Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Offf, m-ati terminat. Cum reuseam si eu sa ajung la zi, mai scriati o pag doua si iar o luam de la capat...

clau felicitari pentru bebelina grasunica si sanatoasa

Asa ca vorbeati. Eu de o saptamana bag zilnic cate on kg de cirese. NU le caut de colocatari ca imi plac mult prea mult si oricum nu ma pot abtine. Mi-a luat sotul 5 kg vineri (a fost plecat la Bacau si a gasit cu 5 lei/kg)
Pepeni eu am luat din Cora cu 2 lei/Kg EXCELENTI. Ca la bunica acasa. Azi vreau sa ma duc sa mai iau unul.

Eva, pe unde ai tot umblat?

Eu ieri am facut o mica depresie, ca trebuia sa ma intorc la serv sau nu stiu de ce. M-a scos sotu la plimbare si mi-a trecut. Mai am 5 zile si plec

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
24+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

musette....nu stiu cum e ceaiul de soc.....dar as bea o socataa....
mama mea imi facea cand eram mica...
si am fost la tara acum in week...si am uitat sa-mi iau ca erau infloriti....
offfff....
trebuia sa claculez ca azi-maine ....cred ca iese mama din spital...si desi nu poa sa mearga decat cu cadrul.....poate socata imi facea....daca nu macar indicatii imi dadea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Clau_geo felicitari pentru fetita frumoasa si sanatoasa, si sa te bucuri de restul sarcinii. Sper sa nu trebuiasca sa mai faci asa de mult tratament :)

freshanna sigur gasiti unmod mai convenabil sa vorbiti. In cuplu apar certuri mari daca se acumuleaza frustrari.

Mi-e un sooomn.... cam ne-etica atitudine pentru o femeie din clasa muncitoare, nu credeti? Ayi am luat un 117 plin ochi de oamni fara bun simty. Mai ales fetele tinere care stau pe scaun si iti arunca asa o privire bovina ma calca pe nervi in ultimul hal. Le+as fi dat peste ei cu geata in care mi+am luat provizia de mere si apa.

Spuneti-mi si mie va rog ce vitamine de sarcina luati. Mie mi-a zis dr. sa iau din saptamana 20, dar ca sa aleg ce vreau eu, numai de sarcina sa fie.

all

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by ratonelu
si inca ceva.....si sotul meu m-a disperat de o spatamana cu numele asta.....Luca...
nu te superi ....
desi eu inca nu sunt d-acord...ce s afaci.....chestii de gusturi...

:)carla 22+

??????

I don't get it!!! What's your point?

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

monica....in cora sunt 2lei pepenii?
wow...si io am luat din billa cu 4 lei ...si am zis ca e super afacere
eu cirese am luat cu 8 lei din piata rahova...si tot la fel...super afacere spusei io ca e .....ca la mine in cartier(Lacul Tei)...cel putin cu 50% mai scump....
offffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by musettepink

quote:
Originally posted by clau_geo

am vazut ca nu aparut mesajul meu cu numele dorit si m-am gandit sa-l reatasez:

Eu as vrea Irina Alexandra dar ramane de discutat sa vedem ce zice si tati Irina ramane sigur dar cu al doilea nume nu sunt convinsa.

23+

Mie imi place f tare combinatia!!!!!!!!!!!!!

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

24+LUCA

saru'mana frumos

23+
Mami fericita de

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

eva,am gresit?
eu asa am inteles ca vrei sa-l cheme pe bebelu tau,Luca.
ce am inteles io?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am aparut si noi si va pupam burtici , pana acum am asteptat sa vedem ce zice sefa pot sau nu sa lucrez d-acasa...inca nu zice nimic, ar face bine sa zica ca da, ca eu m-am dushat, m-am imbracat, m-am instalat la calculator, sunt gata de munca
Clau, felicitari pentru bebelina
Anca, sa ne arati noua coafura, ce bine ca suntem toate aici, nu mai e nimeni in spital (din ce stiu eu)
ieri am iesit in oras si ce credeti ca am mancat...niste pesti mici prajiti cu mujdei de usturoi si mamaliga , mai miroseam si dimineata usturoi, hi hi, se mirau prietenii cu care am fost camananc usturoi , dar as sunt eu mai de la tara, nu-mi face rau usturoiul, hi hi
Si eu ma trezesc de vreo 3 ori pe noapte sa fac pipi si de obicei adorm foarte greu, dar am incercat ceai de tei si la mine chiar merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Clau_geo, felicitari!!!
Nu stiu de ce, dar si eu am avut un feeling ca ascunzi o fetita in burtica! Va doresc sa fie sanatoasa si frumoasa ca mamica ei!

Irina, mortala pisica ta. Promit ca imi fac timp sa pun niste poze si eu, numai de acasa pot ca acolo le am, sa vedeti si pisica mea. E cam la fel...alta rasa, dar la fel de shocanta pentru vizitatori. Ma intreaba lumea daca e adevarata sau de plus. Este un British Blue Shorthair din parinti campioni, are blana scurta gri sobolan si ochi portocalii, manca-l-ar mama de frumos!

Felicic, m-am distrat cu patzaniile tale, cu catzelul uitat si cu "carnita" din compot. Sincer iti spun, imi plac atat de mult ciresele incat daca nu vad cu adevarat carnita in ele (adica nu e f f vizibila) nu ma omor sa stau sa ma holbez in ele cand le mananc. Imi pun un bol langa pc si bag in gura fara sa ma uit mai sanatos asa decat sa imi fac sila

Freshanana, f utila listutza cu bagajul de spital. Un singur lucru nu am inteles: chestia cu pampers-ul sa fie nr 2, ca 1 e pt prematuri. Poate in alta tara, dar va zic sigur ca in prima luna cel putin bebe inoata si in pampers nr 1, ala este pentru nou nascuti, ei sunt asa de mici, nici un bebe din maternitate nu purta nr 2, doar 1, acela in punga galbena pe care scrie "New Baby".

Si eu as bea socata rece...dar cine mi-o face? se gaseste prin piata de cumparat, oare?

Salata de vinete cu maioneza? buna si asa, dar mai buna e parca fara maioneza, doar cu ceapa tocata marunt...Nu m-am ferit de maioneza facuta de mine pana acum si nici nu o sa ma feresc...

Cola rece??? Mmmm, eu ma servesc zilnic cu Pepsi Light, asta e, dependenta

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Eva, pe unde ai tot umblat?

Pe ici, pe colo!
N-am mai dat bice sa intru ca se tot vorbea de "ma doare in stanga", "ma doare in dreapta", iar pe mine nu ma doare nicaieri, n-aveam ce spune...asa ca am preferat plimbarici! Azi vad ca atmosfera e destinsa la odisee, mai multa buna dispozitie:)))

Tu unde pleci vineri, mey Moni? Parca ai zis tu ceva dar... am uitat!!!

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

POZE

Never say never!

Mergi la inceput