Gradi Little friends Brasov

Gradi Little friends Brasov | Autor: bebiutu

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Am o mare rugaminte la mamicile si taticii din Brasov.Baietelul meu de 4 ani merge la o gradinita de patru ore unde s-a adaptat foarte bine numai ca in ultimul timp nu mai are cine la-l ea de la gradi la ora 12...asa ca sant nevoita sa-i caut o gradinita de 8-9 ore.
Am vizitat gradinita Little friends de pe Ifratirii Nr.12....arata foarte bine ,numai ca am auzit ca educatoarele ar fii cam dure.Daca are sau a avut cineva copilasii acolo as avea mare nevoie de un sfat.

Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunabrasov spune:

Eu am avut copilul la gradinita lor si educatoarele nu sunt problema. Au insa o mare lipsa de bun simt, responsabilitate, educatie si nu as recomanda-o pentru nimic in lume. Copilul meu a vomat de mai multe ori intr-o zi, nu am fost sunata de educatoare, am ajuns la urgente la spital, m-am internat 2 zile cu el ca sa-si revina, cu perfuzii si toate cele, iar de la gradinita nu am primit nici macar un telefon sa intrebe cum se simte, desi o sunasem chiar pe directoare sa intreb ce a mancat copilul. Tot ce a interesat-o pe directoare a fost sa-i platesc taxa si sa-mi arunce in fata ca a fost foarte bine ca am avut unde sa-mi duc copilul. Atitudinea ei este ceva ce doar in filmele de dinainte de revolutie vezi, cu impresii ca face favoruri parintilor ce muncesc sa-i plateasca niste servicii pe care nici nu pe primesc!! Va recomand sa alegeti orice alta gradinita din Brasov! Aceasta nu se poate numi gradinita! Desi arata frumos pe dinauntru, serviciile sunt sublime, dar lipsesc cu desavarsire!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arias03 spune:

Am vazut la mai multi useri pe forumuri aceasta intamplare. Eu am copilul la little friends si stiu cum a fost intamplarea mama copilul nu a dat decat numarul ei de telefon in fisa lui nu mai exista alt numar de contact si aceasta era plecata din tara cei de la gradinita nu au avut cum sa ia contact cu ea pentru ca nu raspundea la telefon, si copilul a fost neglijat de parinti de sa ajuns acolo 100 de copii mananca aceasi mancare si doar 1 ajunge la spital, daca ar fi fost mancarea de vina sigur nu se intampla doar un caz.Eu nu am avut probleme cu copilul sunt foarte multumit.Sunt de parere ca un parinte trebuie sa ii acorde mult mai multa atentie copilului si interes inainte sa invinovateasca pe cei care au grija de el.

Mergi la inceput