea la mancare de copil mare (era sa spun adult). Si atat m-a dus pe mine gandul pentru mic dejun.
Alte sugestii daca sunt, va rog, le spuneti si aici
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Amethyst spune:
Neata,
Oana, ma gandesc ca o branza tartinabila ar fi ceva mai sanatoasa? Sau poti sa-i dai iaurt cu bucatele de fructe, branza cu smantana. Cascavalul eu l-as introduce putintel mai tarziu. Mi se pare prea gras, e obtinut prin oparire si sarare...;iar branza topita e chiar f f rea, si pentru adulti. Imi place mult dar incerc sa mananc cat mai rar.
Eu una nu tin cont neaparat ca e mic dejun. Adica daca ai chef sa-i faci salau la gratar intr-o dimineata, de ce nu?
Am sa incerc si tofu, in curand, adica branza de soia
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

brazuca25 spune:
Neatza!
Violeta eu i-am dat Denisei paste de care mancam si noi, chiar ieri am facut scoici de la Baneasa si i-am pastrat din cele fierte pentru noi si le-am amestecat cu branzica proaspata si 1 rosie bine maruntita. A papat foarte bine desi nu se pasasera prea bine si mi-era teama ca nu o sa vrea bucati asa mari.
Pestele abia am inceput sa ii dau, dar ii place mult. I l-am dat simplu doar cu putina painica. Nu stiu cat de bine o fi, a mancat vreo cateva lingurite pentru prima oara
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

loredana_76 spune:
Buna dimineata.
Eu paste i-am luat de la Barilla sint unele mici,mici in forma de steluta care cred ca se pun de fapt in supa.Si peste i-am dat salau si pastrav.Brinzica i-am luat mozarela ca e moale si fara sare si de la piatza de la tarani i-am luat ieri niste cas dulce sa vad daca ii place.

violetan spune:
Brazuka, andicu, multumesc! Scoici?? De unde scoici? Innebunesc de poftaaaaaa!!!! N-am avut pofte in sarcina, dar ati reusit voi sa ma faceti sa balesc continuu
O sa incerc sa-i dau si eu peste si paste, dar daca tot e sa le pasez....offf abia astept sa pape si el ca un copilash mare. Eu ma straduiesc, dar vorba uneia dintre voi: decat sa pape in sila sau sa pape mai putin mai bine papa pasat, cum ii place lui, nu?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

karligutza spune:
Violeta, brazuca vorbea de scoicile de la BANEASA care sunt niste paste in forma de scoica, corect? iar din ce-a zis andicu eu n-am inteles ca a zis ceva de scoici adevarate (din alea din mare - Marea Neagra sau ne-neagra ).... ma gandeam ca poate asa iti scade pofta de scoici sau chiar se anuleaza... daca intelesesi bine, scuza-ma, si solutia e simpla, mergi la primul supermarket si cumperi paste in forma de scoica si gata! rezolvi pe loc
!!!!!!!!!
eu nu va zic ce papa adeluta pt.ca mi se pare ca nu e deloc interesant... mananca orice e voie pt.varsta ei, adica in continuare fara sare/zahar/albus de ou/peste/capsuni si alte alea.... ia in continuare fier si vigantol, creste mare, dar n-am mai cantarit-o, vorbeste muuuuuuuuuuuuult pe limba ei, merge mult tinuta de o manuta, iar de-a busilea sau sa mearga singurica inca nu....
pasiunea noastra acum e sa ne uitam dupa rochite! abia acum a inceput sa mi se deschida pofta de rochite, ca deh' incepe si fata mea sa stea in picioare cand rochita isi are rostul... altfel, era destul de incomod s-o imbrac cu rochita si ea sa stea in pat culcata sau in fundulet... ma rog, preconceptii de-ale mele...
va pup... si-o sa mai trec pe la voi!
karligutza
sunt mamica Adelutei