Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Buna fetelor... cum a fost in week-end??? la mine naspa, ca am fost la munca.....asta e
CLAU felicitari pt , eu inca nu am aflat ce este....sa fiti sanatoase amandoua si sa ave-ti parte numai de bucurii, ma bucur pt. tine

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Clau_geo stau langa tine. Pe langa intersectie, dar mai retras, intr-un bloc de 4 etaje. Mi-ar placea sa te vad, mai ales ca nu stiu cat mai stam aici pentru ca vrem sa le cuam o casa una din zilele astea si tot cautam... Scumpe mai sunt :(

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

kid ai dreptate cu pampers nr 2. eu am luat lista de pe net, nu am facut modificari in ea
kllemi imi pare rau ca a tbuit sa muncesti in w/e. ai recuperat ziua aceea de 2 mai ?
azi am sunat la personal si mi s-a spus ca la institutiile publice (unde lucrez si eu) nu se aplica contactul acela de munca de la nivel national. asa ca eu (asa cum ma asteptam desigur) nu voi primi nimik de la stat la nastere.

25+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Piolica, pupici si de la noi pt tine si bebel
Ma mir ca ai curaj sa calatoresti atat dar probabil ca la mine e teama sa nu se intample ceva rau, dupa cate am tras pana acum.
Felicitari pt tablou si acuarele

23+
Mami fericita de

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

eva,cred ca te-am suparat,scuze....desi sincer...nu inteleg cu ce.
scuze,oricum,departe de mine gandu de a supara sau jigni pe cineva.

carla 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

dati-mi si mie reteta de maioneza cu oua fierte.
si eu stiam ca se face cu un ou crud si unul fiert, asa ca nu am mai facut maioneza.

mercic

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by ratonelu

eva,cred ca te-am suparat,scuze....desi sincer...nu inteleg cu ce.
scuze,oricum,departe de mine gandu de a supara sau jigni pe cineva.

carla 22+

No way!!!! Stai fff calma, de ce sa ma supar? Mai sunt vreo "j-pe" mii de baieti cu numele acesta la noi la odisee, ar trebui sa ne suparam toate sau cum? Nu, fetita draga, nu s-a suparat nimeni. Efectiv nu am inteles care iti era ideea. Forget it!!!

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by piolica

si eu stiam ca se face cu un ou crud si unul fiert, asa ca nu am mai facut maioneza.

mercic

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

vreau si eu reteta ca imi place tare mult maioneza si nu am mai mancat de 6 luni

23+
Mami fericita de

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by piolica

mercic

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

eu o fac numai cu ou fiert, sa nu se taie este aceeasi procedura ca cea obisnuita, daca vrei sa o subtiezi adauga, in timpul prepararii, mustar(o lingura) si smantana(cat vrei). Pofta buna!

Vasile
17+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Mai fetelor spuneti-mi si mie va rog, care a-ti zburat cu avionu' in starea asta,() cum este???? eu trebuie sa plec in concediu pe 9 iunie si sincer imi este cam frica....daca ma apuca rau???....ce fac????
FRESHANANA eu nu recuperez nici o zi de 1 mai, eu asa lucrez un w/e da, unul nu

19+

Mergi la inceput